Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
26. sayfa BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

Kanuni - Ronny

Motovento
    REKLAM ALANI
    asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 700
    atilla valla dediklerinde sonuna kadar haklısın üzüldüm açıkçası ama 2 yıl kadar garanti olunca, bir de servis çok merkezi bir yerde olunca ben de aldım.. açıkçası bu paraya ne bulacağımı da az buçuk kestirebiliyordum, sonuçta yıllara direnen bir yamaha olmayacaktı. 2. günde ufak tefek sorunlar başladı buna rağmen, km.de 50 kuruş yakan ve son servise gittiğimde bir scooter parası yiyen arabadan sonra bana ilaç gibi geldi. arabama günde 25 tl benzin alıyordum, bu motorda ise 4 günü 20 tl ile tamamladım. ben de bir süre binip 2011 yzf r125 almayı planlıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Esp Explorer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SinanATASOY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar benim ronny satilik. 250 lik scooter aldim..
    Hayırlısı Sinan.

---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Alıntı asot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atilla valla dediklerinde sonuna kadar haklısın üzüldüm açıkçası ama 2 yıl kadar garanti olunca, bir de servis çok merkezi bir yerde olunca ben de aldım.. açıkçası bu paraya ne bulacağımı da az buçuk kestirebiliyordum, sonuçta yıllara direnen bir yamaha olmayacaktı. 2. günde ufak tefek sorunlar başladı buna rağmen, km.de 50 kuruş yakan ve son servise gittiğimde bir scooter parası yiyen arabadan sonra bana ilaç gibi geldi. arabama günde 25 tl benzin alıyordum, bu motorda ise 4 günü 20 tl ile tamamladım. ben de bir süre binip 2011 yzf r125 almayı planlıyorum.
    Olay dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyor.Paraya göre mal.Asya Motor u olan bir arkadasta 1-2 sene kullanıp satmıştı.Yanlız şöyle bir gerçekte var.Artık Yamaha Ybr 125 lerde Çinde üretiliyor.Ama Çinde üretimininde kaliteleri var.Birisinden duymuştum.Türkiyeden firmalar gittiğinde verdikleri paraya göre üretim yapılıyormuş.Adamlara 50 kuruşluk yap dersen ona gore vida vs.2 tl lik yap dersen ona göre.Sonrada bizim gibi kullanıcılar sıkıntı çekiyor.Atilla kardeşim tekrar geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben birazda şuna inanıyorum satanlar için hayırlısı olsun,ama eğer motora bakarsan güzelce binersin eğer bakmazsan hor kullanırsan ön arka kaldırmaya kalkarsan kaldırımdan atlarsan her buldugun çukura girersen kanuni degil yamaha bile 2 günde pert olur ve motor sana girer(lafım meclisten dışarı) mesela örnegin ben 2006 model 2.EL mondial rt 125 almıştım ve aldıgım gün bakıma soktum 300 tl harcadım kız gibi yaptım ve 2 sene sorunsuz bindim.Tabi zamanı gelince 1500 kmde bir yağ degiştiriyordum maksimum 15 lira ve hiç sorunum olmadı.Biraz daha dikkatli kullanın bakımlarını zamanında yaptırın hor kullanmayın bir sorun çıkacagını zannetmiyorum.Mesela explorer fotograflarını paylaşmış adam bırak şehiriçini ilçeler arası geziyor ama motoru dikkatli kullanıyor bilinçli daha şuana kadar büyük bir sorunla karşılaştıgını görmedim inşallahta karşılaşmaz.Ama tabi herkesin kendi iradesinde satılır iyisi alınır vs kendi bileceginiz iş.Ben şuan kullanıyorum hergün 7 km işimi gidip geliyorum.Daha büyük bir sorunla karşılaşmadım eğzozdan başka zaten 2 yıl garantili birşey olursa bunu garanti karşılamak ZORUNDA

Motosikleti
    tracer 700
    mad bunun üzerine tek kelime dahi edilemez. ben de bu motordan çok umutluyum ve ne olursa olsun 2. motor olarak garajda tutmayı düşünüyorum. sonuçta 2500 tl'ye geldi. kayıp yok ve servise gittiğimde şunu gördüm ki, yedek parça konusunda hiç sıkıntı yok. Denizli'de olan arkadaşlara Şahin motoru gönülden tavsiye ediyorum, egzost sorununun yapılmasını beklerken 1 dk. için dükkandan uzaklaşmıştım, geldiğimde yeni egzost takıyorlardı. Garanti belgesi filan gerekiyor mu? dedim. hayır gerek yok dediler. bu kadar hızlı yürüyen sistemleri var. kitapçığında yazan tüm bakımlara zamanında giricem ve her 1000km. de yağ değişimine gidicem. bir sorun çıkacağını sanmıyorum.. Yalnız bir tek şey beni şoke ediyor, esp bu motorla bu kadar uzun yollara nasıl çıkabiliyorsun?

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı madphantom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben birazda şuna inanıyorum satanlar için hayırlısı olsun,ama eğer motora bakarsan güzelce binersin eğer bakmazsan hor kullanırsan ön arka kaldırmaya kalkarsan kaldırımdan atlarsan her buldugun çukura girersen kanuni degil yamaha bile 2 günde pert olur ve motor sana girer(lafım meclisten dışarı) mesela örnegin ben 2006 model 2.EL mondial rt 125 almıştım ve aldıgım gün bakıma soktum 300 tl harcadım kız gibi yaptım ve 2 sene sorunsuz bindim.Tabi zamanı gelince 1500 kmde bir yağ degiştiriyordum maksimum 15 lira ve hiç sorunum olmadı.Biraz daha dikkatli kullanın bakımlarını zamanında yaptırın hor kullanmayın bir sorun çıkacagını zannetmiyorum.Mesela explorer fotograflarını paylaşmış adam bırak şehiriçini ilçeler arası geziyor ama motoru dikkatli kullanıyor bilinçli daha şuana kadar büyük bir sorunla karşılaştıgını görmedim inşallahta karşılaşmaz.Ama tabi herkesin kendi iradesinde satılır iyisi alınır vs kendi bileceginiz iş.Ben şuan kullanıyorum hergün 7 km işimi gidip geliyorum.Daha büyük bir sorunla karşılaşmadım eğzozdan başka zaten 2 yıl garantili birşey olursa bunu garanti karşılamak ZORUNDA
    O garantiye hiç güvenmeyin. Lafta garanti o. Bakımdan çıktıktan iki gün sonra yağsızlıktan yatak sarıp motor kilitleyen popcorn için kanuni fabrikası ( servis te değil) şunu söylemişti. " Kullanım klavuzuna göre kullanıcı hergün aracın yağını kontrol etmelidir, yağsız kalma sonucu oluşan arızalar garanti dışıdır " . Yahu ben dha iki gün önce bakımdan almışım orada yağını değiştirdiler desem de tamir ettiremedik. İlk arızada ne demek istediğimi anlayacaksınız, daha çin malı motor kullanıp da garantiden parça değiştirmeyi başarana rastlamadım ( belki vardır da bana denk gelmemiştir)

Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O garantiye hiç güvenmeyin. Lafta garanti o. Bakımdan çıktıktan iki gün sonra yağsızlıktan yatak sarıp motor kilitleyen popcorn için kanuni fabrikası ( servis te değil) şunu söylemişti. " Kullanım klavuzuna göre kullanıcı hergün aracın yağını kontrol etmelidir, yağsız kalma sonucu oluşan arızalar garanti dışıdır " . Yahu ben dha iki gün önce bakımdan almışım orada yağını değiştirdiler desem de tamir ettiremedik. İlk arızada ne demek istediğimi anlayacaksınız, daha çin malı motor kullanıp da garantiden parça değiştirmeyi başarana rastlamadım ( belki vardır da bana denk gelmemiştir)
    Vallaha kardeş demekki sana denk gelmemiş bu forum sayfasındaki arkadaşlarımın hepsi garantiden parça degiştirdi:D Şimdi olumsuzluklar olmuyormu tabiki herkesin başına bazı şeyler geliyor ama bunu tüm motorlara maall etmemek lazım.

Motosikleti
    cb125 honda
    dostum benim sorunlar kucuk sorunlar değil motor kulagının yolda kopdugunu düsünsenize valla kimse kurtaramaz sizi ben sansıma servisde oldu motor bugunun çatladıgınıda servisden tamda cıkarken fark ettim yag akmasa aksam üstüydü farketmicekdim motorda yag kalmıyacakdı motor yatak sarcakdı ondan sonra ugras dur 15 gündür motor blogu gelcek 7500 bakımına gittim arkadaslar sorun yokdu ve iyiki erken gitmisim 7200 du kilometre 1 gün ertelesem bittik

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

madphantom arkadasım temiz kullanmaktan bahsediyorsun motorum herzaman temiz ve hep asvalt zeminde kullandım surat bile yapmadım dogru düzgün 6ay oldu motoru alalı gören yenimi aldın diyor herkez okdar temiz kullanıyorum anlayın kibar kullanımda sonuc bu benim motorda satılık arkadaslar nekadar cabuk kurtulursam okadar iyi beni için resmen tiksindim bu motordan

Alıntı atillaboz07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum benim sorunlar kucuk sorunlar değil motor kulagının yolda kopdugunu düsünsenize valla kimse kurtaramaz sizi ben sansıma servisde oldu motor bugunun çatladıgınıda servisden tamda cıkarken fark ettim yag akmasa aksam üstüydü farketmicekdim motorda yag kalmıyacakdı motor yatak sarcakdı ondan sonra ugras dur 15 gündür motor blogu gelcek 7500 bakımına gittim arkadaslar sorun yokdu ve iyiki erken gitmisim 7200 du kilometre 1 gün ertelesem bittik

madphantom arkadasım temiz kullanmaktan bahsediyorsun motorum herzaman temiz ve hep asvalt zeminde kullandım surat bile yapmadım dogru düzgün 6ay oldu motoru alalı gören yenimi aldın diyor herkez okdar temiz kullanıyorum anlayın kibar kullanımda sonuc bu benim motorda satılık arkadaslar nekadar cabuk kurtulursam okadar iyi beni için resmen tiksindim bu motordan
    Atilla kardesim yaklasik olarak ayni civarlarda kullanıyoruz (Antalyanin asfalt yollarında).Ben sadece motoru garaj benzeri kaldigim otel odasinin koridorunda tutuyorum.Bu is sans isi.Motoru Alanyadan aldım.Bence senin durum büyük ihtimal üretim hatasiyla ilgili bir durum.Motordan tiksinmekte ve soğumakta sonuna kadar haklisin.Ama su ana kadar formda okudugum mesajlarda en buyuk sorun egzoz oldu.O da benim icin cok buyuk bir sorun degil.@asot inan uzun yok sehiricinden daha az yoruyor.Ve motor icin daha saglikli.1 saat surekli kullanım sonrasi 15 dk mola veriyorum.Sorgun - Tekirova bu şekilde yaklasık 3.45 - 4 saat suruyor.

Motosikleti
    tracer 700
    fabrikadan çıkan bazı mallar en başından bozuktur veya sorunludur, ortaya Çin faktörü girince bu sayı mutlaka daha da fazla olacaktır. ama şöyle bir şikayet sitelerine bakın ki, mercedes ve bmw araçları bile sıfır alıp sorunlardan dolayı isyan eden çok kişi vardır, hatta fabrika çıkış kronik sorunlu lüks araçlar da var. bence de tüm markaya veya markanın tüm ürünlerine sorunu mal etmemek lazım. Atilla sana karşı çıktığım anlamına gelmesin, ben de senle aynı tepkiyi verir ve motoru uçurumdan atardım heralde ama seninki biraz şanssızlık diye düşünüyorum.. yolda gördüğüm her üç motordan ikisi mondial, kanuni vs. Bu adamlar bu kadar kötü olsa, bu kadar satmazdı veya piyasada hala 3-4 yıllık motorları geziyor olmazdı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------

@esp: dostum uzun yola senden ilham alarak ben de çıkmayı düşünüyorum. Biliyorum maceralı olacak. Denizli - Akyaka yapmayı düşünüyorum. Yaklaşık 160-170 km. bir yol. Dikkat edilecek başka bir şey var mı? Motorda kontrol edilmesi gereken vs. Öncekisayfalarda bahsedilen sigorta problemi vardı.. Bunla ilgili yolda kalır mıyım? yoksa yola çıkmadan önce serviste bir müdahale yaptırayım mı?

Bir de ilk servise ne zaman girmeliyim?Bir servis 300 km. dedi, diğeri 400 km. gibi. Kitapçıkta da 400 - 800 diye gidiyor.

Bu arada yeni alacaklar dikkat etsin, servisin söylediği; Motoru garanti dışı bıraktıracak tek şey, zamanında motoru servise götürmemekmiş. Onun dışı dağ, taş gezin diyor.

Alıntı atillaboz07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Vallaha ne bileyim bilader haklsıın ama tüm arkadaşlarımın söyledigi gibi şans ayrıca motor kulağının tam olarak ne oldugunu bilmiyorum.Neyse allahtan fark edilmiş peki bilader sen motoru tam servisten alırken bu yağın aktıgını görmüşsün bunu servis farketmemişmide sen farkettin.Çelişki var ,üzme canını herşeyin hayırlısı olsun...

Motosikleti
    tracer 700
    @madphantom Çelişkiden neyi kasttetin anlamadım kardeşim ama ben servisin bir otomobil servisi kadar işini ciddiye aldığını hiç düşünmüyorum. Bu yağı ben egzos problemi için gittiğimde fark ettim ve şu anda herhangi bir akıntı vs. yok. Servise sordum borunun içinde kalan bir miktar yağdan dolayı normal olduğunu söyledi. Onun dışında şurasına da bak, burasına da bak, burdan ses geliyor şurasını sık gibi cümleleri de kurmak zorundayız, yoksa problemi yaşayacak olan yine bizleriz. Dediğin gibi herşeyin hayırlısı.

Abi çelişki şu adamlar bu motorun yağ akıttıgını nasıl görmez mümkünmü bu yaa biz niye servise gidiyoruz ??? Ama dedigin gibi herşeyi illaki biz söylücez.

fabrikadan çıkan bazı mallar en başından bozuktur veya sorunludur, ortaya Çin faktörü girince bu sayı mutlaka daha da fazla olacaktır. ama şöyle bir şikayet sitelerine bakın ki, mercedes ve bmw araçları bile sıfır alıp sorunlardan dolayı isyan eden çok kişi vardır, hatta fabrika çıkış kronik sorunlu lüks araçlar da var. bence de tüm markaya veya markanın tüm ürünlerine sorunu mal etmemek lazım. Atilla sana karşı çıktığım anlamına gelmesin, ben de senle aynı tepkiyi verir ve motoru uçurumdan atardım heralde ama seninki biraz şanssızlık diye düşünüyorum.. yolda gördüğüm her üç motordan ikisi mondial, kanuni vs. Bu adamlar bu kadar kötü olsa, bu kadar satmazdı veya piyasada hala 3-4 yıllık motorları geziyor olmazdı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------

@esp: dostum uzun yola senden ilham alarak ben de çıkmayı düşünüyorum. Biliyorum maceralı olacak. Denizli - Akyaka yapmayı düşünüyorum. Yaklaşık 160-170 km. bir yol. Dikkat edilecek başka bir şey var mı? Motorda kontrol edilmesi gereken vs. Öncekisayfalarda bahsedilen sigorta problemi vardı.. Bunla ilgili yolda kalır mıyım? yoksa yola çıkmadan önce serviste bir müdahale yaptırayım mı?

Bir de ilk servise ne zaman girmeliyim?Bir servis 300 km. dedi, diğeri 400 km. gibi. Kitapçıkta da 400 - 800 diye gidiyor.

Bu arada yeni alacaklar dikkat etsin, servisin söylediği; Motoru garanti dışı bıraktıracak tek şey, zamanında motoru servise götürmemekmiş. Onun dışı dağ, taş gezin diyor.
    Son cümlene aynen katılıyorum.Motoru garanti dışı bırakacak en büyük faktör zamanında yapılmayan bakımlar (400-800-2500 vs.) Ben ilk bakıma 700 km civarında girmistim.Ama unutulmaması gereken konu : Motora haftada 1-2 kez binebildigimdir.İlk bakıma gittiginde yağ değişimi dışında tüm vida ve kablo bağlantılarına yanlarında durarak bak ve baktır.Ozellikle bobin in ve akünün olduğu bağlantılara.Yanılmıyorsam farlarında sorun yaşıyordun.Uzun yol için tek tavsiye sabit hizda uzun süre gitme.1 saat sürüş sonrası en az bir 10 dk mola ver.Motoru dinlendir.

Benim ilk bakım 400 de oldu ikinci bakıma tayfun motor 2300-2400 gibi gel dedi.Şuan 1900 kmde .

ARKADAŞLAR BİR KİŞİNİN HAYAT HİKAYESİ :D Güzel yazmış ilgimi çekti paylaşmak istedim mutlaka okuyun!!!Slm arkadaslar öncelikle sunu bilmenizi istiyorum asla üretici firma ile yada firma bunyesinde calisanlarla uzakdan yakindan tanismiyor ve sorunumda yok.Herkez bir yorum yapiyor ancak ben yorumlarin cogunu yorum olarak degil yorumu yapanin servis yada üretici firmaya olan kizginliginin bir tepkisi olarak degerlendiriyorum.Evet Türkiye kanuni,mondial,ramzey,küba vs bir cok marka motor satisi yapilmakta.Ve bir motor alacak olsaniz ilk yaptiginiz sey ilgili motorun servisine gidip akil almaktir bende bu yöntemi kullandim “yanlis bir yöntem” ne hikmetse hangi servise gitseniz baktigi motoru över rakiplerinkini al asagi eder.Simdi bunlari bi yana birakalim.Ben motor hikayemi size anlatacam.Motor kullanmak bir ayricaliktir ve bu ayricaligi hakeden kisilerede umarim bahsedecegim yasadigim örnekler dogru karar vermelerinde ise yarar.Yukarida saydigim markalardan sadece mondial ve kanuni marka modelleri kullandim.İlk motorum kanuni seyhan 125 2003 yilinda aldim.Ancak sifirmiydi az kullanilipda sifir görünümümü verildi bilemiyorum o anki heyecandan bunun farkina varamadim.o motordaki izlenimim su hantaldi ve cok titresim (vibrasyon) vardi 70 km ulasinca sanki motor parcalara ayrilacak gibi ses cikariyordu.Sonra mondial sikutur aldim bayide tozluydu servis calistirip verdiginde yikattim kişa yakın hava oldukca soguktu kablolar teller donmus firen yaptigimda balata diski sıktı birakmadi disk yandi gaz takili kaldi istop ettikten sonra araca hakim olabildim.yeni disk icin 1 ay bekledim 1 ay sonunda gelen disk cikma diskti oda duzen almadi sattim kurtuldum.Sonrasinda mondial kt125 köylu modeli aldim onunda motor blogunda contadan yag kaciriyordu onuda gideremediler geri verdim tabi parami eksik alarak.Sonra yine mondialin kros tipini aldim aksam bindim ertesi gunu geri verdim dengesiz gidiyordudiskinde ses vardi motor acayip sola cekiyordu.Sonra kanuniden tiger 250 aldim ancak motor bayice kullanilmis km teli takilmadan sonra yikanip sifir olarak satisa sunulmus tabi bunun uretici ile alakasi yok birgun gezerken biri gördü falan yerdenmi aldin bunu dedi evet dedim güldü olayi anladim geri verdim sonra tabi baskasina satildi 1 hafta sonrada yatak sarmis servisdeydi.Sonra kanuni seyhan 125 aldim motorun yol tutusu harika cukurlarda kasislerde sarsinti asla hissettirmiyor emiyor resmen ama 8o km gorunce her yeriniz karincalanmaya basliyor vibrasyon tavan yapiyor yani yemek yediniz hazimsizlik varsa binin 10 km gidin inin acikip yeniden yemek yemek istersiniz)) bu dediklerim 2003 ile 2008 yili arasi yasadiklarim bi ara motora binmedim.simdi 2011 kanuni reklamlarinda runny 150 ve windys 150 markalar hosuma gitti.ancak 1 ay icinde 4 kere windys150 aldim degistirdim yada sattim nedeni ilk aldigimin arka camurluk egri depo uzerinde uretim hatasi cukur vardi firmayi aradim ilgi alaka servise yonlendirme anlaminda cok basarilar ve arkasini ariyorlar ancak deigstirme söz konusu degil bayi ile anlasip degistirdim ancak km saati devir saati sadece aksesuar olarak konmus bana göre ve asla gercek degerleri vermiyor bu motoru servis met etti yok üsten eksantirikli yok titresim sifir ha yigidi öldür hakkini yeme derler iclerinde bi parca bu motor ancak cok sert motorda yolda cukur kasis herseyi aninda hissedersiniz)) yolu ezberlemek icin birebirdir resmen yolun resmini cektirir tekrar gecmemek icin.Sonra sattim Runny 15 sikuturunu aldim ancak iki ayak yere degmiyor yuksek.Ve ilk kullanimda 200 km sonra motorun özellikleri ortaya cikiyor ilk özellik ekzost dökülüyor o modellerde oleymis servisin yorumu ben yapmadim)) sonra plastikleri birlesme yerlerinden aciliyor ve kavusmuyor arkaya birini bindireceginizde uyarmaniz lazim tarif etmeniz lazim nereye basarak oturmasi gerektigini yoksa alt masber plastigi 35 tl cebinizi yakar)) viraja yatarak girme sansiniz yok unutun denemeye kalkmayin asla yoldan cikarsiniz hakimiyet zayif firenler motora hakim degil bu nedenlede hiz yapmaya korkarsiniz 6 litre benzinle 175 km yol yapiyor ha unutmadan her vidayi hergun kontrol edin vidalar dusuyor. birde ozellik ön firen diskinin civataları kontrol edin gevsiyor benimle aynı gun alanlarin motor yatak sardi oyuzden bendede sarar diye 450 km de sattim korktum.Windys de yatak sardi. ve asla karbiratör ayarlari avans ayarlari surekli degisiyor tabiri caizse 3 gunde bir ayarlatmaniz lazim.Yaniz lafin özü ben yamaha yada honda alacam nedenmi bu karara varabilmek icin 1 ayda 5 motor alip satisdan 2000 binlira yani bir motor parasi )) ve tescilletrimeden 1000 tl toplamda 3000 tl zarar etmem gerekiyormus yamaha yada honda almayi dusunmek icin bu arada cbf 150 de 3900 mus simdi bende windys 150 var sifiri 2719 tl bende 2400 e satacam korkuluk ,alarm uzakdan calistirmali, honda ruzgarlik, 30 litrelik bagaj uzerinde aksesuarli almak isteyen olursa bu sitenin yoneticileri ilgileniyorsa ordan iletisim adresi isteyebilir ben yazmadim yorumum arada kaynamasin bukadar zaman bosa gitmesin diye.Saygilar

Motosikleti
    tracer 700
    adam değişik bir ruh haliyle yazmış, sevgiliye mektup gibi. pizzacı, postacı motoru yapmadıktan sonra sıkıntı yok beyler, herkes rahat olsun bir adam ayda 5 motor değiştiriyorsa sorunu ben onda ararım.

adam değişik bir ruh haliyle yazmış, sevgiliye mektup gibi. pizzacı, postacı motoru yapmadıktan sonra sıkıntı yok beyler, herkes rahat olsun bir adam ayda 5 motor değiştiriyorsa sorunu ben onda ararım.
    Aynen asot bende senin gibi düşünüyorum:D Ama adam çok güzel yazmış :D

Motosikleti
    tracer 700
    aynen dostum o konuda şüphe yok...

Bekleyip göreceğiz.Ama şu da ilginc tabi.Hadi ilkini aldın şansızlıktı ya sonrakiler.Ben Ronny ile gittigi yere kadar devam etmeyi dusunuyorum.Cok sorun cikartmaya baslarsa da satar Yamaha veya Honda ya gecerim olur biter

Motosikleti
    cb125 honda
    valla o mektubu yazan arkadasın eline saglık benim motorda satılık arkadaslar ne dediyse dogru bende bütün sorunlar cümbüş hemen yamaha ybr veya honda cbr nekadarsa alcam valla yetti tabi motor bide 7500 bakımı diye gittiğim servisten 15 gündür çıkaramadıgım motorum çıkıpda sattıgımda rahat bir nefes alcam arkadaslar

REKLAM ALANI
26. sayfa BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)