ben binip kullandım..fena değil 125 cc bi scooter işte..ne bekliyosunuz ki? honda beat ten daha mantıklı görünüyo yinede...
ben binip kullandım..fena değil 125 cc bi scooter işte..ne bekliyosunuz ki? honda beat ten daha mantıklı görünüyo yinede...
yamaha cygnus 125 lik bir motorum var.3 ay oldu alalı ve inanın çok memnunum,çok rahat.6 tane motor değiştirdim ama ilk defa bir motordan bu kadar zevk alıyorum.Yalnız maddi problemlerimden dolayı satmak istiyorum.Faturasını görebilirsiniz 2890 ytl ye aldım. Şu an 2125 km,de.2250 ytl peşin paraya verebilirim.İsmim Tezcan.05352313530
2.250 ye sattın mı motoru İyi iyi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Öncelikle merhaba Yamaha'nın sitesini dolaşırken bu modele rastladım (daha doğrusu yeni gördüm). Şekli gayet hoş . Beğendim doğrusu . Aranızda kullananlar varmı merak ediyorum . Nasıl bir motor arıza yaparmı vs. Öncelikle bu model hakkındaki resimler ve teknik verileri vereyim
Bu topik Yamaha Cygnus RS sahibi olanlar ve olmak isteyenler hakkında yardımcı olur inş. Ben bu motoru beğendim tipi de hoş geldi , 125 cc olması da güzel şehir içi kullanımlarda ideal . Göstergesini de beğendim sade ve güzel duruyor . Neyse aranızda bu motorun sahibi olan varsa motorun +'larını -'lerini yazabilirse çok memnun olurum
kimsede yokmu bu scooter dan yaa? hiç cevap yazılmamış ben beğendim doğrusu varsa kullanan bu motor hakkında bilgi verebilirmi ?
bu zamana kadar cvp alamadıysan daha da alamassın gıbıme gelıyo sen en ıyısı google den arama yap ve ordan ogren motor nasıl
Merhaba ; Benim motorum Yamaha Cygnus RS. Gayet memnunum, hiç bir problem çıkarmadı bana... Km de 116 bin yakıyor.. Yaptığım en son hız 85..
dıshy sen ne zaman aldın bu motoru ???
1 yıl 3 ay evvel aldım....
nasıl ıyı motor mu ?? bende merak ettım
Evet çok güzel, söyledim yukarda, daha neyi merak ediyorsun.. Sor söyleyeyim..
Ben motorumu alırken bu motoruda düşünmüştüm. Daha sonradan Keeway Matrix 150 almaya karar kıldım.
Şimdiki aklım olsaydı yine matrix i alırdım.Çünkü cygnus rs nin kötü olduğundan değil, cygnus rs yi ehliyeti alırken kullandım matrix 150 den çok alçak geldi.
Alçak fakat selesi geniş 125 cc olmasıda az yakar gibime geliyo, bu motorun işçilik kaliteside çok iyi, göstergesi çok şık ama trafiktede çok ilgi çeken bir motosiklet değil.
Ayrıca koltuğun altı keeway matrix 150 den daha geniş
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
motor en son mu 85 yapıyo yoksa sen mı 85 bastın ?? 125 cc lık ıcın az deıl mı ?*
Motoru kullandım. Kalkışı iyi. Kendi sınıfı içinde makul bir motosiklet. Sahibi max 90 yapmış. Kısa mesafe kullanmışlar daha rodaj bitmemiş. Fakat 90'dan fazlasını beklememek gerek. Rodajı iyi yapılır ise 100 görebilir tahminen. Sağlamlığı için, motor yeni, bir şey söyleyemeyeceğim. Ama Yamaha'ya güvenilir. Alternatifi şu an indirime giren suzuki an 125. Görebildiğim tek dezavantajı biraz alçak olması.
saol altan
Valla yok çok uğraşıyorum ama 85 den bir gram fazla gitmiyor
saol dıshy 125 cc lık olmasına ragmen 100 cc lık beat 105 km hıza sahıp oolarak bunu gecmekte...
İki motoru da bayiiden sıfır alıp kapışmayı dene istersen... Motoru sanayiye götürürsem eğer rahat 120 yapabilirim.. Ama scooter bu, scooter da neyine güvenip 85 km/h geçeceksin ki.. Senin yaşın kaç ? Küçüksün sanırım, 85 den fazla yapmıyor diye harcadın ya benim motoru pes Dediğim gibi motorumla oynama yaptırmadım..
gercekten guzel bir motor tam şehir içi motoru 2.5lt. yakar 100 kmde çıkamayacagı rampa yoktur 100km/s hız yapar rodajdan sonra
Millet benim motoru arkadaşım (Antalya Yamaha Yetkili Servisi) kısmış.. O yüzden 85 km/h den fazla yapmıyormuş.. Eğer istersen düzelteyim 110 km/h yaparsın dedi, istemedim Scooter sonuçta, piste girmeyeceğim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)