YAMAHA NXC 125 Cygnus X / Cygnus RS
Reklamlar
-
06 Temmuz 2007, 20:15
Reklamlar
-
06 Temmuz 2007, 20:18
Bilmiyorum RS lara göre normaldir belki.. Km de 116 bin yakıyor.. Vitesli motorlara göre daha çok yakar zaten scooterlar.. Ybr daha az yakıyor mesela benim kızımdan
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
07 Temmuz 2007, 02:02
yasım 17 dıshy senden kucuk oldugum dogru ama cok da kucuk deılım...ıstersen kundaga gıreyım
-
07 Temmuz 2007, 02:19
bende de vardı cygnus.
benimki de 100 - 110 ykr civarında yakıyordu.
cygnus a laf yok..! (arka süspansiyon hariç)
çok sertti, bir gün belimi kıracağımdan korktum, bws ile takas ettim, yakıt olarak aynı.
Bu arada dishy e katılıyorum, 125 lik bir scooter için 100 km üstü fazla gelir bence de.
Hem cygnus un tekerlekleri çok küçük olduğu için 85 le bile giderken çok dikkatli olmak lazım.
Benimki de 85 i geçmedi
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
07 Temmuz 2007, 17:08
Evet arka süspansiyon biraz daha sağlam olsa iyi olurmuş.. Beat kullandım mesela o çok güzel o konu da... Valla motoru bilerek açtırmıyorum, son 85 yapıyor hep 85 le gidiyorum, 110 yapsa demek öyle gideceğim..
-
şehir içi hariç 100 bin lirayı bulduğunu hiç hatırlamıyorum km de ortalama 80 le giderken 60 bin yakıyor ama iki kişi binerseniz ve karşıdan rüzgar varsa tabiki fazla yakar ayrıca 85 i geçemediğine katılmıyorum iki kişi bile 100 ü rahat görüyor ancak 85 ten sonra moturun sesi hiç iyi gelmiyor ve dengesi de pek hoş olmuyor 85 i geçmenizi tavsiye etmem boşuna risk almayın süspansiyonu sert bozuk yollara pek uygun değil ancak bu fiyata bulabileceğiniz en sağlam motor diğerleri ile karşılaştırmayın bile 1000 km de bir bakım yaptırın ve sürün
-
.............
yamaha cygnus 125 emin ol çok sağlam motordur mondialle ya da gidip başka bi çinle de karşılaştırmayın bu aleti.bende kymco movie xl125 var 125cc motorlarin hepsine kafa tuttum ve açık ara fakat yamaha cygnus 125 i bir türlü geçemedim
-
Evet bazen bana da kafa tutuyolar dengesizler.
-
ark fiyatı 2.850,00 YTL ben bu motoru arkadasımda kullandım gayet iyi gidiyor.fiyatıda beat'e gore daha ucuz birisi yamaha birisi honda ikiside cok guzel makina siz karar verin...
-
efebashan adlı üyeden alıntı
yamaha cygnus 125 emin ol çok sağlam motordur mondialle ya da gidip başka bi çinle de karşılaştırmayın bu aleti.bende kymco movie xl125 var 125cc motorlarin hepsine kafa tuttum ve açık ara fakat yamaha cygnus 125 i bir türlü geçemedim
İddia ediyorum ben agility le cygnus'u geçerim.. Kymco'yla mondial 150 likleri ve bws'yi yiyorum,cygnus'u çok rahat yeriz Ki movie 125 in daha rahat yemesi lazım
-
cygnus125 seri bir motordur ama 75 e kadar 85 e kadar 2 kısı cıkıyo uzun boylular kesınlıkle cygnusu kullanamaz alırlarsa buyuk hata cunku ayakları dıreksıyona carpar..ama cok konforlu bır alet acayıp pratık
-
Bende 2007 model cygnus var. Oldukça atik bir motor. Kullanımıda çok rahat. Sağlam bir motor diyebilirim.
-
Bir akrabam Almanya- Münih'teki Yamaha firmasında çalışıyor. Bana dediğine göre Yamaha bazı modellerinin montajını Çin'de yaptırıyormuş. İşçilik ucuz diye. Bu da Yamaha'nın motosikletlerinin Çin malı olduğunu göstermez. Ayrıca pek çok teknolojik ürünün,otomotiv ürününün yedek parçası ve montajı uzakdoğu ülkelerinde yapılıyor. İnsanların Çin'den korkusunuda anlamıyorum. Oraya gitmiş bir mühendis arkadaşımın bana anlattığına göre; Çin'de kalite kalite olan bir üretim sektörü var. Herhangi bir malın orta kalitelisinide yüksek kalitelisinide, düşük kalitelisinide yaptırmanız mümkün. Her şey vereceğiniz paraya bakıyor yani...
-
tubis adlı üyeden alıntı
kim demiş benim motoruma çin malı diee
Fiatı : 2,850 4,000 dienn baya sallamış
depo full 13,00 YTL ye doluo. toplam 180 km civar gidio
kendi motorum die demiorum,,cillopp gibi valla
Bu bilgiler tamamen değişti arkadaşlar.
-
Sürüp denediysen ,performansı ve kullanımı hoşuna da gittiyse artık hangi ülke malı olduğunun da bir önemi kalmamaış bence çünkü bir çok marka farklı ülke
lerdeki fabrikalarında montajı ve üretimi tamamlıyor,benim x-max yamaha mın
ispanya da monte edildiğini ,motorunun italyada yapıldığını,jantlar ve bir çok önemli malzemenin alman malı olduğunu bizzat biliyorum.
Markanın japon oluşu dışında gördüğün gibi tamamıyla şu malıdır diyemeyiz,bahsettiğin türdeki modeller son derece kısıtlıdır.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
Yamaha Cygnus' cular buraya...
Arkadaşlar!!!
Sayımız pek fazla değil ama bizimde bir grup kurma zamanımız geldi. Yamaha Cygnus sahibi ya da sadece bu markayı kullanmış dostları bu topic altında buluşturalım derim. Böylelikle Cygnus üzerindeki tecrübelerimizi birbirimize aktarabilir, bizden sonraki cygnus meraklılarına ışık tutmuş olabiliriz. Saygılarımla...
Bu adresten Cygnus RS hakkında hazırlanmış testi seyredebilirsiniz:
http://www.youtube.com/watch?v=-NbnqT3369c
-
Biraz araştırma yap cygnus topici olucaktı sanırsam
-
cygnus rs yakıt tüketimi
eğer daha önce sorulduysa özür dilerim. yeni üye oldum. yamaha cygnus rs 125 sahiplerinden yakıt tüketimi hakkında bilgi almak istiyorum. bir depo ile kaç kilometre gider acaba? teşekkür ederim.
-
100 kmde 2,5-3 lt bişeydir daha fazla olacağını sanmıyorum
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
31 Mayıs 2008, 12:31
Şehiriçi 2 litreyle 69 kilometre gittim. Full depo 170-180 götürür heralde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler