Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni - Ronny

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı cetin28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.rialli.com/urunler/scoote...omple-scooter/ dan sipariş ettim eksoz bugun elime ulaştı yarın takıp denicem izlenimleri paylaşırım
    Tebrik ederim, kanuni servis-garanti kısır döngüsünden kurtulduğunuz için.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı blooower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar herkeze öncelikle ben körfez kocaelide ikamet ediyorum ve ordaki servisten şu an için memnunum benim sorunum benzin göstergesi çalışmıyor gösterge panelinden oldunu söylediler değişcez dediler bakalım. eksozda alt kulaktan çatlamış bakalım ona neyaparlar. inşalllah başka sorun yaşamayız birde. 15 20 km gidince motor teklemeye başlıyor
    gecen iki arkadaş yolda kaldık sebebini gidince sorcam bakalım. herkeze saygılar...
    benim benzin kapagini degistirmislerdi.sorun oyle cozulmustu.

Motosikleti
    kanuni ronny 150
    evet arkadaşlar eksozu takıp denedim iki gün oldu gayet başarı bir eksoz 100 km yol yaptım bir sorun cıkmadı şu ana kadar fakat bir sorun var arka lastik yerindeki bağlantı noktasi denk gelmiyor eksoz daki vida yatagı bağlantık noktasından 10 cm aşağıda kalıyor ufak bir parça ile ek yaparak onuda halletim

Motosikleti
    Bi sorun çıkarmaz o kadarcık farklılık, egzozu asıl taşıyan bağlantı üst kulak bağlantısı zaten, bu arada umarım egzozu değiştirirken yeni conta koymuşsunuzdur, egzoz contası zamanla eziliyor ve egzozu açınca yenisini takmak gerekiyor yoksa patırtı yapar.

Şu uzun egzoz civatasını mümkünse ters çevirin, çıkıntılı tarafı janta yakın olmasın.

Motosikleti
    kanuni ronny 150
    eksozu değiştirirken contasinida değiştirdim yeni conta taktim evet haklsın vidayı ters cevirdim gerçi janta fazla yakın deiğldi ama ne olur ne olmaz ters çevirdim çamur sıçratma olayını nasıl çöze bilirim çok fena bir şekilde çamur sıcratıyor arkadaki oturan kişinin arkası çamurdan gözükmüyorr

Motosikleti
    eksozu değiştirirken contasinida değiştirdim yeni conta taktim evet haklsın vidayı ters cevirdim gerçi janta fazla yakın deiğldi ama ne olur ne olmaz ters çevirdim çamur sıçratma olayını nasıl çöze bilirim çok fena bir şekilde çamur sıcratıyor arkadaki oturan kişinin arkası çamurdan gözükmüyorr
    Arka çanta takarak, yolcuya gelen çamuru biraz engelleyebilirsiniz. Çamurluk uzatma veya yeni bir çamurluk konusunda bir bilgi veremeyeceğim malesef :(

Bende canta var işe yarıyor gibi.Ama çanta feci batıyor bilgin olsun ;)

blooower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni ronny 150 + cbr 600 f sport
    yardımın için sağol servise gidince söyliyecem

Motosikleti
    kanuni ronny 150
    arkadaslar bugun fark ettimki ruhsata sürücü dahil kolduk sayısı 5 yazıyor bu ne anlama geliyor

Motosikleti
    arkadaslar bugun fark ettimki ruhsata sürücü dahil kolduk sayısı 5 yazıyor bu ne anlama geliyor
    Muayene yaptırmadan önce bir de ruhsat yeniletme maliyeti olacak anlamına geliyor malesef :(

Slm arkadaşlar uzun zaman oldu,görüşmeyeli ama halen bıraktıgım gibi bulmak memnun etti beni Arkadaşlar araba aldıgım için kask,eldiven ve disk kilite ihtiyacım kalmadı.İhtiyacı olan varsa çok uygun fiyata vericem. Normalde kaskı :65 eldiveni:20 disk kiliti:35 almıştım.Hepside az kullanıldı.Ben hepsini 60 tlye vericem.İhtiyacı olan varsa bana ulaşsın. Resimlerde görüldüğü gibidir.

Motosikleti
    kanuni ronny 150
    disk kiliti alarımlımı?

Evet çetin disk kilitte alarm var.

Vay Suat özlettin valla.Umarım alıcı çıkar.

Alıntı Esp Explorer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay Suat özlettin valla.Umarım alıcı çıkar.
    eyvallah abı bende sizleri özledim.alıcı konusundada hayırlısı ne ise o olsun

Garantiden 2. egzozumuzu da bugün taktirdik.Son zamanlarda disk frenini kullandigimda motor yalpaliyordu.Disk te yamukluk cikti.Simdi garantiden onu bekleyecegiz.Yamukluk ilk bakımda gittigim serikteki servis in gozden kacirdigi gevsek balata vidasi ve sonucunda yolda tek vida ile duran balata.bu da 40-50 km yolu bu sekilde donmek zorunda kalmam.diskte %5-10 luk yamulma olusturmus.

ibrahim ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    yarın motoru 2500 bakımına götürecem. neler yaptı bakımdan sonra sonra yazarım. km göstergesi olayını daha önce gidip sordum ben 70'ten fazla çıkartamadım ben. servise gitmiştim kendisi bindi baktı 85 gösteriyor sorun yok dedi ama ben o kadar bir türlü çıkartamadım. muhakkak sorun var diyorum başka ronnylerde deneyecem 85 i geçiyorsa bakıma gelince sana yeni gösterge isteyecez dedi. yarın bakacaz ne yapacağımızı

Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    bugün 2500 bakımını yaptırdım. motosiklette bir sıkıntı yoktu. gevşek vida varsa onları sıktı hava filtresi ve yağ değiştirildi. gösterge olayı ise diğer ronnyler de öyledir dedi düz yol olmadan devrini iyi alamadan yükselmez dedi. tamam öyle olsun peki dedim yapacak bir şey yok. yağ, hava filtresi ve el işçiliği olarak 35 tl ödedim

Ucuza çıkmışsın Gerçi debrijay vs. motoru açıp yağlamadı sanırım.

Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    hayır yağlamadı. 3. servis bakımı oluyor bu ama hiç motoru açmadı daha

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

ama servisin bana ilginç bir teklifi oldu bakıma gitmek için her zaman motoru ilçeye götürmek zorundayım. midyat'ın bir beldesinde oturuyorum ben ilçe uzak bizden. servis dedi ki motorun çok ciddi bir sıkıntısı yoksa istiyorsan getirme orda kendin gerekli vida sıkmaları yap, hava filtresini temizlemeyi ihmal etme ve yağı değiştir düzenli olarak. km'si dolunca bana haber ver ben bakım yapılışını kabul eder girerim bilgilerini dedi. ama istiyorsan da getir benim için farketmez dedi. bakımını kendim yapıp az da olsa bakım ücreti ve yoldan kar edebilirim. servise düzenli olarak danışırım bakım konusunda ilçeye motorla denk gelsem de o yapsın bakımı sorun değil

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)