fabrikadan çıkan bazı mallar en başından bozuktur veya sorunludur, ortaya Çin faktörü girince bu sayı mutlaka daha da fazla olacaktır. ama şöyle bir şikayet sitelerine bakın ki, mercedes ve bmw araçları bile sıfır alıp sorunlardan dolayı isyan eden çok kişi vardır, hatta fabrika çıkış kronik sorunlu lüks araçlar da var. bence de tüm markaya veya markanın tüm ürünlerine sorunu mal etmemek lazım. Atilla sana karşı çıktığım anlamına gelmesin, ben de senle aynı tepkiyi verir ve motoru uçurumdan atardım heralde ama seninki biraz şanssızlık diye düşünüyorum.. yolda gördüğüm her üç motordan ikisi mondial, kanuni vs. Bu adamlar bu kadar kötü olsa, bu kadar satmazdı veya piyasada hala 3-4 yıllık motorları geziyor olmazdı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
@esp: dostum uzun yola senden ilham alarak ben de çıkmayı düşünüyorum.
Biliyorum maceralı olacak. Denizli - Akyaka yapmayı düşünüyorum. Yaklaşık 160-170 km. bir yol. Dikkat edilecek başka bir şey var mı? Motorda kontrol edilmesi gereken vs. Öncekisayfalarda bahsedilen sigorta problemi vardı.. Bunla ilgili yolda kalır mıyım? yoksa yola çıkmadan önce serviste bir müdahale yaptırayım mı?
Bir de ilk servise ne zaman girmeliyim?Bir servis 300 km. dedi, diğeri 400 km. gibi. Kitapçıkta da 400 - 800 diye gidiyor.
Bu arada yeni alacaklar dikkat etsin, servisin söylediği; Motoru garanti dışı bıraktıracak tek şey, zamanında motoru servise götürmemekmiş. Onun dışı dağ, taş gezin diyor.