arkadaşlar motorumu bir kaç gün önce sattım ve bir ybr aldım. Artık ybr ile devam. Bundan sonra sürekli bu başlığa bakmam ama yine ara sıra gelirim, kazasız sürüşler herkese
arkadaşlar motorumu bir kaç gün önce sattım ve bir ybr aldım. Artık ybr ile devam. Bundan sonra sürekli bu başlığa bakmam ama yine ara sıra gelirim, kazasız sürüşler herkese
hayırlı olsun kardesim ama arada ugra bekleriz
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. Ybr candır.
hayırlı olsun selçuk. gene araziyi terk ettin yani
bi biz satamadık arkadaş.yeni motor'da alamıyorum bu yüzden...
Hayırlı olsun ama araziden uzak kalmak üzüyor insanı strese sokuyor valla valla benimde kafamda str yi satıp 28hp lik apachi almak var ama bakalım satabilecezmi
valla bende satmak için çok uğraşırım diye düşünüyordum ama şansıma en yakın arkadaşım motor arıyordu ona verdim
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler gerçi arazi sürüşünde düşmekde ayrı bi keyif :D (kazadan sayılmaz zaten )
Öner abi senin motorun satılmamasının nedeni bence fiyatı. Sen sıfır aldığın için haliyle çok zarar etmeden satmak istiyorsun. Motorunun çok temiz olmasına rağmen yine de insanlara fiyat fazla geliyor. Biz Str'yi 3200 aldık 1 sene kullandık o kadar aksesuar emekle birlikte 2800'e sattık. Benim düşüncem bu tarz motorları ikinci el uygun fiyata alıp yine bu motordan kar beklemeden uygun fiyata satmak. Yanlış anlama motorunun istediğin fiyatı etmeyeceğini felan söylemiyorum.
Benim motoru satabilsem alacağım birtane str 250.. 2500 den 2000 e indim hala alan yok kanuniyi yaw 100kg 15 bg arazide tatlı olur gibi.. 2012 kasasını almayı düşünüyorum.. Ne dersiniz değer mi bu geçişe?
Bu haftaki araziden çok kısa bir video ... http://youtu.be/4KxpOeLl5Pg (videonun altındaki çarktan HD seçeneğini seçmek gerekiyor)
Oldukça keyifli ve zorlu bir araziydi.
Gruptaki motorlar : 2 Honda CRF 250 L , Mondial UT 150 (üzerindeki motor arora'nın 200 cc lik chopper motoruyla değiştirilmiş.) , Suzuki 185 cc , Çelik Thunder 150 ve Kuba Str 250
redlion999 ben STR 250 yi tavsiye ederim.En azından o fiyat aralığında(kendi motorunu sattıktan sonra üzerine biraz ilave ederek temiz bir ikinci el) alınabilecek en iyi cross.
Merhaba arkadaslar. Rengi solan karenajlari sprey boya ile boyasak ne kadar saglikli olur ? Daha önce bu tür bir uygulamayi yapan var mi ?
ewet bu gün haftalık iznimi fırsat bilip biraz yeni STR250 mizi tanıyayım dedim.
buyrun efendim.
evet millet sahalara geri döndüm :ktm-vroom:
bu gün izni fırsat bilim biraz turlıyayım çok met edilen STR250 ( bu günden sonra satır diyorum ben bu motora ) ile hem toprak hemde kumda bi sürüş yapayım dedim.
ilk olarak girdiğim yolu bulamadığım için genel bi foto atayım 1 saat kadar bu bölgede bi oraya bi buraya turladım. malum neresi nereye çıkar bilmiyorum girdiğim yerden çıkamazsam tek başıma bol atraksiyon olur diyerek işi sağlama aldım.
lastikler asfalttan kesilir kesilmez durma gazla diyor resmen. bu gördüğünüz ilk fotoyu çektiğim yere kadar durmadım ondada hakim bi nokta olduğundan hangi yol nereye bağlanıyor bi bakınayım dedim aklıma fotoğraf çekmek geldi
durmak yok dedik ve devam ettik saçma sapan yerlere girdim ama foto çekemedim. ( bide millete kızıyordum neden çekmiyorlar diye. cidden çekilmiyo vakit yok ki ) buradaki manzara harikaydı. burdan sonra yola devam ettim yol bitti baya baya iki tepenin arasına sıkıştım desem yeridir sonra öteki tarafı denedim o da bi yere çıkmadı
bu kadar toprak yeter diyerek eşkel tarafına yola çıkıyorum.
bu fotoğraf tanıdık sanki ( aynı yer ama MCT 250 ile )
ve işte oyun parkurumuza geldik... buraya BMW F650 ile de çok geldim ama bi türlü cesaret edip girememiştim şimdi tam zamanı
ilk denemeler için güzel bi yer olduğuna karar verip bi kaç kez dalıyorum buraya.
ve cidden çok keyifli. bi iki fotoğraf çekeyim diyorum ( ikincisinde yetişemedim yokturyoktur )
ve dalıyorum sahile azıtma zamanı.... ta kiiiii....
bu fotoyu çok beğendim ben...
buraya kadar ... aslında bunun olacağı belliydi . birazda benim etkim var...
yalnız şunu defalarca yaşamama rağmen ( bmw ile şile ağva taraflarındada batmışlığım var) bir türlü akıllanmıyorum. arkadaş ne zor çıktı meret yaa
yorulduk sanki ....
hava da bir güzel ki sormayın bi kaç arkadaşa bol imrendirici mesaj attıktan sonra biraz dinlendim ve mesudiye sahile doğru kumdan yardırdım. resmen yardırdım harikaydı sadece sahilde olta atmış insanları rahatsız etmemek için iç kısımdan kum tepelerini aşa aşa yardırmaya devam ettim...
pisikologların motorcu müşterileri yoktur derler ya. haklılar... işte ispatı..
bu bölge çok iyidi. irili ufaklı bir çok kum tepecikleri vardı. bi video girişimim oldu ama o kadar atraksiyon rüzgar kameranın acısını değiştirdiği için yalan oldu.
buradan sonra kumda biraz daha oynaştım köyde akrabalarıma uğrayayım dedim ama sanırım zeytindelerdi. bende geri dönüş yoluna geçtim.
dönüşte tab iki uslu uslu yorgun bi halde eve varma telaşındaydım...
temizlenmek lazım ...
gelelim günün özetine. öncelikle selçuktan böyle temiz bir makine aldığım için şanslıyım sanırım. harika bir gün yaşadım. hele ki uzun süredir motorsuz olduktan sonra bu atraksiyon beni kendime getirdi. hala aptal aptal sırıtıyorum bunları yazarken. demek ki ilacımı almışım... STR namı diğer SaTıR bu gün harikaydı. ne kumda ne toprakta beni zora sokmadı, bi ara hep izlediğim kumda hızlı sürüş videolarına özendim tam dağıtıyordum ki GAZ aç GAZZZZ çümlelerini hatırlayıp abandım gaza ve cidden toprak ta gaz açmanın önemini anladım.. yoksaa bu mevsimde berrak olan deniz suyunun sıcaklığını ölcüyordum az daha
bana katlanıp raporumu okuğunuz içinde teşekkür ederim. sürç i lisan ettiysek affola
:notworthy:
keyifli seyirler :happy1::happy1::happy1:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
birde aklıma gelmişken sorayım. ben arka dişliyi cadde kullanımı için küçültmek istiyorum. yani elimde hem büyük dişli olacak araziye girdiğimde kullanmak için hemde küçük dişli olacak asfaltta rahat etmek için. bursadayım nereden nasıl temin ederim. bilgisi olan var mı? forumu karıştırıyorum günlerdir beynim hallaç pamuğuna döndü :D
tolga harika bir rapor olmuş eline sağlık
bol eglenceler str ile haketmiştin artık eğlenmeyi
Beyler bu STR lerin ön maşaları çok kısa değil mi? Arazide dibe vurmuyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)