Aynı motorla değil zaten.Yamaha ybr olabilir.Ben oyle yaptım.Bu arada motoru kış için çalıştığım otelin personel binasının koridoruna kaldırdım.İşte fotoğraflar...
slm okan fotolar herzaman ki gibi yakıyor nasılsın ben hondayı aldım alalı unuttum sizi nihayetinde bende bizamanlar ronny sahibiydim sattıgımda 15000km deydi darısı sizlerin basına ratık arkadaslar
Sağolasın Atilla.İyidir İzmirde kış tatili devam.Suat la siz eski Ronnycilersiniz.Bakalım inşallah bizde 15000 leri görürüz.Sevgiler, saygılar...
meraba arkadaşlar bende motor dünyasına bulaşmayı duşunuyorum scooter arastırıyorum bayadır.yorumları okudugum kadarıyla ronny fazla sorun cıkarmıyor goruntu olarakta ıyı gozukuyor ama kalıte olarak honda fizy de baya metedıyorlar.tmm goruntu olarak cok tıpsız bır motor ama hem az yakması hemde kalıte bakımından daha saglıklı gıbı geldı bana yorumlarında.honda scooterda nerededır acaba?şimdiden tesekkurler...
Honda veya Yamaha yı Kanuni ile karşılaştırma bence.Ayrı kulvarlar.Gerçi işin içine Çin girdikten sonra onlarında kalitesi düştü ama yine de Kanuniye göre iyiler.
fotograf nasıl paylasıyoruz acaba...
fotografı yükledigin sitenin vermis oldugu fotograf kodu ile
Örnek : [IMG]http://i104.photobucket.com/alb***a/PICT***.jpg[/IMG]
siteden degılde bilgisayardan nasıl yuklenıyor acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
http://www.yakittuketimi.net/honda-f...low-post%22%7D
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...9QEwAg&dur=378
ıkısıde fizy ama modellerı farklı hangısı ust model yada oyle bır sey yokmu?
selam benim eksoz ve gösterge değişti şimdi güzel oldu alet malum biz yaz kış biniyoruz
arkadaşlar eski bir ronnyci olarak herkese selamlar, başka bir motor aldıktan sonra 6 aydır foruma girmiyordum, herkesi burda bıraktığım gibi görmek harika, burda baya bir paylaşımlarımız güzel anılarımız oldu ama markası ne olursa olsun scooter gerçek bir tutkudur, kışın hemen bitmesi ve güneşli bahar günlerinde buluşmak dileğiyle...
2013 motor sezonunu açmış bulunmaktayım.Antalyada soğuk sayılabilecek bir hava var.Ronny 2 ay yattıktan sonra 10-15 denemeden sonra çalıştı.10500 km bakımına 400 km kaldı.Gelişmeleri paylaşırım.Herkese kazasız belasız sürüşler...
Dün 10500 bakımına girdim.Karbüratör ayarı yapıldı.Ön düzen sıkıştırıldı.Yağ değişimi, debriyaj greslenmesi yapıldı.Kronik dert egzoz birleşim yerinden puntalandı.Şu an için motor harika gidiyor.Herkese keyifli sürüşler.
iyi günler bu ronny ile ronny s arasında renk haricinde bir fark varmıdır bu aralar scooter alma niyetindeyim ama kararsız kaldım
Mondial 150RF almaya kararlıyken ikinci el temiz bir ronny bakıyorum şu sıralar. Şehir içi nadir kullanıcağımı düşünüyorum. Arayışlardayım beyler. Satan varmı
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
evet bende kırmızı renkli bir ronny almış bulunmaktayım hatta 120 km yaptım bile :D bi şu radajı bitireyim sonra ufaktan görsel bi kaç şey var onaları uygulamaaya geçicem
Yakın zamanda ronny alıcağım. İstanbul içi bütçeme göre arayışlardayım... Aranızdayım yakın bir zaman sonra.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)