Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849505159 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bir hafatadır ronny hakkında yazılanları takip ediyorum. aklımda üç marka belirlemiştim ronny,mondial mash ve kymco agility 125. agility 125, 3120 tl kampanyalı fiyatı baya caip geldi. kalite olarak mondial ve kanuniyle kıyaslanamaz bile kararımı vermiştim ama dediğim gibi bir haftadır forumda yazdıklarınızı okuyorum fikrim değişti gibi. Kanuni Türk firması ama scooter modelleri çin malı olmasına rağmen, paylaşılan genel problemler ve sıkıntılar her marka motorda başa gelebilecek normal sıkıntılar. 1996' da ilk motorum olan MİNSK 125E 'yi aldığımda herkes'' niye aldın rus motoru hemen dökülür'' demişti ama hala kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. motorun ömrü tamamen kullanımdan ve düzenli bakımdan gidiyor. kafamda şu an ronny var ama bi türlü bayiye gidemedim.aslında ışıldarlar bana yakın hatta bizim hemşeri olur ama iş güç frsat bulamadım.arkadaşlar keşke şu motoru alsaydım diyen,pişman olan varmı aranızda ? herkez memnun mu ronny den?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun aleykum arkadaşlar benı belkı hatrlamışsınızdır epeydir yazmadım . motor 6000 km oldu bu hafta yağ kayış supap ayarı bujı arka fren balatalarını ihtiyaç olmadığı halde değiştrdim motor 6000 km de su an ve bı sıkıntı yasamadım bugune kadar . hatta acık konuşmak gerekırse zaman gectıkçe motor dahada ıyılesio sankı yenı aldığım zamanlarda orası burası gevsıyodu şimdi çok sorunsuz .kask takmayı ihmal etmeyın iyi sürüşler ..
    Hatırlamaz olurmuyuz ) Hayırlısı olsun.Bende bugün 8000 km bakımına gittim.Fotoğrafları birazdan paylaşıyorum.İyi sürüşler...

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Alıntı raekta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bir hafatadır ronny hakkında yazılanları takip ediyorum. aklımda üç marka belirlemiştim ronny,mondial mash ve kymco agility 125. agility 125, 3120 tl kampanyalı fiyatı baya caip geldi. kalite olarak mondial ve kanuniyle kıyaslanamaz bile kararımı vermiştim ama dediğim gibi bir haftadır forumda yazdıklarınızı okuyorum fikrim değişti gibi. Kanuni Türk firması ama scooter modelleri çin malı olmasına rağmen, paylaşılan genel problemler ve sıkıntılar her marka motorda başa gelebilecek normal sıkıntılar. 1996' da ilk motorum olan MİNSK 125E 'yi aldığımda herkes'' niye aldın rus motoru hemen dökülür'' demişti ama hala kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. motorun ömrü tamamen kullanımdan ve düzenli bakımdan gidiyor. kafamda şu an ronny var ama bi türlü bayiye gidemedim.aslında ışıldarlar bana yakın hatta bizim hemşeri olur ama iş güç frsat bulamadım.arkadaşlar keşke şu motoru alsaydım diyen,pişman olan varmı aranızda ? herkez memnun mu ronny den?
    Egzoz sorunu dışında benim bir sıkıntım yok.O da garantiden değişiyor zaten ) Dediğin gibi motorun ömrü tamamen kullanımdan ve düzenli bakımdan geçiyor.Bu arada Işıldarları pek tavsiye etmiyorlar.Tayfun Motor servis konusunda daha iyi bilgin olsun ;)

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

Herkese selam.Bugün Tayfun Motor a 8000 km bakımına gittim.Motor kayışı ve buji değişti.Egzoz 2. kez garantiden değiştirilmek üzere talep edilecek.120 tl bakım ücreti ödedim.Bunun 30 tl si buji, 30 tl si motor kayışı, 10 tl si balata spreyi, 40 tl si işçilik ve 10 tl si de yağ (5 tl kıyak geçtiler.Normalde 15 veya 20 tl alıyorlar).Motor bakım sonrası ilaçlı su ile yıkandı.Bu esnada korna arıza yaptı ama son kontrollerde farkedilip arıza giderildi.Herkese iyi sürüşler.

Ben daha motoru almadım . nasip olursa bana yakın olduğu için ışıldarlardan almayı düşünüyorum ama servis bakım işlerimi tayfun motorda yaptırırım.Çünkü forumda sık sık adını duydum.Bakalım hayırlısı

Alıntı raekta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben daha motoru almadım . nasip olursa bana yakın olduğu için ışıldarlardan almayı düşünüyorum ama servis bakım işlerimi tayfun motorda yaptırırım.Çünkü forumda sık sık adını duydum.Bakalım hayırlısı
    Hayırlısı.

korbygs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 162 CC
    gumus.sahibinden.com GÜMÜŞ GRUP KANUNİ MOTOSİKLET BAYİ İSTANBUL ESENYURT TA AÇILDIK servis yedek parça herhangi bir problemi olana yardımcı oluruz

Motosikleti
    Kanuni Hussar
    Arkadaşlar merhaba motorumun 5000 km bakımını yaptırdım bahsettiğim sorunlar çözülmüştü bilye dağıttığını söylediler ve 180 tl fatura ödedim servise tüm bakımlarıda yapıldı ayrıca motoruma led yaptırmıştım motorun elektrik bölümü garanti kapsamı dışından çıkıyormuş söktürdüm.Ancak bugün bir sorun daha çıktı egsozun içinde sanki bişey kırılmış gibi sesler geliyor çıldırmak üzereyim her ay mutlaka servise uğruyorum sizde de egsoz sorunu varmı ve ödediğim fatura sizce normal mi ? Sonunda resimlerimi de yükledim

@djtarz bilye konusunda bir sey diyemeyevgim.Ama 180 tl iyi para.Egzoz konusu forumu komple okuduysan kronik bir sorun ronny de.Kafana fazla takma garanti süresince ücretsiz degistir.Bakalım Kanuni mi bıkacak yoksa biz mi ;)

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bakıma 180 lira verdikten sonra egzoz bedavaya değişmiş neye yarar zaten 50 liralık egzoz.
    http://www.rialli.com/urunler/scoote...omple-scooter/
    Bu allah bilir kanuni'nin egzozları gibi dağılmıyodur da

Denemek lazım

ibrahim ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    herkese mrb benim de egzoz gitti galiba. düdük gibi ses çıkıyor ondan. 1500 km oldu bakıma götürecem salı günü bakalım servis ne diyecek. eski formunda değil motor. komple bakımdan geçmesi lazım

Bakımdan sonra çok değişiyor...

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    6506 km oldu egzosda daha tık yok.sanırım biraz şans işi . ama böyle olması kötu yanı aynı standardı tutturması lazım kanuninin .Bu arada ben motoru ilk aldığım andan itibaren garantiden çıkardım belkıde bu yuzden bişey olmadı yukardakı siyah ronny guzelmiş aynalar değişmiş benımkıde öyle oldu aynaları değiştim orjınallerı görus acısı pek ıyı değildi yanlız plaka yok o motorda nasıl gezıyosunuz hayret edıyorum ben ilk aldığımda ilk 2 gun köşe bucak kaçarak gezdım plaka uok dıye

Motosikleti
    cb125 honda
    slm arkadaslar herkeze iyi sürüsler benim motor satılıktır ilgililere duyrulur yanlız çok vaktim yok 4 5 gün içinde satcam eger satamazsam takasa verip degistrcem bu arada okan servis resimlerini gördüm benimde bir önceki bakım 120tl tutmusdu motorum gümüş renk 14000km de cizik yok okana yakından gördü 4000-5000km deki öotorlara tas söktürür temizlik konusunda insallah kısa zamanda satarım satısını hemen veririm 1gün bile beklemem herkeze tekrardan iyi sürüsler antalya merkezdeyim

@ronnytechno dedigin gibi parca isi ronny de sans isi maalesef.plaka olayina bende sasiyorum.@atilla motorun dedigin gibi oldukca temiz.umarim en kisa surede satilir.Bu arada madphantom satti biliyorsun.

Motosikleti
    cb125 honda
    valla en güzelini yapmıs ben 1400tl ye vercem en son fiyat ilgilenen arkadaslar araya bilir numaramda 0554 313 21 57 herkeze iyi sürüşler

O egzoz olayından yıldı.Bir de ustune araba alınca satış kaçınılmaz oldu

Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    herkese slm. bugün 1500 bakımını yaptırdım. egzoz sağlammış arka lastiğin yanında egzozu gövdeye bağlayan vida var onun çevresinde bir çatlak olmuş o yüzden ses çıkıyordu. onu sağlam bir şekilde kaynak yaptı yine kırılırsa değiştiririz yenisini isteriz dedi. kaynaktan sonra ses gitti eski haline döndü. yağ değiştirildi, direksiyonda biraz boşluk vardı onu giderdi vidasını sıktı, hava filtresi temizlendi, lastiklerin havası kontrol edildi ve gevşek vidalar falan sıkıldı. motorun iyi dedi pek bişeyi yokmuş egzoz dışında. 40 tl fatura ödedim. ilk günkü gibi oldu motor. seri çalışıyor artık. bence motorda en önemli olan şey yağ onu değiştirmeyi ihmal etmeyin. değiştirme sonrası performans çok artıyor sesi de fazla çıkmıyor... herkese iyi sürüşler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

servisteyken başka bir ronny geldi bakıma. 3000 km yapmış ama ilk bakımı yeni yapıyor daha. yağı değiştirmek için kapağı açtı sadece 1 su bardağı kadar yağ çıktı o kadar üzün süre bakımsız nasıl kuıllanmış merak ettim. biraz daha devam ederse motoru yakabilirdi. zamanında bakım çok önemli sakın ihmal etmeyin arkadaşlar...

3000 km ye kadar bakım yaptırmadıysa zaten motor garanti kapsamı dışına çıkıyor.Direksiyon boşluğu olayını egzoz değişiminde kontrol ettireceğim.40 tl bakım ücreti iyiymiş.Keyifli sürüşler...

Motosikleti
    Kanuni Ronny 150
    40 tl çok mu yoksa az mı. oysaki bana göre o kadar değecek bir şey de yapmadı. sadece vidaları sıktı ve yağı değiştirdi o kadar. egzozu da benden mi saydı yoksa servisten mi bilmiyorum. sonuçta o kadar adi olamaz ki kendiliğinden çatladı artık bilmiyorum 50 tl dedi sonra 40 olsun dedi. çok paragöz burdaki kanuni servisi. garanti kapsamından çıkmasa onun yanına adım bile atmam gözüm tutmadı bu adamı istemeye istemeye bıkkın bir suratla bakıyor sanki. hatta şikayet etmeyi bile düşünüyorum. hiç memnun değilim ondan. garantisi bitsin adımımı atmam oraya

40 tl eger debriyajı vs acip gres yağı ile yağladıysa iyi.yoksa senin dediğin gibi sadece 2-3 vida sıkma ve motor yağını değiştirme ise çok.nerede bu servis?

REKLAM ALANI
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849505159 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)