bu str nin şu an kaç modeli var. bir bayi eski tip siyah jantlı olana 3600 dedi. bir tanesi sarı jantlıya 4300 dedi bir taneside 2013 model dedi 4900 tl. 2013 model var mı?
bu str nin şu an kaç modeli var. bir bayi eski tip siyah jantlı olana 3600 dedi. bir tanesi sarı jantlıya 4300 dedi bir taneside 2013 model dedi 4900 tl. 2013 model var mı?
merhaba
250 cc cross enduro tarzı fiyatı uygun makinesi sağlam
bulabileceğin en mantıklı motosiklet küba str250dir.
hava yağ ssoğutmalı motosiklet olduğundan motor yağını önemse zamanında değiştir,kesinlik arıza çıkartmaz.
223cc 249 cc mühim değilki.
şanzuman yapısı /ön arka dişli büyüklüğü bunlar hep güçü veya torku değiştiren etkenlendir.
bir rks e ramzey ve benzeri endurolar ile kıyaslarsak str torku fazla sürati az bi yapıdadır.
bir küba STR ile neler yapılabildiğini kendi videolarımdan göstermek isterim.
http://www.youtube.com/watch?v=NjG3R...VtidNe_B-HVsbw
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
2nci vites te denemek en güzeli.
teker yapmayı bilmeyenlere tavsiyem. çok dik olmamakla birlikte rampalarda denemelisiniz.devri çabuk bitmez ve kolay kalkar ön teker. biraz denge ve fazla cesaret gerekli.
ve en önemlisi motora hakimiyetinizin devam etmesi için ayaklarınızı motordan ayırmayın.motorun çok ön kaldırıp ters e döneceğine inandığınızda şayet gazı kapattıysanız kompresör önü geri indirecektir.
fakat o an korkuyla refleks olarak ayaklarınızı salarsanız. zaten motor dik durumda ,saldığın ayak - ağırlık dengeni geri çeker ve ters takla atarsın.
kazasız belasız denemeler diliyorum.
selam arkadaşlar bende cross motor hastası biriyim bu modeli uzun süre araştırdım ve kuba aldım bu fiyata bu kalite zor bulunur yaklaşık 1 yıldır kullanıyorm ve hiç bir şekilde sorun yaşamadım atik ve rahat bi model cross motor almayı düşünen arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım... ön çamurluk maalesef kırılıp duruyooo..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
bana sesi tok çıkan ve motora olacak fiyatta uygun performansa etki edecek bi egzos tavsiye edecek bilecek biri varmı....
güzel bir motor gerçekten arkadaşta var str gayette memnun motoru sağlam kasasıda gayet hoş benide zorluyor al diye bakalım heralde bende bi tane alıcam fiyatıda uygunsa dadından yenmez
gökhan hoşgeldin aramıza.
bu kadar arazi yaptım her yere girdim çıktım bu motorla ama çamurluğa hiçbirşey olmadı. siz ne yaparken kırılıyor merak ettim?
egsoza boşa para vermeyin, mevcut orjinal egsozun içinden 1-2 odacık iptal ettirirsen çok güzel ses çıkıyor.
bende king marka bi egsoz takılı ama orjinal egsoza dediğim işlemi yaptırırsan aynı sesi alırsın.
Arkadaslar herkese merhaba aranıza bugun katıldım 4 arkadas bu ıse gırıstık sımdılık 3 kısıyız dıger arkadasta alınca ekıp tamamlanıyor..
bir crf250 r --1 zealsun -1 Kuba str var birde apachi 28 hp gelecek..
İzmir bulusmalarında sızlerle olmak isteriz.
Ayrıca hepımız aynı meslek grubundan kısılerız ve hepımız tasarımcıyız aynı zamanda kendımıze aıt bır ısletmemız var.
Bır bulusmada motorlarımıza sanayı sartlarında yapılabılecek neler var bana anlatırsınız dıger bulusmada hepsı elınızde :D
Sımdı gıdon yukseltmeden baslayacagım. on ve arka farları sokecegım ve egsoz susturucusunu cıakrarak ıse baslayacagım bos bır anımda fotoları sızlerle paylasırım
Kubalarda egsoz ıcınde odacıgı ıptal etmekten bahsedılmıs bu ıslem nasıl yapılıyor _?
Egsozu yarmak mı lazım ? yoksa ucunu sokup halledebılıormuyuz ? nasıl bır ıslem yapılmalı yardımcı olurmusunuz ?
Dunden bu gune motora yaptıklarımı yazayım :D
İlk bas ön far,arka stop, sinyal,ayna,arka ayaklıkları sokerek basladık ıse
2. islem olarak egsoz acıldı ve ses arttırıldı..
3. islem on tarafa cnc de kendım cızdıgım on tarafı ısleyıp monte ettım
Ve sonuc tam bir arazi canavarı oldu :D sırada gidon yukseltme ve bırkac goruntu amaclı aksesuar uretımı ve montajı kaldı..
hayır sadece ucunu açarak yapıyorlar, üstteki fotodaki gibi komple yarmaya gerek yok..
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:50 ----------
arkadaşım hoşgeldin hayırlı olsun,
ön-arka farı sökmeye neden ihtiyaç duydun? arazide sana hiçbir zararı yok, hiç mi akşam motora binmeyecen?
sana yarardan çok zarar getirir bu işlemler.
mesela arazide seni yakın takip eden birisi fren yaptığını anlamaz ve sana arkadan girebilir.
---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:53 ----------
arkadaşlar motorun zincir ve dişlilerini değiştirdim.
orjinal dişliler takıldı, ve yukarıda resmi olan YBN 428 ebat 128 boy zinciri aldım.
zincir boyu belli olmadığı için ybr-cbf zinciri uyuyor dendi fakat aldığım zincir kısa geldi ve 6 bakla ilave etmek zorunda kaldık.
bundan sonra zincir değiştirecek arkadaşların dikkatine
ebat en az 134 olsun.
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
Motorumun en son hali Seleyi de kaplattım. Geçtiğimiz hafta, karbüratör ve sübap ayarı yapıldı, teller değişti . Şu an sorunsuz şekilde kullanıyorum. Haftasonu 250km civarı yol yaptım. Arazide de kullandım.
rengi çok güzel olmuş ama ön çamurluk sudan, ıslak zeminden geçerken tüm suyu size atacak.
benim aldığım motorda da kesikti oradan biliyorum.
Hocam camurlugu ben kesmedim. Gecen ufak bir kaza atlattim. Orda kirildi malesef. Dediginiz gibi su anki haliyle surekli su sicratiyor.
Dockerengin rengin mat olmasini ozellikle istedim. Bence motorun hatlarini cok guzel gosteriyor.
örneğin benim motor orjınalınde supermoto camurluguyla satılıyor, üst bas çamurdan secilmez hale dönüyordu.
bende str250 ön camurlugu alıp taktım ve ıslak asfalt su camur derdim bitti mükemmel oldu.
tabi bu resimden sonra çamurlugun önünü biraz daha asagıya aldım, indirdim cok daha iyi oldu
sanki bu haliyle farın ısıgını kesiyor gibime geldi
baglantı yerine bir kac pul attım ön taraftan, burun kısmı biraz daha asagı indi
son hali de iyi oldu ama
Gidon icin onerılerınız neler ?? gıdon yukseltme yerıne kendınden yuksek gıdonlara bakıyorum renthaller cok guzel ama 300 tl ye gıdon satıyorlar motor zaten kac para :D
O tarz kendınden yuksek renthal cakması uygun fıyatlı gıdon alternatıfı varmı acaba ? yada baska bı motordan uydurabılıyormuyuz ? ramzey yukı falan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)