http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7549412/detay/
motorumu satmaya karar verdim arkadaşlar, artık biraz yükselteyim gari
hadi hayırlısı geçenlerde volkanla tanışmışsın, onun kanına giriyorum cross alsın diye, belki senin motoru alır ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70761877/detay 2012 modellerinde ters amortisörmü olucakmış bilen varmı ?
arkadaşlar motor gerçekten 106 kg mı bu kadar hafif mi boş ağırlığı sanırım bu yakıt ve yağ olmadan doğrumudur son olarak kıvrak bi motormu acaba
Arkadaşlar acaba bu motor uzunyola gelirmi? bir depo yakıtla kaç km gidilebilir? yakıt durumunu nasıl kontrol ediyorsunuz? bu sene niyetlendim alacam inşallah birde yeni modellerinde ters amortisör varmış onun hakkında da bilgilendirirseniz çok yardımcı olacaksınız şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bu motorun Tork değerini bilen var mı acaba?
#sürenadam
kimseden ses seda çıkmıyor
kullanan arkadaşlar artıları - eksileri paylaşın lütfen
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
BEN test ettim , çok iyi torku var , sesi güzel , şekilde görüntüsü 1.90 boyundayım yükseliği uygun bana , direksiyon ağır gibi dönüş çapı düşük birde ayak marşından çalıştırmak içi 15 dk uğraştık , hava soğutmalı olması da kötü bence
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
her motor uzun yola gelir, scooterlarla dünya turu yapanlar var. önemli olan motorun üzerindeki kişi uzun yola gelirmi.
malesef bilmiyorum syanur.
bu son sayfaya kadar artı ve eksilerini paylaşıyoruz zaten hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
str ciler dağlarda, ondan çıkmıyor ses galiba
1-2 foto ekliyeyim bari konu renklensin
belki.....çok yakında.....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Bir foto da benden gelsin o zaman mösyö;
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
Hala alayım mı almayayım mı diye soranlara gelsin bu foto da.. Biz aldık ve keyfini de çıkartıyoruz..
Uçuyosunuz muçuyosunuz... Yazık değil mi o motorlara, ne zıplayıp duruyorsunuz, ayıp ayıp !
#sürenadam
vallaha ben 9000 küsüre geldim, çok titizim ya ön göbek hafif oynuyordu
hem ön hemde arka rulmanları değiştirdim 20+20 tl; of ne belimi büktü artık 2hafta dağa çıkamam
vallaha sormadım hacı tamircime güveniyorum
sök tak parasıda içinde ama
hani erimiyordu bu sinyal sinyalin erimesi değil de asıl insanı düşündüren yetkili servisinde sinyal bulunmaması ve ben taksam ne olacak ki nasıl olsa yine eriyecek cevabı!!!
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)