Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
60. sayfa BirinciBirinci ... 10505859606162 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

REKLAM ALANI
    ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen bende de bir sorun gosterge konusunda boş kısmına geldiğinde benzin aldığım zaman tl yani ortalama 3 lt benzin alıyor depo 4,5 litre bu durumda bos gösterdiğinde 1,5-1 lt falan benzin kalıyor ben ne kadar yakıyor hiç ölçmedin hem filtre yok hemde egzostda spor tip biraz fazla yakıyor sanırım :D

hocam depo kapasitesi 6 litre.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Depo 6 lt. beyler.Ama dediğiniz gibi gösterge bitti gibi göründüğünde içeride 1,5-2 lt daha benzin oluyor.Ben full depo ile yaklaşık 180 km yol gidiyorum.

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Abi nasıl 6lt :S ne zaman fullesem 3 den fazla almıyorki

http://www.kanuni.com.tr/scooter/94/ronny-150
    Ölçüler bölümünde yazıyor.Depo göstergesine aldanma.Toplamda 170 km yol gittikten sonra al benzini...

Motosikleti
    e tamam ben zaten 160-150 km arayla alıyorum ancak maks 4,5 litre fullediğim miktar :S

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Benzin göstergesinde bir bokluk var. son çizgiye geldiğince içeride yaklaşık 2 litre civarı benzin kalıyor... Son çizgiye getirip içeri bakabilirsin.
    Geçenlerde test ettim, yolda kalmayı göze aldım ama içeride bayağı benzin vardı... Yaklaşık 4.5 litre aldı son çizgideyken. İçeride 1.5 lt daha kalıyor ama ibre Bitti gösteriyor

Herkese selam.Uzun zamandır kimseden ses çıkmadı.Umarım herkes iyidir.Turizm bölgesinde olmamdan dolayı buralarda pek bir değişiklik yok.Şu sıralar motor tat vermemeye başladı.Statör arızasından sonra sanki tekrar aynı arızayi verecekmis gibi.Bir de gidonda boşluk oluştu.On freni sıktıgımda motoru sallıyor.2. kez başıma geldi.Farın üstündeki kapat çıkartılıp gidon vidası sıkıldığında düzeliyor.Herkese iyi sürüşler...

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Sorunum karbüratör imiş. Motoru bağıttıra bağıttıra... 90-110'dan düşmeyerek sürmeme rağmen bir depo ile 200 kilometre gittiğim için mutluyum İçeride hala benzin var. Tahminim 215-230 götürür şeklinde...

Lastiklerden hiç memnun değilim. Hafif bir su birikintisinde jilet gibi kayıyor... İşin aksi tarafı sağınak yayış altında 100 ile kullandım, berki bekletmemek adına.... Canavar gibi gidiyordu Şimdilerde zevk almaya başladım. Bastıkça gidiyor melet... Ama berk kalkışda yiyiyor

200 km iyi rakam.tr_select karbüratör ü değiştirdin mi? yoksa ayar mı yaptırdın?

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Evet, musluğu boruları, karbüratörü herşeyi değiştirdim... Ne hikmetse fabrika çıkışlı ronnyleri her türlü tokatlıyorum

Hangi marka karbüratör taktın?

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Esp Explorer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi marka karbüratör taktın?
    http://m.ak.fbcdn.net/photos-g.ak/hphotos-ak-ash4/319913_311055412355456_2042917299_n.jpg

Tawian malı. 80 liraya satıyorlar montaj hariç. Ustanın eski müşterisi olduğum için işçilik dahil 50 lira verdim birde buji aldım yürüdüm gittim
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

S.a arkadaşlar. İki gündür sayfayı tek tek okudum. Bu motordan (Ronny S) almak istiyorum sanırım. İlk motorum olacak inşallah. Daha motor ehliyetim bile yok en kısa zamanda onuda halledeceğim. Bir keç güne gidip motoru almayı planlıyorum. Kısaca aklımdaki sorular şöyle deneyimlerinize güvenerek ve net olarak bunları bir başlık altında sormak istedim.
    1. Bu motorla yola çıktığımda hiç durmadan kaç km yol yapabilirim? 150 - 200 km gidebilir miyim?
    2. Yakıt konusunda ve bozulma oranında beni üzmeyecek bir motor olduğu kanaatine vardım yazdıklarınızdan ekleyecek birşey yok sanırım?
    3. Bu motorun vergisi trafik sigortası vs. yıllık ne kadar tutmakta?
    4. Alacağım fiyat 2.400 lira civarında, kardeşim bu paraya bu yıl şöyle bir motor çıktı onu alırsan artısı şudur diyebileceğiniz bir model-marka varmı?

İlginize, vakit harcayıp buraya yazdığınız bilgilerinize teşekkürler. Kazasız belasız güzel şürüşler dilerim...

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı WonY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a arkadaşlar. İki gündür sayfayı tek tek okudum. Bu motordan (Ronny S) almak istiyorum sanırım. İlk motorum olacak inşallah. Daha motor ehliyetim bile yok en kısa zamanda onuda halledeceğim. Bir keç güne gidip motoru almayı planlıyorum. Kısaca aklımdaki sorular şöyle deneyimlerinize güvenerek ve net olarak bunları bir başlık altında sormak istedim.
    1. Bu motorla yola çıktığımda hiç durmadan kaç km yol yapabilirim? 150 - 200 km gidebilir miyim?
    2. Yakıt konusunda ve bozulma oranında beni üzmeyecek bir motor olduğu kanaatine vardım yazdıklarınızdan ekleyecek birşey yok sanırım?
    4. Alacağım fiyat 2.400 lira civarında, kardeşim bu paraya bu yıl şöyle bir motor çıktı onu alırsan artısı şudur diyebileceğiniz bir model-marka varmı?

İlginize, vakit harcayıp buraya yazdığınız bilgilerinize teşekkürler. Kazasız belasız güzel şürüşler dilerim...
    hacım neden scooter ?
    neden ronny ?
    çinli scooterler cabuk sorun cıkartan narin makinalar.
    cogu parcası polyester plastik. türkiye yollarına pek gelmiyor malesef.
    onun yerine ikince el eli yüzü düzgün bi vitesli motosiklet alsan?
    çünkü sana al deseler bile ronny i seni memnun etmez. uzun yolu sevmez. bozuk yola gelmez.
    sigorta filan istanbul dışındaysan 100 lira tutar. 100 lira da vergi tutar her yıl 200 lira
    2000 liraya temiz salcano wolf kanuni bora gibi özellikle bora orjinal ybr aksam mevcut her parcasında.
    kendim sorunsuzca 2 yıl kullandım aldıgım paraya sattım. bi kere de sorun cıkarmadı.
    ybr tvs cbfe paran yetmez anladıgım kadarıyla zaten.
    önerim bu olur sana. dediğim gibi onları araştır o motosikletleri alması satması bakımı filanda ucuza mal olabiliyor.
    atıyorum bi yan yatırdın 5 10 liraya toplarsın geri. zaten demir parca oldugundan bi sorunda cıkmaz pek.
    ama scooter da öyle olmaz devirdiğin an catlar patlar kırılır.
    sen beni dinle dediklerime yönel.
    neredensin nerelisin nesin kimsin bu sorulara da cevap verirsen daha iyi yardımcı olabilirim
    # motosikletle.blogspot

Öncelikle teşekkürler yorumların için. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. İkinci el motor işine pek girmek istemememin nedeni anlamam. Açıkcası danışabileceğim kimsede yok çevremde. Konu araba olsa işin içindeyiz ancak motor çok yabancı. Valla kardeşim kanuni GT 170 var hoşuma giden. Bu tarz motorlar scooterlara oranlara daha fazla yakıt harcadığını düşünüyorum. Birde başlangıçta sıkıntı yaşamaz mıyım bunlarla?

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Öncelikle teşekkürler yorumların için. İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. İkinci el motor işine pek girmek istemememin nedeni anlamam. Açıkcası danışabileceğim kimsede yok çevremde. Konu araba olsa işin içindeyiz ancak motor çok yabancı. Valla kardeşim kanuni GT 170 var hoşuma giden. Bu tarz motorlar scooterlara oranlara daha fazla yakıt harcadığını düşünüyorum. Birde başlangıçta sıkıntı yaşamaz mıyım bunlarla?
    scooterler daha fazla yakar
    alacagın scooter 3 litrenin altına düşmez iken düzgün bir 125 cc ile 2.5 litre civarında ortalama yakarsın.
    ikinci el dediysem sana 1-2 aylık motosikletlere yönel kız gibi motosikletler var sahibinden.comda paraya sıkışan oluyor. satmak zorunda kalan oluyor.
    vitesli al derim. sıkıntı 1 hafta yaşarsın. ögrenirsin zamanla
    sonra tadını cıkartırsın.
    vitesli motorla başla motosiklet olsun diyorum. uzun yol yapıcaksan sürekli yada arada bir scooterle pek güvenli gidemezsin.
    gt 170 de ciddi titreşim ve sorunlu bi motosiklet olarak tanımlanıyor. önermiyorum.
    dediğim gibi bora wolf drift gibi motorlara yönelmeni tavsiye ederim.
    gönül isterki bir ybr al bin derim ama malesef bütcen az..
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Yine kayış kopardım 120 git git dayanmıyor kayış... Bıktım yolda kalıp motoru itmekden. Malossi filan araştırmaya başladım şimdi. Bizim tekeye uygun kayışı var ise en kalitelisinden takıp şu kayış muhabbetinden kurtulmak istiyorum.
    Dandik çin kayışları 100+ süratlere pek dayanmıyor arkadaşlar. Dikkat edin, yolda kalırsınız benim gibi..

Motosikleti
    tsubasa uzun yola gelmez demişsin tekirdağada gittim ağva şile 1 günde aralıksız 2 depo bile boşalttım emin ol uzun yola geliyor eğer bakımını yapıyorsan artı olarak bendeki ronny 130 yapıyor motoru kullanmayı bilirsen hem düzgün açarsın hemde sorunsuz binersin bence gayet iyi bir scooter

Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://m.ak.fbcdn.net/photos-g.ak/hphotos-ak-ash4/319913_311055412355456_2042917299_n.jpg

Tawian malı. 80 liraya satıyorlar montaj hariç. Ustanın eski müşterisi olduğum için işçilik dahil 50 lira verdim birde buji aldım yürüdüm gittim
    Cevap için teşekkürler.12500 km bakımında düşünülebilir ;)

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

1- Ben 2011 de ilk aldığım sene haftada bir gün 160 km gidiş 160 km dönüş 320 km yi aynı günde yaptım.Ama saatte bir 10-15 dk dinlendirmek hem motora hem de sana iyi geliyor.
    3- Vergi 100 ytl gibi.Trafik sigortası İzmir plaka için 150 ytl civarında.İstanbulda olsun olsun 200 ytl civarı olur diye düşünüyorum.
    Sıfır alırsan ki 2400 e sıfır alabilirsin.2 yıl garantiden sorun çıksa bile gönül rahatlığıyla binersin.

NostaljiASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 125t nostalji
    Merhaba bende ronny almayı düşünüyorum aranızda uygun fiyata satan varsa ilgilenebilirim istanbul şişli-kağıthane civarı

60. sayfa BirinciBirinci ... 10505859606162 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)