Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
50. sayfa BirinciBirinci ... 40484950515260 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

Motovento
    REKLAM ALANI
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    normal aslında,buradaki servis 35 e yapıyo o dedigin bakımı,yagınıda ben götürüyorum,senin yagıda içinde sanırsam,garantiden çıkmaması için yapacak bişe yok alacaklar bu paraları,aslına bakarsanız çokta deil başka servislere bakarsak,garantiden göstergeleri degiştirttim ben oynama yapıyodu 80 km sonrası süratlerde,ikiside degişti,almaya kalsam 160 tl,garantiden yararlanmak için el mahküm gidecez..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ibrahim ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    Alıntı Esp Explorer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    40 tl eger debriyajı vs acip gres yağı ile yağladıysa iyi.yoksa senin dediğin gibi sadece 2-3 vida sıkma ve motor yağını değiştirme ise çok.nerede bu servis?
    hiç bir şeyi açmadı sadece vidaları sıktı ve yağı değiştirdi. hava filtresinin kapağını açıp onu temizledi sadece onu evde kendim de yapıyorum zaten sürekli temizliyorum. çok tozlu bu yaz ayları. başka yerde yağı 15'e değiştiriyor eğer yağı kendim alıp kendim değiştirirsem 10 tl'ye de gelebilir. midyat'ta bu servis

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normal aslında,buradaki servis 35 e yapıyo o dedigin bakımı,yagınıda ben götürüyorum,senin yagıda içinde sanırsam,garantiden çıkmaması için yapacak bişe yok alacaklar bu paraları,aslına bakarsanız çokta deil başka servislere bakarsak,garantiden göstergeleri degiştirttim ben oynama yapıyodu 80 km sonrası süratlerde,ikiside degişti,almaya kalsam 160 tl,garantiden yararlanmak için el mahküm gidecez..
    evet yağı içinde ama yine de ben bu servisten memnun değilim güler yüz yok hep suratı asık. yaptığı vida sıkmayı falan ben de yapabilirim sanki babasının hayrına yapıyor. seninki seyhan mı onun mu göstergelerini değiştirdin.benim akü ve benzin göstergeleri çalışıyor da hız göstergesi bende 65'in üstüne çıkmıyor. garantiden değiştirir mi acaba yoksa hepsinde mi bu sorun var

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    bugün 125 km kadar yol gittim tam şehir içine girdim ki motora gaz vermeme rağmen hiç çekmiyordu en fazla 40 km/h hıza kadar ulaşabiliyordu. hemen sanayiye ustaya gittim . motorun soğumasını bekledik sonra benzin hortumları kontrol edıldi tıkanıklık pislik vs. yoktu. sonra karburatorun üzerındekı diyafram patladığını söyledi yenisi ile değiştirildi. bana maliyeti işçilik dahil 20 tl.motor yıne eskısı gıbı gidyo şu an bi sorun yok. NOT: Motorum garanti kapsamı dısında aldığımdan beri sadece ilk bakımını servise yaptırdım. herzaman yağını hava filtresini kendim değişirim şu an 6628 km de ve maşAllah henuz garantiye muhtac kalcak bı sorun yasamadım zaten alalı 1.5 yıl kadar oldu bence servislere boşuna para kaptrmayın..

Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İşin açıkçası iyi bir servisin yoksa ve bu işte yeni isen başlarda soyuluyorsun.Ama Antalyada biz bu konuda biraz sansliyiz.

Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    keşke sizinki gibi bir servisim olsa en ince ayrıntısına kadar bakıyor sizinki. bizimki ise kendini yormuyor parasını alıyor. zaten firmadan da para alıyordur gelsin paralar diyordur. memnun değilim onun hizmetinden. başka bir servis var kanuni değil başka firmanın servisi ama yine de çok iyi bakıyor aramız iyi onunla garanti bitsin hep onun yanında götürecem ben

Hayırlısı...

Motosikleti
    ne zamandr foto koymuodum bugun bi resim çekildim ama buraya nasıl yujklenıo bılmıom yıne hızlı resim lınkıyle verıcem
    http://g1207.hizliresim.com/z/q/9z7h8.jpg

Senin yerine yaptim @ronnytechno.guzel fotograf olmus ;)

beyler benim motor 2800 km oldu hala 80 i geçmiyor..yarım gazla gitsem de 80 tam gaz yine 80 bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda ?

Motosikleti
    Alıntı Esp Explorer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://g1207.hizliresim.com/z/q/9z7h8.jpg

Senin yerine yaptim @ronnytechno.guzel fotograf olmus ;)
    saolasın ya ben nasıl yapıldığını bilmiyorum teşekkürler. evet arkadaki grafitiler renk kattı resme güzel oldu

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

80 igeçmiyosa bi sorun var demektr onu serviste söyle bi ustaya baksınlar rahat bi şekilde 80 km yi gecmesi lazım . ama sen yınede 85 km / h yi gecme tehlıkelı çünki... kasksız yola çıkmayın saygılar ..

Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    Alıntı kiyakh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler benim motor 2800 km oldu hala 80 i geçmiyor..yarım gazla gitsem de 80 tam gaz yine 80 bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda ?
    buna benzer bir sorun var bende ama benimki göstergeden kaynaklanıyor. test ettim bir arkadaşımla benimki 60 iken onunki 80 gösteriyordu. motor pek açılmamıştı bunu yapınca. göstergem 70'in üstüne çıkmıyor. benim tahminim motorum 95 civarı görüyordur. bir sonraki bakımda söyleyecem servise buna da baksın

göstergeden olduğunu sanmıyorum çünkü 75km den sonra silkeleniyo gaz yemiyormuş gibi oluyor motor..

Servis e gostermende fayda var dediğim gibi...Ama su da bir gercek gosterge asıl hızı gostermiyor.

Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    gaz yemiyormuş gibi oluyorsa benzin veya hava emmesi yetersiz olabilir. veya rölantisinde de sorun olabilir. ama sen yine de servise göster daha faydalı olur

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY S150 LX 2012
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün 125 km kadar yol gittim tam şehir içine girdim ki motora gaz vermeme rağmen hiç çekmiyordu en fazla 40 km/h hıza kadar ulaşabiliyordu. hemen sanayiye ustaya gittim . motorun soğumasını bekledik sonra benzin hortumları kontrol edıldi tıkanıklık pislik vs. yoktu. sonra karburatorun üzerındekı diyafram patladığını söyledi yenisi ile değiştirildi. bana maliyeti işçilik dahil 20 tl.motor yıne eskısı gıbı gidyo şu an bi sorun yok. NOT: Motorum garanti kapsamı dısında aldığımdan beri sadece ilk bakımını servise yaptırdım. herzaman yağını hava filtresini kendim değişirim şu an 6628 km de ve maşAllah henuz garantiye muhtac kalcak bı sorun yasamadım zaten alalı 1.5 yıl kadar oldu bence servislere boşuna para kaptrmayın..
    servislerin alayı dolandırıcı olmuş heleki kanuni servisleri.
    4 teker insanın bedenini taşır...... 2 teker ise ruhunu taşır........

Motosikleti
    cb125 honda
    slm arkadaslar ben motorumu sattım ve honda cb125 aldım çok güzel bi motor kendi motorumuda 1400 istiyodum 1150tlye verdim satısınıda kurtuldum darısı basınıza arkadaslar

Motosikleti
    Selamun aleykum arkadaşlar . bugun 7000 km yı gördum maşallah motorumda sıkıntı yok. lakin aldığım gunden beri hoşuma gtmeyen tek tarafı süspansiyon olayı özellikle arkada amortısör varmı yokmu belli değil. başka ronny de bindim o da aynı emınımkı hepsı böyle . Arka amortisör değişmeyi düşlünüyorum tabıkı kanuniden alıp takmıcam başka uyan bi marka takıcam hiç aranızda böyle yapan oldumu bu süspansiyon işini nasıl düzelticez traktör gıbı gercekten çok rahatsız edıcı süspansiyon :(

Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    süspansiyon konusunda benim şimdiye kadar sıkıntım olmadı. iyi sayılır benimki gayet rahat ve iyi şimdi 1650 km yaptım. zamanla daha da iyi açılacaktır galiba. ön amortisörleri ve süspansiyonları ben açtırdım galiba çünkü ilk zamanlarda baya bi sertti çok çok rahatsız ediyordu üstünde bazen baya bi tepiniyordum (bazen de kardeşim yapıyordu bunu) zamanla açıldılar şimdi gayet iyidirler. fazla ağırlık gelmese açılmıyor galiba

Hayirlisi olsun Atilla.Süspansiyon olayı bende de rahatsızlık seviyesinde...

Motosikleti
    Alıntı ibrahim ışık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süspansiyon konusunda benim şimdiye kadar sıkıntım olmadı. iyi sayılır benimki gayet rahat ve iyi şimdi 1650 km yaptım. zamanla daha da iyi açılacaktır galiba. ön amortisörleri ve süspansiyonları ben açtırdım galiba çünkü ilk zamanlarda baya bi sertti çok çok rahatsız ediyordu üstünde bazen baya bi tepiniyordum (bazen de kardeşim yapıyordu bunu) zamanla açıldılar şimdi gayet iyidirler. fazla ağırlık gelmese açılmıyor galiba
    başka motorlar kullandınmı hiç?

REKLAM ALANI
50. sayfa BirinciBirinci ... 40484950515260 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)