Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
33. sayfa BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

REKLAM ALANI
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tamam donuste denk geliriz.Sehirici 175-190 km normal olmali.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    motorun sallanma olayı motor takozlarından oluyor bu ara bendede aynı sorun var ..

Motosikleti
    cb125 honda
    slm arkadaslar epeydir görüşemedik son yazılanları okudum amma problem olmus gerçi ben hepsini topdan yasadım o motor takozuna dikkat edin motor blogum bile değişdi takoz değişirken motor kulagı kopdu bu arada yakıtı manyak yükseldi motorun blok dısdikten sonra 240km gidiyordum sehir içi simdi190km anca ama sürat olayına gelince kadranın tamamını yapıyor benim motor 2kişi 110 çok rahat tekkişi 120 ama sanki dahada gitcek gibi kalkıslarda çok seri 0 dan 100eçok çabuk geliyo bazen ani yüklenmelerde önünün kalkdıgı bile oluyo ama tehlikeli bana gelen son ekzoz iyi sıkıntı yok bassamda bozulmuyor garanti bitince mevcut ekzozu tamir olabliyor bu arada içini açıp kaynakla saglamlastırıyorlar herkeze iyi sürüsler

Alıntı atillaboz07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar epeydir görüşemedik son yazılanları okudum amma problem olmus gerçi ben hepsini topdan yasadım o motor takozuna dikkat edin motor blogum bile değişdi takoz değişirken motor kulagı kopdu bu arada yakıtı manyak yükseldi motorun blok dısdikten sonra 240km gidiyordum sehir içi simdi190km anca ama sürat olayına gelince kadranın tamamını yapıyor benim motor 2kişi 110 çok rahat tekkişi 120 ama sanki dahada gitcek gibi kalkıslarda çok seri 0 dan 100eçok çabuk geliyo bazen ani yüklenmelerde önünün kalkdıgı bile oluyo ama tehlikeli bana gelen son ekzoz iyi sıkıntı yok bassamda bozulmuyor garanti bitince mevcut ekzozu tamir olabliyor bu arada içini açıp kaynakla saglamlastırıyorlar herkeze iyi sürüsler
    Selam Atilla.Ben motoru sattigini dusundum.Tayfun Usta da @madphantom la denk geldik.Sende oradaymissin az farkla kacirdik.Bende mesajlari okudugun uzere İzmir donusu ugrayacagim oralara.Ozelden cep numarani atarsan denk geliriz.Bu arada egzoz olayina cok sevindim.Cunku bende degistiricem.Herkese iyi surusler...

Arkadaşlar motor takozu dediginiz alt tarafta takozların birbirine çarpmasını önleyen bir lastik var ondanmı bahsediyoruz.Ayrıca ben explorerla bir denicem benim motorun hız olayını sonrada artık o kadar basmayı düşünmüyorum.Sonuçta hız motoru degil bu ve görüyoruz bastıkça motor dağılıyor.Yok egzozu patlıyor,yok bir yeri ısınmadan yanıp yolda bırakıyor.En güzeli 80 i geçmemek zaten benimkide geçmiyor no problem:D

vee kanuniden cevap gelir )
    Sayın Hakan Kıyak,
    Öncelikle Kanuni’ yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; Ronny model ürünümüzün Park ampulü ölçüsü; H1, Far ampulü ölçüsü ile; H4’ tür. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
    Saygılarımızla,

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 700
    Kullanmaya devam, aksın, koksun, kapı gibi 2 yıl garanti var.. motor patlasa bile değiştirecekler. Yeterki yolda bırakmasın.

Alıntı kiyakh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vee kanuniden cevap gelir )
    Sayın Hakan Kıyak,
    Öncelikle Kanuni’ yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; Ronny model ürünümüzün Park ampulü ölçüsü; H1, Far ampulü ölçüsü ile; H4’ tür. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
    Saygılarımızla,
    Darısı @madphantom un basına

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

Alıntı asot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanmaya devam, aksın, koksun, kapı gibi 2 yıl garanti var.. motor patlasa bile değiştirecekler. Yeterki yolda bırakmasın.
    2 yil ne oldu oldu.Sonrasi dikkat :D

Slm arkadaşlar benim egzozdan gelen zırıltı biraz yükseldi.Dediginiz gibi 2 yıl garanti var ama sorun yok ne olursa olsun hatalı parçalar degişecek.Hepinize sağlıklı ve kazasız günler dilerim.

Motosikleti
    tracer 700
    Alıntı madphantom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar benim egzozdan gelen zırıltı biraz yükseldi.Dediginiz gibi 2 yıl garanti var ama sorun yok ne olursa olsun hatalı parçalar degişecek.Hepinize sağlıklı ve kazasız günler dilerim.
    Mad senin motor eli kulağında bekliyomuş zaten :D benim de zırıltı artarak devam ediyor, can sıkıcı ama kask takınca pek de bir şey duymaz oluyorum, nereye kadar bakalım. Bu arada atilla'nın söylediği egzosun içini kaynak vs. olayını araştırıcam bu haftasonu, sanayi egzoscu dolu vardır bir bildikleri nihayetinde..

Alıntı asot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mad senin motor eli kulağında bekliyomuş zaten :D benim de zırıltı artarak devam ediyor, can sıkıcı ama kask takınca pek de bir şey duymaz oluyorum, nereye kadar bakalım. Bu arada atilla'nın söylediği egzosun içini kaynak vs. olayını araştırıcam bu haftasonu, sanayi egzoscu dolu vardır bir bildikleri nihayetinde..
    Zaten benim sipariş verildi bilader 3 egzozum geliyor yakında bakalım nereye kadar böyle gidicek.

Motosikleti
    cb125 honda
    valla okan satamadım çünkü motor numarası farklı fatura kesilcek ve yazı yazılcak ben 60tl ödicem ruhsat değişcek birol hazırlıyacakdı ugrayıpda alamadım faturayı simdilik satmıyacagım heralde havalarda güzel gidiyor kapalı garajımda var kalsın bidaki yaza düşünürüm satma işini ayrıca motor kulagı o degil madphantom saglı sollu ikitane biri motor blogunda diğeride tam sagda paralelinde elinle motorun lastiğini tut saga sola salla hangisinin bozuldugunu anlarsın ihmal etme cok tehlikeli motor boşdaymıs gibi sallanır kaparsa çok tehlike benimki kopdu ama servisde herkeze iyi sürüsler

Atilla ben bu motor işlerinden pek anlamıyorumda sende öyle söyleyince panik oldum.Dedigin yerlerin bir fotografını çekip eklersen çok sevinirim.Hemde forumdaki bilmeyen diğer arkadaşlarda bilgi sahibi olur.Ayrıca farzetki öyle birşey oldu.Tehlikesi nedir???

Motosikleti
    cb125 honda
    valla su sıralar cekme imkanım yok motor havalimanın ordaki evde bizde suan konyaaltında kalıyoz herhangibir motor tamirciside bilir motor kulakları neresi diye sor sölerle motor kulaklarının içindeki lastikler bozuluyor bozuluncada metali yani aleminyum dökümü kırabiliyor moro blogu aleminyum dökümden yapılıyor

Alıntı atillaboz07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla okan satamadım çünkü motor numarası farklı fatura kesilcek ve yazı yazılcak ben 60tl ödicem ruhsat değişcek birol hazırlıyacakdı ugrayıpda alamadım faturayı simdilik satmıyacagım heralde havalarda güzel gidiyor kapalı garajımda var kalsın bidaki yaza düşünürüm satma işini ayrıca motor kulagı o degil madphantom saglı sollu ikitane biri motor blogunda diğeride tam sagda paralelinde elinle motorun lastiğini tut saga sola salla hangisinin bozuldugunu anlarsın ihmal etme cok tehlikeli motor boşdaymıs gibi sallanır kaparsa çok tehlike benimki kopdu ama servisde herkeze iyi sürüsler
    Hayirlisi olsun Atilla.İzmir donusu Suat ve senle denk geliriz.Ben 5000 km bakımına gideceğim.Gerci 5064 km oldu

Vallaha atilla dedigin gibi arka lastigi sağa sola salladım.Herhangi bir sorun göremedim.Denk gelirse sorarım birisinede zaten şimdilik bir sorunumda yok açıkcası.Okan abi hayırlı yolculuklar dilerim şimdiden.Geldiginde görüşürüz.Herkese keyifli sürüşler.

Alıntı madphantom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallaha atilla dedigin gibi arka lastigi sağa sola salladım.Herhangi bir sorun göremedim.Denk gelirse sorarım birisinede zaten şimdilik bir sorunumda yok açıkcası.Okan abi hayırlı yolculuklar dilerim şimdiden.Geldiginde görüşürüz.Herkese keyifli sürüşler.
    Sagolasin.Gorusmek uzere...

Arkadaşlar Görüntüyü kuralkanın sitesinden aldım.Motor kulagı denilen 4.numaraymış.Bende yeni görmüş oldum.Fiyatı 32 tl

---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

Yanlışım yoksa öndeki iki delikten lastikler geçiriliyor.Motor kasislere girdiginde parçaları birbirine vurup kırmasın diye.Benim önceki motorumda bu lastiklerden bir tanesi parçalanmıştı.En ufak bir çukura girdigimde amortisör vuruyormuş gibi ses geliyordu.Amortisörleri degiştirecektikki sonradan lastiklerin eksikligini farkettik.85 tl ye amortisörleri boşuna degiştirecektim.Sonra lastigi gidip 2 tlye aldım ve sorundan kurtuldum:D

Motosikleti
    tracer 700
    beyler yapmamız gereken acil bir şey var mı? bu motor kulağı kronik arızalı bir parça mı? bize takla attırmasın sonra yolda..

Asot yok biraz önce indim motorun yanına gözümün önünde farketmedigim parçaymış kulak lastiklerin ikisinide gördüm.Yerinde duruyor olması sevindirdi:DBu arada büyük civatalar tutuyor.Kolay kolay birşey olmaz.Ama yinede dikkatli olmak lazım.Bunun kopma oranı şöyle birşey ön lastigin yerinden çıkıp gitmesi gibi bir ihtimal.Yani ön lastigi tutan cıvata ile aynı boyutta 2 adet cıvata tutuyor.

33. sayfa BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)