sevgili arkadaşlarım ben yavaşlayınca sanki motorumun arkasında bir sağa sola gezme hissi oluşuyor bu sizdede varmı normalmi bilgi verirseniz sevinirim.
sevgili arkadaşlarım ben yavaşlayınca sanki motorumun arkasında bir sağa sola gezme hissi oluşuyor bu sizdede varmı normalmi bilgi verirseniz sevinirim.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
vites düşürünce bendede oluyor o kıç atma...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
benim motordaki gezinme olayı vites düşürürken değilde yavaşlayınca hissediliyor örneğin 20 km hızla giderken debriyajı sıkınca arka taraf gezinme hissi veriyor acaba akord ayarımı bozuk diye düşündüm ama motoru askıya alıp vitese taktım lastik normal dönüyor gibi geldi bana bu hastalık sizdede varmı
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
Hiç hissetmedim bugüne kadar gezinme filan, gerçi daha 500 km kullandım
Eğer varsa böyle bir gezinti sırasıyla kontrol edilmesi gerekenler;
cant eğriliği
lastik yamukluğu (içinden tel kırmış olabilir)
zincir ayarından tekerin sağlı sollu düz durduğundan emin olunması
Vites düşürüken hissediyorum diyenler vites düşürmekten kasıtları kompresyon yapmaksa eğer (vitesi düşürüp debriyajı bırakarak)
bir nevi frenaj uygulandığı için tekerin kontrol kaybı yaşamsı normal.
Motosikletlere kamyon muamelesi yapmayın, frenler yavaşlatmak ve durdurmak için yeterli ve en sağlıklı yöntemdir. Komresyon da neymiş
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şaka bir yana, benim motor kendini kamyon gibi hissetmeyi seviyor sanırım. Çünkü frenleri bana cidden yetersiz geliyor.. Özellikle yokuş aşağı. O açıdan motor frenini kullanmıyorum diyemem(öyle aniden debriyaj bırakmıyorum, yavaş yavaş)
Şu yazdıklarımı bir gözden geçirdim de, zor şartlar altında motoru suçlayan tecrübesiz bir kullanıcıyım galiba
#sürenadam
str 250nin orjinal lastikleri asfaltta virajlarda kayıyor mu
Viraja nasıl girdiğine bağlı.
Ama tabiki cadde lastiğiyle kıyaslayamazsın.
ANGARAJ
Arkadaşlar hepinize selamlar..str yi uzun zamandır takip ederim sizin bu başlıkta,lakin yazmak şimdi kısmet oldu diyebilirim.kısmetse perşembe günü yeni kasa 2012 model bir str alıyorum,tvs apache den sonra değer mi bilemem ama str nin beni üzeceğini pek zannetmiyorum..bu motor hakında tüm sayfaları okudum gibi,izlenımler olumlu şu an için..bir aksilik çıkmaz ise artık sizlerden biri olarak aranıza katılacağım
Arkadaşlar şöyle bir blog açtım, gezilerimi fotoğraflarımı artık burada yayınlayacağım...
Şu an üç konu var,gezdikçe ve çektikçe ekleyeceğim
Hakkımda
Sarıkamış Gezisi
STR ile Doğu Karadeniz
Tavsiye,görüş,öneri,eleştiri vs için yazmaktan çekinmeyin.
Arkadaslar; Hayabusamın yanında bı tane de bu motordan mı alsam , dağ bayır gezmek ıcın?
1000 Peşin; 200 TL taksitle verıyor bayiler ; KAPI teslimi hem de
Karadeniz Dağllarında sorun yasar mıyım acaba?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Maddi sıkıntı yoksa apachi 4v cross 250 tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76709625/detay
http://www.apachi.com.tr/TR/products...pachi-4v-cross
Kuba da iş görür tabi
#sürenadam
str 250de sele altı bagaj var mı vida somun tornavida koyacak kadar
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Bir STR 250 kullanıcı olarak benim sorunum;karbiratördeki gaz-hava ayarını bozdum sanırım.Ben karbiratörü temizlemek için söktüğümde (gece saat 12 gibiydi sanırım)
sanırım kazayla benzin-hava ayarını bozdum.Bu karışımı ayarlayan civata hangisi? internette bolca araştırdım.herkes bir civatadan bahsediyor,sıkın sonra 2-3 tur gevşetin diyor.bu nerde ve nasıl müadahel edilmelidir?
Bunun dışında motorun kıçının gezinme olayı kuvvetle muhtemel göbekteki saplamalar gevşemiş olabilir.sıktırın yadan değiştirin.benim motorda da olmuştu,değiştirdim.herhangi bir sorun yaşamıyorum artık
DİRENMEK YAŞAMAKTIR
emsali bulunmayan str (motorum satılıktır arkadaşlar nakit ihtiyacından)
Arkadaşlar ön-arka kuba STR çıkma Jant takımı arıyorum. Yada sizin motora uyan jant takımı. Anladığınız üzere kendi motoruma takıcam Jant+lastik olsa da olur. Uygun fiyattan bişeyler bakıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı??
#sürenadam
gün geçmiyor ki bilinçsiz, tercihleri netleşmemiş bir motorcu daha aramıza katılmasın... supermoto alır cross a çevirir, chopper alıp enduro yapar, scooterla araziye girer, touringle lahmacun servisi yapar, race alıp sepet takar, comuter alır arkasına müzik tesisatı yaptırıp egzozu açtırır hatun görünce ara gazı verir... bu arada jant lastikleri değişek mi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)