Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
31. sayfa BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

REKLAM ALANI

o yüzden emin olmadan sipraiş veremiyorum bende...mecbur gidip sorucam servise

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı madphantom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten explorer hız yapınca egzozun dağılıyor bence,bendede sorun yoktu 90 yaptıgım gün bu sorun başıma geldi.Gerçekten bu egzoz sorunu iyice benide bunalttı.Atilla07 nin 3. egzozu bu benimde 3.ü olucak.Adam gibi egzoz göndermedikleri sürece isterse 50 kere olsun degiştirticem.Ya bu deveyi güdücekler yada bu diyardan gidicekler hesabı ya adam gibi egzoz göndericekler veya garanti süresi dolana kadar her arıza verdiginde o egzozu degiştirticem.Bu arada xennon bencede şık durur ama akü olayından dolayı korkuyorum.Taktırırsan mutlaka xenon farların açıkken fotosunu görmek isterim:D
    Kesin hizla ilgili bir durum.Gonderdikleri mal yuksek hizda dagiliyor demek ki.Sonuna kadar savasa devam ;)

Aynen öyle explorer hız yapıldıgı zaman hemen dağılıyor,şimdi dayanamayıp yazı yazdım kanuninin kurumsal mail adresine şikayetimi dile getirdim egzozlar hakkında bakalım ne cevap gelecek.

Alıntı madphantom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle explorer hız yapıldıgı zaman hemen dağılıyor,şimdi dayanamayıp yazı yazdım kanuninin kurumsal mail adresine şikayetimi dile getirdim egzozlar hakkında bakalım ne cevap gelecek.
    Bekleyelim gorelim.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 700
    @kiyakh hoşgeldin, hayırlı olsun motorun.

daha geçen hafta egzostum çok güzel ses yok vs. yazarken, geçen gün yine bir ses duymaya başladım. Sanırım yine değişim zamanı geldi.

Bu arada mad, motoru komple sökmüşler, sorun neydi?

Alıntı asot adlı üyeden alıntı Mesajı göster

daha geçen hafta egzostum çok güzel ses yok vs. yazarken, geçen gün yine bir ses duymaya başladım. Sanırım yine değişim zamanı geldi.

Seninde @mad gibi 2. egzozun muydu?

Motosikleti
    tracer 700
    evet 2. egzosum ilki daha ilk hafta değişmişti. 80 km. gibi hızlara ulaştıktan sonra bu sorun oluştu. Onun öncesinde bir problem yaşamıyordum. Heralde belli bir hızın üzerini kaldırmıyor. Fabrikaları bu gidişle işi gücü bırakıp egzos üretecek.. hibe mahiyetinde.

Sorun sol sinyaldi degişti sökmüşken içi baya pislenmişti o şekilde komple yıkadılar.Ayrıca koruma spreyi sıktılar 2500 bakım vs onları yaptırmıştım.

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

evet 2. egzosum ilki daha ilk hafta değişmişti. 80 km. gibi hızlara ulaştıktan sonra bu sorun oluştu. Onun öncesinde bir problem yaşamıyordum. Heralde belli bir hızın üzerini kaldırmıyor. Fabrikaları bu gidişle işi gücü bırakıp egzos üretecek.. hibe mahiyetinde.
    Aynen öyle belli bir hızın üzerini kaldırmıyor bugün ilk defa shellden benzin aldım.Performansı biraz daha arttı sanki, düz yolda son gaz 90 yaptım.Motorun kmsi 2400 de

teşekkürler asot

Garanti süresi dolana kadar sorun yokta.Sonrasi bize feci kacar.189 tl gibi bir rakammış.Tabi işçilik hariç :S

Motosikleti
    tracer 700
    Alıntı Esp Explorer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garanti süresi dolana kadar sorun yokta.Sonrasi bize feci kacar.189 tl gibi bir rakammış.Tabi işçilik hariç :S
    şakası bile kötü 2 yıl sonra sanayi tipi egzosa geçicez demekki.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    işçilik dediğin 2 tane 8 lokma 2 tane de 13 lokma sökmek hocam. araya da contasıyla beraber maliyeti 1 lira.

3.3 liraya 1/4 lokma takımı aldım. ucunu değiştirerek 8 çeşit tornavida da kullanılabilen bir şey. izeltaşın aynı lokma takımından olmasına rağmen 6 ekmek parasına bir sürü yedek parçam oldu. siz de sanayiyi gezerek böyle şeyler bulabilirsiniz ve 2 vida sıkmak için servise 20-30 lira vermekten kurtulabilirsiniz.

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işçilik dediğin 2 tane 8 lokma 2 tane de 13 lokma sökmek hocam. araya da contasıyla beraber maliyeti 1 lira.

3.3 liraya 1/4 lokma takımı aldım. ucunu değiştirerek 8 çeşit tornavida da kullanılabilen bir şey. izeltaşın aynı lokma takımından olmasına rağmen 6 ekmek parasına bir sürü yedek parçam oldu. siz de sanayiyi gezerek böyle şeyler bulabilirsiniz ve 2 vida sıkmak için servise 20-30 lira vermekten kurtulabilirsiniz.
    İyi diyorsun Maxi97 arkadasim ama egzoz u nasil yapicaz? İşçiliği kendimiz halletsek bile 189 tl egzozun kendisi...

bugun 100km oldu...100 km de 15 tl )
    http://imageshack.us/photo/my-images/694/img0008hy.jpg/

Motosikleti
    tracer 700
    aynen işçilik bahane, egzos şahane.

şunu merak ediyorum görünen o ki bu egzoslar her 1000 km.de bozulma riski taşıyor. Gidip bu beladan kurtulmak için cebimizden başka bir egzos aldığımızı düşünelim, garanti dışına çıkar mı veya motora zararı olur mu?

Yakıt tüketimi oldukça düşük, ben bu motoru aldığıma hiç pişman değilim.

bu arada @kiyakh motor evin içinde mi? ben mi yanlış görüyorum?

Arkadaşım motorun hayırlı olsun benim motorla aynı renk ama benim motora göre biraz sade geldi gözüme:D Ben şerit çektim birde ön çamurluga sticker yapıştırdıgım için, güzel günlerde kullan arkadaşım

aynen işçilik bahane, egzos şahane.

şunu merak ediyorum görünen o ki bu egzoslar her 1000 km.de bozulma riski taşıyor. Gidip bu beladan kurtulmak için cebimizden başka bir egzos aldığımızı düşünelim, garanti dışına çıkar mı veya motora zararı olur mu?

Yakıt tüketimi oldukça düşük, ben bu motoru aldığıma hiç pişman değilim.

bu arada @kiyakh motor evin içinde mi? ben mi yanlış görüyorum?
    Garanti mevzusunu servis e sormak lazım.@kiyakh garaj i saglam bulmussun

Arkadaşlar internette dolaşırken satılık bir ronny gördüm adam abart egzoz takmış sizlerle paylaşmak istedim. Bizde garanti süresi bitince böyle birşey yapıcaz herhalde

Motosikleti
    tracer 700
    ben de motorumdaki büyük kanuni yazılarını ve motorun ön kısmını saran beyaz şeritleri söktüm, şimdi simsiyah oldu. Bu haftasonu bir de orjinal haliyle kötü duran jantlara el atıcam, iç kısmı siyah güzel ama yanları sırıtıyor.

Abart egzosla motorun sesini merak ediyorum. Zaten standardı bile yeterince gürültülü.

Aynen öyle abarh egzozla ses seviyesi oldukça yükseliyordur.

31. sayfa BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)