Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni - Ronny

REKLAM ALANI
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    İstanbulda 4 motora baktım Adam hurdaya ayrılacak motora 1650 istiyor.
    Diğeri croos yapmış. Çizilmedik yeri yok motorun 1500 istiyor. Kilometre sayacı bile motor çalışırken zangır zangır oynuyor.
    Birisiyle anlaşamadık... 1600 liraya almış. Motor çok temizdi. 1750 istiyor...
    Aramakdan sıkıldım artık
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısı olsun Berk.Bekleriz tr_select ;)

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Kadıköyde bir ilan var. Yeni verilmiş.... Sabah ona bakmaya gideceğim. 5000 küsür km. İnşallah o temizdir

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    naptın baktınmı motora

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Arkadaş zahmet edip telefonlarıma, mesajlarıma dönme zahmetinde bulunmadı. Kendisi bilir. . .
    berk_cglr bunu beğendi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-bu-fiata-baska-yok-114329166/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-ronny-s-150-scoter-satiyorum-116131892/detay

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Pendikdeki motor temiz değil. Grenaj bağlantı noktalarında kırıklar var. Resimde gözüküyor hatta. ilk resim sağ artçı ayak koyma tarafında bir klips var.... Apaçi tarafından kullanılmış gibi geldi bana. En azından sahibiyle konuştuğumda bu izlenim uyandı bende..

Bağcılardaki galeri tarafından satılıyor. Çizikler var dedi. Ufak çizik var denilipde motoru görmeye gittiğimde çok ilginç şeyler ile karşılaştım.Bu yüzden pek yanaşmıyorum bağcılardaki motorada. Güvenemedim açıkcası...

Pazartesi beykozdaki motora bakıcağım. Eğer olursa ilk işim o ledleri sökmek olucak

Motosikleti
    haha seninde şansına istediğin gibi denk gelmedi umarım beykozdaki sorunsuzdur :D

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haha seninde şansına istediğin gibi denk gelmedi umarım beykozdaki sorunsuzdur :D
    Şu zamana 8 taneye yakın motora baktım. Sıfırı 2200 TL olan motor için istenen fiyat ya uçukdu ya da aşırı çizik kırık vardı.
    Darıcada peşin 2200e veriyor bu arada

Motosikleti
    hmm iyimiş ya benim kafamda bi kaç görsel modifiye ile birşeyler var ancak öncelikle orta ayağaı iptal etmem lazım o kolay söktümmü tamamdır fakat yan ayağı nasıl normala çevirebilirim onu blulamadım otomatik kapanma yerine kalsik yan ayak gibi nasıl yapabilirim onu bulamadım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

@tr_select gerçi özel mesajda atmıştım eğer srın arka amartisör ve ön frenin parçaları duruyorsa gelip senden alabilrim

İlanlarda yanılma payı yuksek olabiliyor, doğru.Umarım Beykozdaki temiz çıkar.İyi şanslar...

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Eğer alabilir isem, karbon kaplama yapmayı düşünüyorum bazı bölgelere. Tavsiye, öneride bulunurmusunuz.

Beykozdaki motor sahibi için cuma gününe anlaştık, konuştuk... Kaskı eldiveni aldım yola koyuldum. Beykozda kadar gittim. Adamın telefonu meşguldü fakat benim telefonlarımı görüp, açmıyordu....
    Cuma akşamı açıp abi kusura bakma görmedim vs diyince bayağı bir sayıp sövdüm haliyle. C.tesi babamın telefonundan arayıp pazartesi için randevuleştik(TANIMADI). Eğer olurda satışı alır isem tekrar sövüceğim zamanımı boşa harcadığı için.

Birde anlamıyorum. Onca ilan sahibini aradım. Başka motor ilanları içinde geçerli.... AÇAN yok arkadaş. Bunlar motorlarını satmak istemiyormu acaba

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    hmm iyimiş ya benim kafamda bi kaç görsel modifiye ile birşeyler var ancak öncelikle orta ayağaı iptal etmem lazım o kolay söktümmü tamamdır fakat yan ayağı nasıl normala çevirebilirim onu blulamadım otomatik kapanma yerine kalsik yan ayak gibi nasıl yapabilirim onu bulamadım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

@tr_select gerçi özel mesajda atmıştım eğer srın arka amartisör ve ön frenin parçaları duruyorsa gelip senden alabilrim
    Ayağın yaylarıyla oynayarak otomatik kapanmasını önleyebilirsin.

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayağın yaylarıyla oynayarak otomatik kapanmasını önleyebilirsin.
    hmm bakmak lazım o zaman yaylara

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Beykozdaki siyah ronny'i almış bulunmaktayım

Beykozdan maltepeye gelene kadar 3 bayan beni gördüğü halde yola atladı arabayla. Küfür kıyamet.... En son 2 sene oluyordu binmeyeli, hala motorlara saygı yok anlaşılan
    berk_cglr bunu beğendi.

Motosikleti
    güle güle kullan bu arada ufak bir sorum olucak daha önce hiç scooter kullanmadığım için anlam veremediğim bir olay var sol taraftaki hava kutusunun oradan seffaf beyaz bir hortum uzanıyor ön varyatöre doğru içi günden düne dolu sarımtrak şeffaf bi sıvı ile doldu neredeyse boş yer kalmadı nedir o ne işe yarar neden doluyor boşaltsam sorun olurmu

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    güle güle kullan bu arada ufak bir sorum olucak daha önce hiç scooter kullanmadığım için anlam veremediğim bir olay var sol taraftaki hava kutusunun oradan seffaf beyaz bir hortum uzanıyor ön varyatöre doğru içi günden düne dolu sarımtrak şeffaf bi sıvı ile doldu neredeyse boş yer kalmadı nedir o ne işe yarar neden doluyor boşaltsam sorun olurmu
    2-3 tane hortum gibi bir şeyler varda. İnanın hiç bakmadım daha. Hava filtresinden çıkan sarı hortumumu diyorsunuz acaba?

Bu arada motor ile ilk kazamı yaptım. Dakika 1 gol 1 oldu. Önümdeki aracın, önüne başka bir araç kırdı ve ani fren yapmak zorunda kaldı. Arka frenler zayıf olduğu için öne ağırlık verdim... Ön kaydı, yatırdık aleti. Sol aynam kırıldı. 1-2 ufak çizik haricinde bir şey yok. Komple söküp, elden geçirme kararı aldım. Bazı parçaları folyo ile kaplıyacağım müsait bir zamanda. 20 gün kadar motora binmeyi düşünmüyorum. Ay başını(maaş) Bekliyeceğim sanırım. 1.750 bakımı yapılmış ama güvenemiyorum açıkcası.
    Kendim, ustamla elden geçirme kararı aldım...

Bu arada beyler, egzozdaki perdeler yırtılmış Şıngır şıngır gidiyorum yollarda 200 küsür gibi bir fiyat verdi servis. 50 liraya satılan çan çin çon taksam? NE dersiniz,

Motosikleti
    ooo geçmiş olsun kardeşim kötü olmuş sarı renkliden bahsediyorum evet

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Karterdeki basınç ve su buharının dışarı atılmasını sağladığını biliyorum. Kirli kokulu bir yaü var dimi içerisinde...

Motosikleti
    Valla kokusunu bilmiyorum cunku ucunda tipa var doldukca doluyor hatta yer kalmadi desem yeri biseye yaramiyorsa o ucundaki tipayi sokup bosalticam bende

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)