hckc_55 arkadasim dogru servis i buldugun surece bahsettigin yedek parca ve servis sıkıntıları ortadan kalkiyor.Ronny ile ilgili arti ve eksi yonleri daha onceki mesajlari okuyarak bilgi edinebilirsin.Fren olayina gelince zamanla daha iyiye gidiyor.Kisacasi ben ronny aldigima memnunum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------
rica ederim Atilla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 ----------
Bora ben motoru nemli sunger ile temizliyorum.Tabi arkasindan kuru havlu ile.Simdiye kadar hic direk su tutmadim.Bir de yanimda surekli 1-2 kucuk havlu parcasi bulunduruyorum (yolda su birikintisi vs egsoz a geldiginde durdugum benzinci de temizliyorum). Park halinde ikende ortu kullaniyorum.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/18/5306.jpg
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/18/5390.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
Bir de arkadaslar gecenlerde iki motor giderken hiz gostergelerini test ettik.Salcanosu olan arkadasla aramizda 10 km lik bir fark var.O 60 la giderken benim 70 le gitmem gerekti.Sizde durum nasil? Test edeniniz var mi?
aranızda yenıyım arkadaşlar yaklasık bır hafta once bende kanunı ronny aldım ve gayet memnunum su anda 250 km deyım onerılerınızı beklıyorum
Bu gün samsun kanuni bayiine ronny 150 yakından görmek için gittim.Maalesef ellerinde yoktu; yakıt sarfiyatı fazla olduğu için tecih edilmediğini ve sipariş üzerine getirtebileceklerini söylediler. (Fab.verisi * 3,4 lt / 100 km..7000 d/d 8,97 HP GÜÇ ve 5000 d/d 9,7 Nm Tork üreten minik yer canavarına göre normal olsa gerek). Zaten dünyanın en pahalı akaryakıtının kullanıldığı güzel Vatanımızda bütcemize ve zevkimize göre bir motosiklet zarzor bulmuşken; zevkimize hitap etmesede daha az benzin sarfiyatı gerekçesiyle CUP modelini düşünmek veya almak zorunda kalıyoruz.Seçim yaparken herhalde ; sürüş keyfi mi ? yoksa cebimizin keyfimi diye çok zorlanacağız.
dosdum yakıtından korkma dolu deposuyla 240km gidiyorsun buda yaklasık 24tl lik yakıta geliyo bu motora inannın çok az hem çok seri bir motor bide hız göstergesindeki olayıda bende denedim rakamların oldugu çizikler değil diger çizgiler varya onlar gerçek hızı gösteriyor renkli olmayan çızgiler yeni alan arkadaslarada hayırlı olsun simdiden
beyazların arasındakı boyanmamıs olan çizgiler dogru km gösteriyor bide ole deneyin görceksiniz bide arabayla bakarsanız daha saglıklı olur diger motorunda tam göstermeye bilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 ----------
bobora arkadasım ben motorumu yıkatmıyorum tazzikli su iyi değil normal bahçe hortumuyla yıka bişey olmuyor ekzoza su kaçırmamaya dikkat et gerine bişey olmuyor ben deterjanla süngerle yıkıyorum sonrada hortumla suyu tutuyorum pırıl pırıl oluyor sonra kurulayıp 5dk motoru çalıstırıyorum tıtresimle suları iyice aksın diye sonkez kurulayıp bırakıyorum ama benim motor hiç kırlenmiyor aksamları kapalı garajda kalıyor işyeridede dükkan çok büyük oradada kapalıyerde kalıyo günes bile görmüyor bu konuda sanslıyım rengi çabuk solmayacak
slm arkadaşlar bugün 55 km oldu şuan için bir sorun yok gibi ancak direksiyon kilidinde biraz zorlanıyor anahtarı çevirirken falan sizde durum nasıl motorun yol tutuşu ve farlları güzel şimdilik 40-50 km hızı geçmiyorumm Sizde durumlar nedir???
Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz kanuni bs100 yeni çelik jant almayı düşünüyorum fakat aşırı titreşimden dolayı biraz uzak duruyorum ve aklımdan kuba geciyor cg100 hangisi daha iyidir sizce kuba cg100 mü kanuni bs100 çelik jantmı lütfen tawsıyelerınızı beklıyorum...Kafayı yicem
Bugun 110 km daha yol yaptim...Bir ara motoru maksimum deniyim dedim.Ibre sona vurdu.Evet arkadaslar motor 120+ gidiyor.Ama en ideali 75-85 arasi gibi.Siz ne dusunuyorsunuz?
evet katılıyorum sana okan ben iki kişi 110km denedim herelde tekkişi sonuna dayanabilir neyse bi ara deneyeyim bende ekzozun hatırına değişdiğinden beri hız denemesi yapmadım ben merkezde oturuyorum havalimanı yoluda musait denerem artık muhtemelen yapabilir neyse herkeze iyi sürüşler
bu motor benim falconuma küstürdü :D çok hoşuma gitdi bunun tipi hayran kaldım resmen 14 sayfayı nası tek tek okudum farkına bile varamadan hiçbir olumsuz eleştiri yok motora :D inş birgün alırım bende
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)