arkadaşlar herkese merhaba. ben de dün itibariyle bir ronny 150 sahibi oldum. siyah renk. ilk motorum, motor tecrübem hiç yoktu. çalıştırmayı bile youtube dan videoları izleyerek öğrendim dün
aldığım yerde de biraz tarifle şu anda baya bir kullanır duruma geldim. yaşım 28, böyle bir zevk için çok geç kalmışım onu anladım.
motorla ilgili ilk gün yaşadıklarım, motorun içine 1 lt. benzin koymuşlar, ilk saat heyecanıyla bulduğum her yola girdim ve en sonunda bir alışveriş merkezinin alt otoparkına çektim, arkadaşlarla buluştum ancak gece çalıştırmaya geldiğimde motor çalışmadı. benzin bitmiş maalesef
neyse bir plastik şişe ile takviye yapıp devam ettim.
Yolda devam ederken ufak bir çukurdan geçtim ve farlar söndü, motoru kapattım tekrar farları açtım. çalıştı. Şu anda farlar çalışıyor ama yeniden söner mi diye kuşkuya düşdüm. Neden oldu bilmiyorum. Bir de motorda 40-50 km yi geçmememe rağmen 30 kmyi geçtikten biraz sonra, kayış,zincir sesine yakın bir ses geliyor. Bu sizde de oldu mu?
Bunlar dışında kesinlikle bu paranın karşılığı ve görüntü, performans olarak süper bir motor diyebilirim. bugün iyi bir kask almayı düşünüyorum. bu konudaki tecrübelerinizden de faydalanmak istiyorum. Komple kapalı kask düşünüyorum, sizce bu motorda sırıtır mı? bir de siyah vizörlü bir kask alsam gece sıkıntı yaşar mıyım?
3 paragrafa baya bir soru sığdırdım
şimdiden affola.