anlarim ayarlariz sorun degil
anlarim ayarlariz sorun degil
Çok teşekkür ederim berk resimler için, ilgi alakan için
Kapağın takıldığı yerde ortada bir metal zımbırtı var. Orayı kopartmış sanırım anladığım kadarıyla. 15 dakikadır bakıyorum tek farklı bölüm orası.... Bir gün buluşmada denk gelirsek, yakından bakarız Kurcalarım senin motorun sağını, solunu söyliyim şimdiden
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
canın sagolsun kardesim aslinda havalar duzelince bulusabiliriz
Evet, ufak bir buluşma düzenleyebiliriz aslında... Şu üst kapak sorunumu gideriyimde hele bi Motoru indirip, üst kapağı değiştirmek için 80 + parça istiyorlar...
Servisden daha fiyat almadım.
sen kapagi al ben gelir yaparim onu o kolay aslinda birde filler cakisi lazim
Anahtar takımım yok kardeşim. Olsa ben bile indirmeyi düşünüyorum Boza boza öğrenirim diyorum en kötü... Çakı 15-20 lira arası diye hatırlıyorum. Subap ayarı içinmi lazım ki o?
Parçayı alsam Bir pazar günü. Senide rehin alsam... Deponu fullesem halledebilirmiyiz Motoru indirdiğimde
http://www.rialli.com/urunler/scooter-yedek-parca/335_egsoz-ve-depo-grubu/9621__egsoz-komple-scooter/
Egzozuda değiştirmem gerekicek
biraz bekle benim egzostu sana veriyim daha 470 km de motor ben spor egzost aldım gelmesini bekliyorum birde o filler çakısının bazı numaraları yok bizdekilerin ben ebaydan aldım gelmesini bekliyorum en fazl 2-3 hafta içinde gelir eğer sabrederim dersen seve seve gelir yardım ederim :D rehin almsanda olur yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cup-carbon-egzos-seki-marka-model-sok-fiyat-tri-oval-fullcarbon-111332756/detay/
bundan aldım işte birde açık hava filtresi ayne elcik gidon topuzu :D bu ay bu kadar her ay ufak ufak kafamdakine çevirmek için alıcam
Konuşuruz hocam nasıl yaparız, ederiz diye. Egzoz güzelmiş ama. Çan çin çon yazılar yakıyor Sesi güzelmiş... Tak, beğenirsem (Ç)alarım
ahahahaa eyvallah ay basina taktiricam o zaman istersen canlisinida gorursun
borusunu kullanmicam sadece tupu takicam zaten ondan sorun yok
Senin çıkan egzozu alırım... Konuşuruz nasıl yaparız ederiz diye.. Üst kapağıda değiştirdiğimde ohh sabahlar olmasın. Şileye filan gideriz ronny çetesi hahaha
beyler izmit kartepeye maşukiye sapancaya gelin gezelim bende izmittenim bizimde canımız çekiyor herhalde..
valla hic istanbuldan gitmedim oraya scooterla gelinicek gibiyse bi pazar olabilir aslinda
tabi geline bilir aslında kıyı kıyı ama arkadaş şart yolda birde bence ara ara motoru dinlendirmek gerekebilir..valla gelirseniz beklerim tel 542 527 52 80 arayın önceden haber verin
malum vardiyeli çalışıyoruz tatilim cumartesi bu arada . gece vardiyasındayken bir hafta hergün olabilir.. beklerim...
e iyimis havalar duzelince bi ugranabilir aslinda bence sıkınti yok hatta ben tek bile gelebilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)