Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
36. sayfa BirinciBirinci ... 26343536373846 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

Motovento
    REKLAM ALANI
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı asot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz siz olun bu motoru tazyikli suyla yıkatmayın, köpüklü ve tazyikli su ile yıkattım ilk defa, motor kendinden geçti, son gazda kesiklik yapmaya başladı, ilk çalıştırma yaklaşık 2-3 dk. uğraştırıyor. Yolda da olmadık yerde birkaç defa stop etti, hep kirli kalsa iyiymiş, boş bir zamanda servise götürücem, bilen var mı neresine su kaçmış olabilir, kesintili gaz yemesine ne sebep olabilir? karbüratör, filtre vs?
    Valla ben kablo ve baglantılar uzerinde dururum.Servis e gostermende fayda olabilir.

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:51 ----------

Alıntı atillaboz07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar evet ilk alanların lastikleri kalın 130/75/12 ve 8900 km deyim antalyada havalar güzel ben hala kullanıyorum motoru su ruhsatı bi değiştirebilsem hemen satcam hala kararlıyım satmakda
    bu arada son gelen ekzoz saglam çıkdı
    Umarim bende Antalyaya dondugumde egzozu degistirir.Saglam bir tanesine denk gelirim.
    .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ronny 150
    Arkadaşlar tesadüfen yazlığa yolum düştü ve dandik telefonumla foto çektim. umarım kalitesi idare eder. motorun son hali bu; 1000 km de
    garibim daha....panelin ızgarasına dikkat çekerim boyamak için çok uğraşmıştım.göreceğiniz gibi Kanuni ancak dikkatli bakılınca kabartma şeklinde okunuyor ama uzaktan anlaşılmıyor. Sebebini daha önce anlatmıştım saygılar hepinize.

http://s1186.photobucket.com/albums/...=Foto-0045.jpg
    http://s1186.photobucket.com/albums/...=Foto-0051.jpg
    http://s1186.photobucket.com/albums/...=Foto-0084.jpg
    http://s1186.photobucket.com/albums/...=Foto-0085.jpg
    http://s1186.photobucket.com/albums/...=Foto-0086.jpg
    http://s1186.photobucket.com/albums/...=Foto-0095.jpg

Farklı olmuş.Adeta bir Kanadalı

Arkadaşlar herkese selam.Fotolar güzel olmuş fakat 3.fotonun nereye ait oldugunu çözemedim.Ayrıca kartal çok güzel durmuş.

Motosikleti
    ronny 150
    Alıntı madphantom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese selam.Fotolar güzel olmuş fakat 3.fotonun nereye ait oldugunu çözemedim.Ayrıca kartal çok güzel durmuş.
    Selam dostlar, Sevgili Mad 3. foto hata ile yüklenmişti üşendim kaldırmadım, arka tarafa aittir, dikkatli bakılırsa orada kırmızı yuvarlak bir reflektor gorulecektir onun nasıl gorundugu hakkında bir fikir versin diye çekmiştim. Motorun her yonden görülecek şekilde reflektor ile donatılmasına özen gösterdim. Kartala gelince; resimde iyi ama aslında adi Çin malı bir yapıştırma plastik ama yinede hoşuma gitti yapıştırdım. Aslında onu ön çamurluğun üzerine monte edecektim ama maalesef çamurluğa uyacak şekilde bükemedim yana yapıştırdım. Saygılar.

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    ön paneldeki ızgaraların renklendirilmesi çok hoş olmuş... fakat ön göğüs kısmındaki kabartma olan kanuni logosunu o şekilde kapatmışolma olayını sewmedım yama gibi duruyo... ben onu tamamen çıkardım , çıkan kısmı ıslak bezle sildim ve hiç iz kalmadı normal kaporta ile aynı renkte ... yani iz kalır dıye cıkarmadıysan hiç dusunme çıkar gayet güzel oluyo .. güvenebilirsin , ben daha ilk aldığım dakika yola çıkmadan sökmüştüm o logoyu :D istersen foto da yukleyebılırım ...

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 700

motor kuruyunca eski formuna kavuştu, Buraya hala kar kış gelmedi, km.leri devirmeye devam.

@kartakont; kartal güzel durmuş, kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Alıntı kartakont adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam dostlar, Sevgili Mad 3. foto hata ile yüklenmişti üşendim kaldırmadım, arka tarafa aittir, dikkatli bakılırsa orada kırmızı yuvarlak bir reflektor gorulecektir onun nasıl gorundugu hakkında bir fikir versin diye çekmiştim. Motorun her yonden görülecek şekilde reflektor ile donatılmasına özen gösterdim. Kartala gelince; resimde iyi ama aslında adi Çin malı bir yapıştırma plastik ama yinede hoşuma gitti yapıştırdım. Aslında onu ön çamurluğun üzerine monte edecektim ama maalesef çamurluğa uyacak şekilde bükemedim yana yapıştırdım. Saygılar.
    Bende bakıyorum bakıyorum çözemedim bir türlü Reflektörleride iyi düşünmüşsün.

---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

http://i1109.photobucket.com/albums/...otoraf0231.jpg

http://i1109.photobucket.com/albums/...otoraf0230.jpg

http://i1109.photobucket.com/albums/...otoraf0217.jpg

motor kuruyunca eski formuna kavuştu, Buraya hala kar kış gelmedi, km.leri devirmeye devam.

@kartakont; kartal güzel durmuş, kazasız belasız kullanmak nasip olsun
    Asot jantların yanlarını boyamışsın ve çok iyi durmuş bende şerit çekmemiş olsam boyardım.Gerçekten ne bilim mustang arabanın tekeri gibi geldi gözüme çok hoş olmuş ) sade ve orjinal

Motosikleti
    ronny 150
    Değerli arkadaşlar, güzel yorum ve önerileriniz için her birinize teşekkürler. saygılar.

---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:13 ----------

Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön paneldeki ızgaraların renklendirilmesi çok hoş olmuş... fakat ön göğüs kısmındaki kabartma olan kanuni logosunu o şekilde kapatmışolma olayını sewmedım yama gibi duruyo... ben onu tamamen çıkardım , çıkan kısmı ıslak bezle sildim ve hiç iz kalmadı normal kaporta ile aynı renkte ... yani iz kalır dıye cıkarmadıysan hiç dusunme çıkar gayet güzel oluyo .. güvenebilirsin , ben daha ilk aldığım dakika yola çıkmadan sökmüştüm o logoyu :D istersen foto da yukleyebılırım ...
    Sevgili Ronny şu ön paneldeki kabartma logonun nasıl söküleceğini detaylı anlatırsan çok memnun olurum.Ön paneli kırmayı hiç istemem, inceliklerini rica etsem.Saygılar.

Motosikleti
    tracer 700
    teşekkürler mad, kanuni yapmış ben de düzelttim

Son olarak, önlem amaçlı sigorta , buji vs. aksamlarını boş bir zamanda komple elden geçirtip kalite parçalarla değiştirticem. Ondan sonra vurucam kırbacı.

Bu arada ön fren tutarken boşluk hissettim.Solugu serviste aldım.Onlarda doğru ön konsolda boşluk var dediler.Birazdan servise gitmeyi düşünüyorum.Akşam gelişmelerden haberdar ederim.

Motosikleti
    tracer 700
    bahsettiğin şey, motor sabit dururken ön freni sıkıp, öne doğru biraz yüklenince olan şey mi? Buna benzer bir durum bende de var ama amortisördeki harekettir diye aldırış etmedim.

Yok fren sıkarken fazladan motor öne doğru gidiyor o durum amortisörden ayrı

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    o boşluk ilk aldığımda bende olmuştu ön göğüs tekı plastık sökulup direksiyon milini ön maşaya bağlayan montaj yerınde bi somun var o boşluk yapıo 2 dakıkalık bi iş kendınızde sıkabılırsınız .. saygılar ..

@asot sende mi antalyadasin? bu arada tek orjinal ronny benimki kalmış )))

Motosikleti
    tracer 700
    Alıntı Esp Explorer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @asot sende mi antalyadasin? bu arada tek orjinal ronny benimki kalmış )))
    esp hayır ben denizlideyim arkadaki 07 plakalı polo, yanıltmasın.

Bu arada 6 Aralık'a kadar yurtdışında olucam, motoru kapalı bir ortama almayı düşünüyorum, aküyü sökmek yeterli olur mu?

esp hayır ben denizlideyim arkadaki 07 plakalı polo, yanıltmasın.

Bu arada 6 Aralık'a kadar yurtdışında olucam, motoru kapalı bir ortama almayı düşünüyorum, aküyü sökmek yeterli olur mu?
    bende denizli diye hatırlıyordum.07 yi gorunce acaba dedim.valla ben 7 kasimdan beri akusu de uzerinde kapalı ortamda biraktim.6 araliga kadar 10 gun var bir sey olmaz bence.akuyu sokmene gerek olacagini dusunmuyorum.

ARKADAŞLAR FARLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPICAM SİZE TAMAMEN BİLGİLENDİRME AMAÇLI
    KISA (YANİ MERCEKLİ) OLAN FAR MODELİ H-1
    UZUN FAR İSE H-4
    ayrıca ince balans xenon hiçbir bağlantı değiştirmeden uygulayabiliyorsunuz boşuna elektrikçiye gidip para ödemeyin..

Motosikleti
    ronny 150
    Alıntı kiyakh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR FARLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPICAM SİZE TAMAMEN BİLGİLENDİRME AMAÇLI
    KISA (YANİ MERCEKLİ) OLAN FAR MODELİ H-1
    UZUN FAR İSE H-4
    ayrıca ince balans xenon hiçbir bağlantı değiştirmeden uygulayabiliyorsunuz boşuna elektrikçiye gidip para ödemeyin..
    merhaba bu konuyu hiç bilmediğim için soruyorum zenon farın özelliği ne? birde ince balans nedir şu konıyı hiç bilmeyenlere bilenler bir anlatsa mümkünse birde farın lambası nasıl değişiyor değiştiren varsa detaylı ve resimli anlatabilirse memnun olurum saygılar.

xenon far balast adı verilen güçlendirici bi aparat sayesinde yanar..muhakkak araçlarda görmüşsündür florasan gibi renkli yanar çoğu gözünü alır hatta...aslında çoğu kişi xenon u karşındakinin gözünü aldığı için sevmez ama sana şunu söyleyeyim trafik de motorun fark edilmeni sağlıyor birebir yaşayıp görüyorum bunu da..özellikleri bunlarla sınırlı değildir belki ama en önemlisi aynada kör noktadaysan bile farın belli oluyor ;)
    far lambasına gelecek olursan motorun 3 adet ampulü var.en üstte küçük bi led gibi ampul bulunuyor bu park ampulü..oto elektrikçisine dipsiz park ampulü dediğinde 12 w.luk bi ampül verecektir sarı mavi kırmızı yeşil beyaz vs. renkleri bulunuyor...kısa far (yani mercekli) ise spot ışığına benziyor..bulunabilirliği zor ..uzun far ise araç farıyla aynı h-4 çok rahat bulabilirsin..
    far ampüllerini değiştirmek çok basit ön tarafı sökmek yetiyor sadece..resimleri şuan yok elimde ama kısaya xenon takarken foto çekerim ayrıntılı şekilde.her ne kadar önümüzdeki hafta vizeler olsada xenon gelir gelmez takıcam siteye atarım fotolarını..
    şimdilik bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir

REKLAM ALANI
36. sayfa BirinciBirinci ... 26343536373846 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)