o yüzden emin olmadan sipraiş veremiyorum bende...mecbur gidip sorucam servise
o yüzden emin olmadan sipraiş veremiyorum bende...mecbur gidip sorucam servise
Aynen öyle explorer hız yapıldıgı zaman hemen dağılıyor,şimdi dayanamayıp yazı yazdım kanuninin kurumsal mail adresine şikayetimi dile getirdim egzozlar hakkında bakalım ne cevap gelecek.
@kiyakh hoşgeldin, hayırlı olsun motorun.
daha geçen hafta egzostum çok güzel ses yok vs. yazarken, geçen gün yine bir ses duymaya başladım. Sanırım yine değişim zamanı geldi.
Bu arada mad, motoru komple sökmüşler, sorun neydi?
evet 2. egzosum ilki daha ilk hafta değişmişti. 80 km. gibi hızlara ulaştıktan sonra bu sorun oluştu. Onun öncesinde bir problem yaşamıyordum. Heralde belli bir hızın üzerini kaldırmıyor. Fabrikaları bu gidişle işi gücü bırakıp egzos üretecek.. hibe mahiyetinde.
Sorun sol sinyaldi degişti sökmüşken içi baya pislenmişti o şekilde komple yıkadılar.Ayrıca koruma spreyi sıktılar 2500 bakım vs onları yaptırmıştım.
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:38 ----------
Aynen öyle belli bir hızın üzerini kaldırmıyor bugün ilk defa shellden benzin aldım.Performansı biraz daha arttı sanki, düz yolda son gaz 90 yaptım.Motorun kmsi 2400 de
teşekkürler asot
işçilik dediğin 2 tane 8 lokma 2 tane de 13 lokma sökmek hocam. araya da contasıyla beraber maliyeti 1 lira.
3.3 liraya 1/4 lokma takımı aldım. ucunu değiştirerek 8 çeşit tornavida da kullanılabilen bir şey. izeltaşın aynı lokma takımından olmasına rağmen 6 ekmek parasına bir sürü yedek parçam oldu. siz de sanayiyi gezerek böyle şeyler bulabilirsiniz ve 2 vida sıkmak için servise 20-30 lira vermekten kurtulabilirsiniz.
bugun 100km oldu...100 km de 15 tl )
http://imageshack.us/photo/my-images/694/img0008hy.jpg/
aynen işçilik bahane, egzos şahane.
şunu merak ediyorum görünen o ki bu egzoslar her 1000 km.de bozulma riski taşıyor. Gidip bu beladan kurtulmak için cebimizden başka bir egzos aldığımızı düşünelim, garanti dışına çıkar mı veya motora zararı olur mu?
Yakıt tüketimi oldukça düşük, ben bu motoru aldığıma hiç pişman değilim.
bu arada @kiyakh motor evin içinde mi? ben mi yanlış görüyorum?
Arkadaşım motorun hayırlı olsun benim motorla aynı renk ama benim motora göre biraz sade geldi gözüme:D Ben şerit çektim birde ön çamurluga sticker yapıştırdıgım için, güzel günlerde kullan arkadaşım
ben de motorumdaki büyük kanuni yazılarını ve motorun ön kısmını saran beyaz şeritleri söktüm, şimdi simsiyah oldu. Bu haftasonu bir de orjinal haliyle kötü duran jantlara el atıcam, iç kısmı siyah güzel ama yanları sırıtıyor.
Abart egzosla motorun sesini merak ediyorum. Zaten standardı bile yeterince gürültülü.
Aynen öyle abarh egzozla ses seviyesi oldukça yükseliyordur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)