Depoyu bos birakma diyorlar.Antalya sartlarinda karincalanma yapabilirmis.2 ay maksimum ne kadar ucabilir ki?
arkadaslar yanlıs fotorafa bakıyosunuz motor kulagı motor sasesinde değil bloga baglı yani blokla bitisik bir parca iç tarafında lastik var o lastik bozuluyo arkadaslar
Abi ne alaka yanlış foto kuralkanın sayfasındaki resim bu kanuni ronny kulak die geçen tek parçasıda o resimde gördügün 4 numaraki ben birebir takip ettim baktım gördügüm parça Şaseyle tabikide birleşik degil ama şasenin hemen altında gözüküyor.Lastigin biri görünürde diğeri daha içeride
iyide arkadasım motor kulagı öle küçük bir parça değil anlatmak isdedğimi anlamadın sen kompile bloga baglı bir parça öle olmus olsa fotodaki gibi ben niye motor blogunu değiştirteyimki motorun hem sagda hemsolda var
Abi zaten ufak degil parça biraz resimde ufak gözükmüş yoksa o ortalama 5 kg ağırlıgında sağlam demir, 2 vida ve iki lastigi olan bir parça
parçanın büyüklügüde ortalama 40 cm
bu motorda motor takozu denılen şey bu resımdekı değil .. alumınyum dökme motor bloğunu olusturan bi yere monteli lastık siyah bı takoz ufak bişey .. o arıza yapıo ... resımdekı demır parca ya zaten bişey olmaz rahat olun :D
evet dogru motor takozu o degil o motor kulagı bizde motor kulagından bahsediyoruz sen yanlış anladın galiba ayrıca motor kulagı demir aliminyum degil en azından bende degil
dostum bı öncekı sayfada motorun duz yolda yalpa yapmasından bahsetmişler.. ben ona hıtafen motor takozunun olduğunu anlattım. arıza yapan zaten her zaman motor takozudur yanı lastık pazrca ... bu zaten bı sarf malzemesıdır bellı aralıklarla değişir... kayış , lastik , yağ , v.s gbi...
Evet arkadaşlar.7 Kasım günü motoruma son kez binip kış dönemini geçireceği mekanına çektim.İşte o kareler...
arkadaşlar benim motor bazen istop eder oluyo, depo kapağından mı anlamadım. servise sordum, bunlarda öyle bir sorun yok dediler. kafam karıştı. Sizdeki değişen depo kapağının bir resmi var mı? Benimkinde delik filan yok. yardımcı olursanız sevinirim. günde şehiriçi 60 km. civarı yol yapıyorum, nadiren de olsa bu sorunla karşılaşıyorum.
Fotoğrafı yok ama benzin alirken açılan kapak işte.Servise söyle ellerinde kesin vardir.Yada satın aldığın yere söyle eldeki başka motorla degiştirsinler.Sorun çözülür.
esp teşekkürler bilgi için, servise sorucam da en azından resim olsa, buna göre tarif etmek isterdim, çünkü servise söylediğimde anlamaza yattılar. O zaman benim anladığım, depo kapağında bir delik gibi bir şey olacak diyorsunuz.
Aynen öyle asot benzin kapagında delik olacak,motor ugraşıpta çalıştıramazsan benzin kapagını aç hava alsın biraz sonra kapat çalışır depo kapagına delik açtırmayı unutmaki fazla büyük olmasın.İgne ucundan biraz fazla olsa yeter
Okan abi benzin kapagını bile bu kadar detaylı anlatman beni güldürdü vallaha
@esp valla çok teşekkürler, üşenmeyip resim çekmişsin forum da olmasa valla, derdimizi anlatacak kimse yok.
@mad bu arada detaylı olan benzin kapağı değil , kapaktaki delik bilgileriniz için yine teşekkürler...
Bir de aklıma gelmişken bizim motorda ön tarafa küçük spor görünümlü bir rüzgar kesici cam takılabilir mi? hiç araştıran var mı?
Bu arada benim egzoz gelmiş yarın taktırıcam birde eldiven alıcam.Havalar sogudu eldiven şart oldu.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)