Herkese tekrar selamlar.Yaklasik 2 aylik bir surecte motor 1 kez dahi calistirilmadan kapali bir koridorda yatti.Hatta fotograflarini Kasim ayinda paylasmistim.10-15 dk mars denemeleri sonrasi motor calisti.Ertesi gun solugu Tayfun Ustada aldim.Antalyanın su yogun yagisli doneminde Side den Antalyaya uzanan 5500 km bakimimi kisaca paylasayim.Oncelikle motorum 5200 km de bakima girdim.Egzozdan arada sesler geliyordu.Oncelikle onu belirttim.Buyuk bir ihtimalle garantiden yenisi ile degisecek.Onun disinda bakimi Tayfun Usta bizzat kendisi yapti.Debriyaj balatasi yagsiz kalmis.Biraz daha gec bakima girsen yenilemek zorunda kalacaktin dedi.Uzun yol yaptigimdan olmasi normalmis.Onun disinda yine o bolumdeki keceler degisti.@mad in benzin kacirma sorunu zaman zaman bende de yasaniyordu.Benzin filtresini degistirdik.Shell advanced 15w50 yag kondu.Motor komple yikandi.Bu sefer fotograf makinami unuttugum icin buraya bu islemler sirasinda cekilmis bir sey koyamiyorum.Donuste feci bir yagmura yakalandim.Normalde bir depo benzinle 200 km civari yolu cok rahat yapiyordum.Ama bu sefer 170 km de yolda kaldim.Once motorda bir sorun var diye dusundum.Yagmurlu hava vs.Sonradan motorun kisin yattigini ve bakim esnasinda rolantide yarim saat kadar calistigini hatirladim.Allahtan benzin istasyonu 400 mt mesafedeydi.Motor 5.77 lt benzin alinca rahatladim.Su an iyi calisiyor.İyi Pazarlar...