evet kullandım daha önce yuki bir scooter vardı onu kullanıyordum süspansiyonları aynı sayılırdı o da bunun gibiydi. şu an benim ronny'ninki diğer motorlara göre sert tabi ama o kadar rahatsızlık verici değil
evet kullandım daha önce yuki bir scooter vardı onu kullanıyordum süspansiyonları aynı sayılırdı o da bunun gibiydi. şu an benim ronny'ninki diğer motorlara göre sert tabi ama o kadar rahatsızlık verici değil
yapçak bişey yok artık
Garanti olayinda son gelisme.Benim motor satisinda bayiden kamu diye satilmis.Garantiden egzoz beklerken garanti süresi doldu yanıtı geldi.Simdi duzeltme islemleri suruyor.Buyrun buradan yakın...
[QUOTE=madphantom;2628685]http://f1203.hizliresim.com/v/y/3y3gq.jpg
ARKADAŞLAR ADAM SİZCEDE GÜZEL YAPMAMIŞ MI )) Bunu egzoz satan bir siteden aldım.Sorunlu motorların egzozlarına bu şekilde performans egzozu yapıyorlar yanlışım yoksa bunun fiyatı 200 tl[/QUOT
plakanın takıldığı yerı kesmişler bunu bıkaç motorda daha gördum ama arkada otran adamın sırtı leş gbı olur!! bı ıkıncısıde egzos olayı bu tarz egsozlar yakıt tuketımını artırır motorun ömrunu yer ve yasal olarak cezası var uyandırayım dedım .
200 lira çok. Sizin egzozun kanuni marka olmayanı yani defosuzu 60 lira. Sesi 200 liralık egzozdan da güzel çıkar.
http://www.rialli.com/urunler/scoote...omple-scooter/
Valla garantisi bittikten sonra basimizin caresine bakicaz artık :/
Garanti olayı soygundan başka birşey değil.. Motor garanti dışı kalmasın diye kalkıp onca kilometre yol yapıyorum ve her seferinde 80 lira ödüyorum ama usta bir egzoz siparişi vermemek için tüm dalaveraları yapıyor. Bu zamana kadar servise kaptırdığım parayla egzoz alıyordum zaten. Eğer servisiniz yüksek ücret alıyorsa bence hiç yanaşmayın kaldı ki garantiyi adam akıllı kullandırmıyorlar. Ya kullanıcı hatası derler yada saçma sapan olaylar. Eğer zamanım olursa uzun uyaya yazarım neler olduğunu. Ama çok şükür egzoz haricinde motor sıkıntı çıkartmıyor da bu adamlarla muhatap olmuyorum.
Birde artık yavaştan kendi işimi kendim halletmek istiyorum.. Ronnynin bujisini değiştirme işlemini bilen varsa ve anlatırsa çok sevinirim.
slm arkadaslar okan nasılsın görüşmeyeli evet o kamu muhabbetini bende yasamısdım ama sorun olmuyo hemen düzeltiyolar yeni motorumdan bahsedeyim 430km oldu 45tl benzin aldım daha yedege düşmedi çok cimri çıkdı yakıt konusunda hatta benim ronny satmadan öne sapıtmısdı manyak gibi yakmaya baslamısdı niye öyle olmusdu anlamadım ama bu motorla benzinliği unutuyo insan insallah sizlerde daha iyi motor alırsınız herkeze iyi sürüsler
Valla @bobora ben acikcasi motordan sogudum.@atilla kardesim sagolasin.kamu olayini cözmüsler sanirim.araya bayram girdiginden egzoz olayi bayram sonuna kaldi.bende yakın bir zamanda araba olayina gecebilirim.O vakit motoru satmayi dusunebilirim.Kismet...
Valla böyle ustalar olduktan sonra motordan soğur insan beni de soğutmadılar değil zaten o kadar sağlam motorlar değil birde böyle şeyler eklenince insanın uğraşası kalmıyor. Şu zamana kadar hiç yolda bırakmadı motor beni ve egzoz harici sorunu olmadı ama bir tek sorunda bile servis o kadar uğraştırıyor ki bıkıyor insan.
Buji değiştirme işini çözdüm.. yağ, hava filitresi vs bakımlarını artık kendim yapmayı düşünüyorum. Gerçi motoru satma gibi bir durumumda var..
arkadaşlar 15 gün önce 4000 km ikinci el ronny s 150 aldım 2 gun önce eksozdan ses gelmeye başladı cukura veya ufak bır kasislere girdigimde içinden sesler geliyor sanki moturun arkasına teneke kutuları baglanmıs gibi sesler geliyorr tamirciye baktırdım eksozujn içi düşmüs dedi tamir olmaz dedi kanunin kendi sitesinde 200 tl falan bunun daha uygunu yokmudurr birde bu amortisör çok ser bunu deiştirsem bu sertlik gidermi sanki bisiklete biniyormusum gibii bu serlik motora be motorun baglanti yerlerine zarar vermezmi saygılarr
Sakın kanuni'ye 200 lira bayılmayın. Egzoz'unuz 60 lira, ve muhtemelen kanuni'nin 200 liralık egzozundan daha sağlam.
http://www.rialli.com/urunler/scoote...omple-scooter/
güvelinir bir sitemi deneyen oldumu bu eksozuu
@cetin28 eger egzozu kanuni servisi dışında degistirsen, izlenimlerini burada paylas.yakında cogu arkadasin motorunun garantisi bitiyor.En azından şu kronik egzoz sorunu bir şekilde halledilmiş olur.
selamlar herkeze öncelikle ben körfez kocaelide ikamet ediyorum ve ordaki servisten şu an için memnunum benim sorunum benzin göstergesi çalışmıyor gösterge panelinden oldunu söylediler değişcez dediler bakalım. eksozda alt kulaktan çatlamış bakalım ona neyaparlar. inşalllah başka sorun yaşamayız birde. 15 20 km gidince motor teklemeye başlıyor
gecen iki arkadaş yolda kaldık sebebini gidince sorcam bakalım. herkeze saygılar...
merhaba @bloower. egzoz işi benimki de öyle olmuştu arka tarafta monte edilen yer vidanın bağlı olduğu kulak benimki de çatlamıştı kaynak yapıldı sorun halloldu. tekleme işi bazen bende de oluyor giderken birden teklemeye başlıyor ve stop ediyor çalışmıyor. birkaç defa oldu öyle. benzin kapağını açıp biraz üflüyorum biraz da motoru çalkalıyorum sonra çalıştırınca düzeliyor. sorun neydendir bilmiyorum ben de. bir sonraki bakımda söyleyecem servise
http://www.rialli.com/urunler/scoote...omple-scooter/ dan sipariş ettim eksoz bugun elime ulaştı yarın takıp denicem izlenimleri paylaşırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)