hocam kuba 130 görmüyo valla bende arazi lastiği var 115i geçmiyor
hocam kuba 130 görmüyo valla bende arazi lastiği var 115i geçmiyor
Ben supermoto yaptım zaten ust tarafta ilan numaram var dişli değişimi ile hızıda artırdım aklınızdan geçen herşey yapıldı varsa sorunuz cevaplayayım arkadaşlar gerçi herşeyi yazdım ama
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
Canım sıkıldı, grenajları söktüm, yaptığım tasarımı folyaya bastırıp grenajlara yapıştırdım.
Sticker yapıştırma işi sabır istiyor acele ile yapınca bir sürü baloncuk kaldı.
Neyse ki uzaktan belli olmuyor Bakalım motorun üzerinde nasıl duracaklar.
Yapma şimdi özgür... Dişli ile oynarsam belki benim alet de 140 ı görürdü. Çünkü en az 2-3 hp fazlası vardır XT den ve tekerler+çamurluk daha uygun yüksek sürate çıkmak için. Ama gel gelelim ben demiyorum ki RT125ler 140 ı görüyor... Ayrıca, "BENCE" dişli değişimi bile olsa 130 u(GPS ölçümü, kadranda yazan değil) çatlayarak görür o motor (mühendiz adam konuştu )
Skull baby, çok güzel olmuş bu sefer. Gerçekten çok beğendim, hem kendine has olmuş ayrıca
#sürenadam
beyler dişliyi büyülten var mı nasıl arazide bende büyütmeyi düşünüyorum
Diyosung ya bize şimdi kötü hüyosunk' u övme arkadaşş, kocaman kocaman tekeriyle falan çirkin bi motor şimdi birbirimizi kandırmayalım, hem işin kötüsü capon da değil motor camiasına gv 650 yi kabul ettirememiş birinin hezeyanları bunlar, psikolojimle oynadılar birader benim, o yüzden hyosung motor değil gözümde
Üstad çalışma güzel olmuş gerçekten özellikle ön taraf süper.. yalnız zincir çok bol görünüyor, ne demişler şeytan ayrıntıda gizlidir
Bugün güzel bir gezi daha yaptık, motorları yatırdık kaldırdık, yeni stickerları ilk günden çizdik
Çekmeköy zirvesi
Bu neyin kemiği çözemedik?
Erhan hocam sticker da, gezi de çok güzel olmuş.
çamurluk ve farıda kaplamanızı tavsiye ederim çünkü güneşten kırmızı renk pembeleşmeye başlıyor. böylelikle hem çizilmelerden hemde güneşten korumuş olursunuz. nice gezileriniz olsun
Süper bir Gezi hocam Tebrik ederim
Valla dün fena gezdik, fena düştük, fena zevk aldık cross dan.
Parkura girmeden spesyal bi 2 zamanlı 250 cc suzuki ve ktm ile karşılaştık, hızlarına elbetteki yetişemedik ama tırmanabildikelri her yere tırmandık.
Daha önce hiç denemediğimiz diklikte tırmanışlar yaptık, str ler parasının hakkını fazlasıyla verdi.
Bi kere sola bi kere sağa yatırdım durduğu yerde, grenajlar hiç kırılmadı sol arka sinyali kırdım dibinden çok normal, cross da sinyal mi olur
Sağ sol iki tarafında sonradan taktığım elcik korumalarının dandik bi bağlantı demiri vardı aliminyum döküm onlarıda kırdım.
Yamulan manetler oldu diğer arkadaşlarda, kırılan yok ama en kısa zamanda onları kesmek lazım.
Dik bi rampa çıkarken yumuşak kuma saplanıp bi iki takla attım geri çok zevkliydi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Gidonu yükseltme zamanı.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
dişliyi alabilirim
slm her keze bol tozlu camurlu hafta sonları arkadaşlar benimkuba satılıktır ilgilenen olursa her türlü kolaylık yapılır ilan no sahibinden comda 90721625 yapılcak her seyı yaptım zaten ben neden satıyorsun dedıgınde kuba dan cok memnunum ama 2 t alcam ikisini bıirden bütcem yetmiyorsaygılart
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
benim makına satılık sahibinden comda benim ımkanım vardı kendim yaptım incelersen cok basit alt malzeme yag celigi capı 28 düsürüyorsun ustekı kelepce tek parca yapıp ortasını 27 cmm delıyorsun sonra usteki bahlantıyı yapıyorsun en son ortadan kesıyorsun ama bı tornacı arkadasın olması lazım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)