kymco agilitye baktınmı ??neden tercih etmedin baktıysan merak ettimhayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
kymco agilitye baktınmı ??neden tercih etmedin baktıysan merak ettimhayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Ride your way
Hayırlı olsun çok iyi etmişsin..Markadan şaşma imkanın dahilinde tabiki
herkese çok tşk ederim. 2-3 saat sonra herhalde motorumun üzerinde olacam. umarım memnun kalırım.
kymco agility 125 de düşündüğüm modeldi fakat nedense içgüdülerim alma dedi ve almadım. belki de marka saplantısı? bilmiyorum ama en kısa zamanda yorum yapacam
bekliyorus yorumlarını resmleri
Ride your way
1 ay önce cygnus rs (mavi) aldım ve çok memnunum!yamaha bu modeli honda beat a rakip olarak çıkartmış olabilir.ama ikiside tartışılmaz markalar.beat te kullandım , kesinlikle cygnus daha güçlü bir motor!!!
nerde abi ya daha kimse yok piyasada
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Arkadaşlar öncelikle Merhaba...
Yamaha Cygnus Rs almak istiyorum.Forumlarda bu konuda net bir bilgi yok.Biraz piyasada araştırdım.Genelde 2.elciler bu modeli beğenmiyor ya da tanımıyor.Tercih BWS. (yakın fiyatta olan) Bir kişide bu model Çin malı.Orjinali Cygnus Xrs dedi.Piyasa fiyatı 2.700 ya da 2.850 ? Orjinali 4.000 Ytl.den fazlaymış.
Bu konuda bilgisi olan beni ve tüm forumcuları aydınlatabilir mi?
kim demiş benim motoruma çin malı diee
Fiatı : 2,850 4,000 dienn baya sallamış
depo full 13,00 YTL ye doluo. toplam 180 km civar gidio
kendi motorum die demiorum,,cillopp gibi valla
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
peki senin motoruna lafım yok.bende beğeniyorum.Ama fiyatı nedir? Antalyada Beko bayileri aynı motoru 2.700 Ylt herşey dahil veriyor.Bu sektörde çok bilinen bir bayi ise 2.850 Ytl herşey dahil diyor.Hangisi doğru sence?dishy adlı üyeden alıntı
sen antalya da mısın,nebioğullarından aldım ben 2,800 e verdiler herşey dahil.
Okey .Fiyat doğrudur o zaman.Bende ordan alacağım.2.850 dediler bana.dishy adlı üyeden alıntı
Ama Beko bayilerinde 2.700 hemde taksitli.İstersen sende bir sor.
Ayrıca hayırlı olsun.Motordan memnun musun?Herhengi bir sorun gördün mü?
yok ben ondan memnunumda o benden memnun değil.burayı böle geyik topiği gibi kullanırsak ben yine uyarı alıcam ama
çin motorlarından bi tane örneği vardı bu modelin bi tane
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
beko bayilerini nebioğullarına tavsiye ederim hem daha cüzzi hemde yamahanın kendi kampanyaları dısında bekoda +4 taksıt yapıyor peşin fiyatına bilginize ;)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
arkadaşlar yamaha cygnus kullanan yok mu aranızda?hiç rastlamadım.acaba bi tek benmiyim diye düşünmeye başladım...
RS kullanıorum sadece 2 beygir fark için 2 milyar veremem dedim ve RS aldım =)
Arkadaşlar merhaba...Yeni üye olduğum için bu konuyu yeni okuyorum...Geçen mayıs ayında yamaha CYGNUS RS 125 aldım İzmir Bornova Aksan dan ve çok araştırdım almadan önce bütün markaları inceledim...Farkettiğim birşey oldu öncelikle genelde hepsinin motor ve eksoz dizaynları aynı ayrıca göstergeler vs...bu motoru gidip bir de yerinde incelemenizi isterim tabii ki de kullanmanızı da..gerçekten her açıdan bir çok artıları olan bir motor...çekiş gücü ve yakıt sarfiyatı da çok iyi...mesela tam depoyla uzun yolda 190 km. yapabiliyor kendim bizzat denedim yük olarakta 2 kişiydik 125 kg ve eşyalarımız vardı...şehir içi de 130-140 km arası yapıyor...Dediğim gibi kesinlikle gidip yerinde görün heryerini inceleyin...Eksoz korumasına kadar düşünülmüş...arkada oturan yolcunun eksozla teması kesinlikle imkansız...Unutmadan servis hizmeti ve çalışanları da gayet iyi...
oy oy oy benim canım kızım burdaymış.cygnusumun fiyatı 2.800 arkadaşlar.desteksiz sallamayalım lütfen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)