Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
58. sayfa BirinciBirinci ... 8485657585960 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

Motovento
    REKLAM ALANI
    blooower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni ronny 150 + cbr 600 f sport
    beklerim arkadaşım ama gelirken ne olur dikkatli gel ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

ya ne öyle nazar deymesin arkadaş eksoz ve aynaları takınca muhakkak resimleri paylaş sabırsızlıkla beliyecem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    egzost icin azicik daha beklemek lazim ilk 700 km bakimindan sonra takicam ama daha aklimda birsuru ilginc seyler ver her ay biseyler yapicam

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Berk havalar ısınınca beraber gideriz. Oradanda adapazarı yapabiliriz aslında... Sapancada güzel, gezilecek yerler var.
    Egzoz güzelmiş. Tak abi, beğenirsem banada uygulayalım yaza doğru
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Motosikleti
    aynen bana uyar :D valla şu 700 km dolsa hemen taktırıcam da bakalım bende zor duruyorum ama susturuc olmadan kullanılmaz bu egzost bana öle geldi içi boş bilidğin kendi susturucusu var bakalım hele bi takıyımda

Motosikleti
    heeeyyyy hadiii millet toplanınnn gelinnnn

Motosikleti
    az daha sabret bro :D havalar biraz daha düzelsin benim 180 cc lik piston kitim gelsin :D

Motosikleti
    bugünkü gezide motoru tam anlamıyla teset ettim vede 700 km yide doldurdum crossda yaptım bastımda yattımda gayet iyi bence hiç pişma değilim aldığım için tek eksiği frenler onlarada yakında bir ayar çekicem bakalım

Motosikleti
    -
    Kanuni Ronny 150 nasıldır arkadaşlar ?
    Bende almayı düşünüyorum.Maddi durumlar nedeniyle alabileceğim en iyi scooter bu.
    Fakat çevremden pek iyi yorumlar almıyorum.Honda yamaha vs. varken kanuni niye alıyorsun diyorlar.Paran yetmiyorsa 2.el al o zaman diyorlar.
    2.El almak istemiyorum 0 almak istiyorum.2 Güne elinde kalır diyenler var.Biraz yorumlayabilir misiniz arkadaşlar ?
    Masraf çıkartır mı ?

Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlk sayfadan itibaren okumanı tavsiye ederim.Ama özetle egzoz (çabuk dağılıyor), amortisörler (sert) ve fren (iyi ayar yaptırman gerekiyor) dışında seni üzmez.

Motosikleti
    şimdi ronny yim büyüyünce sadece r kalacak (R1)

Motosikleti
    valla vakti zamaninda srad 750 kullandim ama emin ol trafikte bundan kral motor yok hem minik hem otomatik olmasi super bence bunu satmadan r1 ekle yanina

bubarada atakan bence gayet iyi motor 2 tane eksik var bence egzost vede frenler cok iyi degil onun haricinde bence gayet iyi olur

Motosikleti
    -
    Anladım teşekkürler.
    Keyifli sürüşler.

Motosikleti
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla vakti zamaninda srad 750 kullandim ama emin ol trafikte bundan kral motor yok hem minik hem otomatik olmasi super bence bunu satmadan r1 ekle yanina

bubarada atakan bence gayet iyi motor 2 tane eksik var bence egzost vede frenler cok iyi degil onun haricinde bence gayet iyi olur
    zaten bende öyle yapmayı düşünüyorum ronny mi kimselere vermem o benim elim ayağım. birde bunu alınca arabanın kilometresi çakıldı 2 yılda 35000 biryılda 500 kilometre yaptım
    berk resimleri bekliyoz lüüüüütfennn

Motosikleti
    gelicek fotolar :D egzostu daha taktıramadım ama benim şu cdi yı yani benin dc mi ac mi olduğunu bulmam lazım

Motosikleti
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelicek fotolar :D egzostu daha taktıramadım ama benim şu cdi yı yani benin dc mi ac mi olduğunu bulmam lazım
    ya kusura bakma ben anlamadım cdi ac ney cahilim cahil zaten eksoz ayna ve hava filitrenini sende gördük malum oyüzden resimleri sabırsızlıkla bekliyorum..

Motosikleti
    :D sorun yok cdi motosikletin beyni oluyor ac (alternatif akım)dc(düz akım) oluyor 2 side farklı onu öğrenmem lazım ondan sormuştum
    blooower bunu beğendi.

Motosikleti
    biiiliiiyomuuuşuumyaalaaben şaka şaka ben olları motorsikletle ilgili bir parça sandım. benim meslek elektronik yani ac ile dc akımı biliorum ama dediğim gibi motor parçası sanmıştım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

yardımcı olabileceğim birşey varsa memnuniyetle herzaman
    berk_cglr bunu beğendi.

Motosikleti
    öle zaten motorun beyni o olmazsa ateşleme olmaz :D

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Frenler o kadarda kötü değil bence. Bir kaç kere ani duruş yaptım trafikde. Ön arka düzgün şekilde frenleme yapıldığında oldukça etkili geldi. Hatta şaşırdım diyebilirim. Yanlız kanunin sattığı arka balata çok kaliteli gelmedi bana. takalı 200 km oldu yarısı bitti diyebilirim. Genel olarak motor frenini kullanıyorum. Ota boka fren yaptığım söylenemez. Ön frenden mümkün olduğunca kaçınıyorum yatırdıkdan sonra

Birde beyler merceği söküp temizledim. Mercek far dediğimiz bir cam parçası bu arada. İç metalik boyası ısıdan dolayı bayağı bir kötü olmuş. Müsait bir zamanda boyamayı düşünüyorum iç kısmı. Aydınlatması çok çok çok aşırı kötü. Uzunları kullanıyorum genelde. Hiç memnun değilim fardan. En kısa zamanda bir şeyler uydurmayı düşünüyorum. Philips ampül deneyeceğim yakınlarda veya xenon takıcağım bu gidişle.
    Park lambası yuvasıda aşırı derecede dandik diyebilirim. Elektirikçide güzel bir yuva yaptırdım.... Zamanla orjinal yuvanın lastiği özelliğini yitiriyor yuva içerisindeki metallar dola sağa dağılıyor
    4 adet sigorta yaktım bu yüzden. Yiyecek bir şeyler almaya gittim... Çalıştırmaya çalıştım elektirik gelmiyor. Tümsekden geçerken ampül yuvası adilik yaptı sanırım sigorta attı. Yuvayı söküp attım sigortayı değiştirdim yola devam. Dikkat edin derim bu hususa....

Motor yağını 800Km de bir değiştiriyorum. Parçalıyorum, topluyorum sonra tekrar parçalıyorum Kız gibi bakıyorum... Umarım üzmez....
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Motosikleti
    fernler iyi bencede ufak ayar çektim şuan gayet birde ben castrol power 1 5-40 scooter yağ koydum motor rüzgarlı havada bile çok rahat 115 görüyor aydınlatma olarak ben şikayetci değilim ama far içinin bazı yerlerini siyaha boyayıp 8000k xenon takma fikri var aklımda bakalım yavaş yavaş yapıyorum

REKLAM ALANI
58. sayfa BirinciBirinci ... 8485657585960 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)