Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
30. sayfa BirinciBirinci ... 20282930313240 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

REKLAM ALANI

Vallaha arkadaşlar işte bugün gidicem bakalım belkide vidası gevşemiştir o yüzden ses yapıyordur.Bu arada benim lastiklerde ince degil zaten asot sen benden sonra aldın benim lastiklerden daha kalın olacagını zannetmiyorum.Dedigin gibi motor suda çok kayıyor.Fren olaylarıda sakat ben hep arka freni sıkıştırıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Alıntı madphantom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün yine yaptııgm hız denememde normal düz yolda en fazla 80 alt geçitte en fazla 90 bastım.Sizde durumlar nedir?
    dostum bence sen rodajı iyi yapamamışsın.. ilk 80 dediğini çok rahat görüo bu motor .. birde sunu dicem bakıyorumki herkes farklı farklı sorunlar yasıyo ... benim motor 4300 km yi geçti maşallah daha tık yok....

Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bence sen rodajı iyi yapamamışsın.. ilk 80 dediğini çok rahat görüo bu motor .. birde sunu dicem bakıyorumki herkes farklı farklı sorunlar yasıyo ... benim motor 4300 km yi geçti maşallah daha tık yok....
    masallah de bilader

mka19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301
    1991 kanuni mz 1600 tl faal hızlı çalışır durumda ruhsatı var halen kullanıyorum mz 251 2 kişi gökdelen çık.

Vallaha bilemiyorum artık rodajını nasıl yaptım.Ama şu varki 80 i rahat görenler 4000 ve üzeri km yapanlar.Benim motor daha 2400 de ve dün yine bastım düz yolda bu sefer 95 gördüm demekki yawaş yawaş açılacak motoruda çok zorlamak istemiyorum.Yoksa bu sefer mutlaka bir yerinden patlak verir diye korkuyorum.Hakikaten maşallah 4300 de daha tık yok güzel.İnş hep böyle gider:D

Vallaha bilemiyorum artık rodajını nasıl yaptım.Ama şu varki 80 i rahat görenler 4000 ve üzeri km yapanlar.Benim motor daha 2400 de ve dün yine bastım düz yolda bu sefer 95 gördüm demekki yawaş yawaş açılacak motoruda çok zorlamak istemiyorum.Yoksa bu sefer mutlaka bir yerinden patlak verir diye korkuyorum.Hakikaten maşallah 4300 de daha tık yok güzel.İnş hep böyle gider:D
    Simdi soyle bir durum da var.@madphantom km. üzerinde duruyor ama cok onemli bir konu da benzin.Ne kullandiginizin onemi buyuk.Ben Shell den baskasını kullanmıyorum.Motoru aldigimdan beri (7 küsür ay) sadece birer kez Petrol Ofisi ve Opet ten aldim.PO dan aldigim motorun gucunu farkedilir seviyede dusurmustu.Bunu da gozonunde tutmak lazim.Bu arada madphantom un motorunun servisteki halini paylasiyorum.

Slm arkadaşlar explorer bu arada tşk ederim güzel paylaşım için:D Dedigin gibi bundan sonra shellden alıcam bir süre orayı denicem bakalım etkisi ne olucak.Ben sürekli normalde PO 97 oktan alıyorum.Şimdi deponun iyice boşalmasını beklicem ve sonrasında shellden alıcam.Bu arada sen servisten gittikten sonra motoru bu halde ilaçlı suyla ardından makina ile yıkadılar.Birde sonrasında tüm iç kısma koruyucu sprey sıktılar.Gerçekten motor tekrardan o haliyle gözüme girdi:D Birde çanta taktırdım.Senin çantanın aynısından yakından yeni haliyle paylaşıcam.Herkese allahtan kazasız belasız sürüşler dilerim.

selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar...aranıza yeni katılıyorum cuma günü itibariyle bnde ronny kullanıcısıyım.. eskişehir de yaşıyorum burda motor bulmak ölüm resmen

Slm arkadaşlar explorer bu arada tşk ederim güzel paylaşım için:D Dedigin gibi bundan sonra shellden alıcam bir süre orayı denicem bakalım etkisi ne olucak.Ben sürekli normalde PO 97 oktan alıyorum.Şimdi deponun iyice boşalmasını beklicem ve sonrasında shellden alıcam.Bu arada sen servisten gittikten sonra motoru bu halde ilaçlı suyla ardından makina ile yıkadılar.Birde sonrasında tüm iç kısma koruyucu sprey sıktılar.Gerçekten motor tekrardan o haliyle gözüme girdi:D Birde çanta taktırdım.Senin çantanın aynısından yakından yeni haliyle paylaşıcam.Herkese allahtan kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Yeni fotolarini bekleriz.

---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:15 ----------

Alıntı kiyakh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar...aranıza yeni katılıyorum cuma günü itibariyle bnde ronny kullanıcısıyım.. eskişehir de yaşıyorum burda motor bulmak ölüm resmen
    Aramiza hosgeldin.Motorun hayirli olsun.Kazasiz belasiz sürüsler...

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.Explorerinde dedigi gibi resimleri bekleriz:D

teşekkürler explorer...hepimize kazasız ve belasız sürüşler..
    çok saol madphantom...tabi ki ama motoru daha yıkatmadım

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    zaten ben bu motoru mart ayında ilk aldığımda ..servisteki usta 2500km den sonra adam olur bu motor demişti :D

Tamam sende yıkattıktan sonra eklersin:D Ronnytechno bizde ustanın sözünü dinleyip beklicez o zaman:D Ama şuda var bundan sonra benzini explorerin dedigi gibi shellden alıcam.Zaten kullanılan yağda shell bu arada merak ettigim bir olay daha sizin egzozdan çuff die bir ses geliyormu egzoz patlaması gibi ara sıra zorlayınca bende öyle ses geliyor sanki egzoz patlıyormuş gibi servise sordum sorun yok olur o karbüratör kendini temizliyor dedi.Ama çevreden baya dikkat çekiyor o ses hoşumada gidiyor açıkcası:D

xenon siparişi vericem ama farın hangi tip olduğunu bilen var mı ?

Tamam sende yıkattıktan sonra eklersin:D Ronnytechno bizde ustanın sözünü dinleyip beklicez o zaman:D Ama şuda var bundan sonra benzini explorerin dedigi gibi shellden alıcam.Zaten kullanılan yağda shell bu arada merak ettigim bir olay daha sizin egzozdan çuff die bir ses geliyormu egzoz patlaması gibi ara sıra zorlayınca bende öyle ses geliyor sanki egzoz patlıyormuş gibi servise sordum sorun yok olur o karbüratör kendini temizliyor dedi.Ama çevreden baya dikkat çekiyor o ses hoşumada gidiyor açıkcası:D
    Bugun yine Tekirova yaptim.Ancak giderken beni rahatsiz eden ciriltili bir ses vardi.70-75 km nin uzerine cikinca bu ses basliyor.Solugu Tayfun Usta da aldim.Kendisi yoktu.Birol (Tayfun Ustanın oglu) ilgilendi.Abi sana da egzoz lazim dedi.O da bikmis artik.@maspahntomun 2. egzozu.Neredeyse her hafta bir egzoz degistiriyoruz dedi.Kanuni ye yazi yazacakmis.Ben simdilik siparis verdirmedim.Cunku 7 Kasimda sezon kapaninca 1.5-2 ay İzmir de olacagim.Motorda otelde yatacak.Yılbasi sonrasi hem 5000 km bakımını yaptiricam hem de yeni egzozun siparisini veririz artik.Bu arada soyle bir tespitim olacak.Egzoz sorunu hep guneyde kullanan arkadaslarda cikti.Ortam sicakliginin ve neminin diger illere gore cok yuksek olmasiyla bir ilgisi olabilir mi acaba.@kyakh xenon akuden baya yiyebilir.Bence uzerinde far yeterli.Tabi zevkler ve renkler...

haklısın explorer ama motoru tamamlıcağı kanısındayım =))

haklısın explorer ama motoru tamamlıcağı kanısındayım =))
    Dene bakalim

Zaten explorer hız yapınca egzozun dağılıyor bence,bendede sorun yoktu 90 yaptıgım gün bu sorun başıma geldi.Gerçekten bu egzoz sorunu iyice benide bunalttı.Atilla07 nin 3. egzozu bu benimde 3.ü olucak.Adam gibi egzoz göndermedikleri sürece isterse 50 kere olsun degiştirticem.Ya bu deveyi güdücekler yada bu diyardan gidicekler hesabı ya adam gibi egzoz göndericekler veya garanti süresi dolana kadar her arıza verdiginde o egzozu degiştirticem.Bu arada xennon bencede şık durur ama akü olayından dolayı korkuyorum.Taktırırsan mutlaka xenon farların açıkken fotosunu görmek isterim:D

int.ten sipariş vereceğim için far tipini öğrenmem lazım benim motor daha 70 km oldu açtırıp baktırayım diyeceğim ama ilk 500km de götüreceğim motoru servise..

Şimdi bunlar yeni nesil aynalı far oldugundan dikkatli olmakta fayda var,Bence servise gidip servisten tam detayını ögrenmelisin.Yoksa alacagın xenon far 100-150 den aşagı degildir.Paran boşa gitmesin.

30. sayfa BirinciBirinci ... 20282930313240 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)