Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 16:35
geçtiğimiz günlerde arka fren pedalının git gide yumuşaması bana sanırım benim fren merkezide ölüyor diye düşündürttü fakat daha sonra kontrol ettiğimde fren pedalının vidasının gevşediğini farkettim. Aynı zamanda ayak marşı da gevşemişti. Sanırım bunlarda kontrol edilmesi gereken kısımlardan bazıları...
Reklamlar
-
31 Ağustos 2013, 15:31
sgurdal adlı üyeden alıntı
evet buradakiler de rahat ama elden birşey gelmiyor, akor ayarı yapan yer sayılı olunca dediklerini yapmak zorunda kalıyoruz..
teşekkürler yardımın için.
Maalesef burada da yok.Hatta çoğu tamircinin o tür korumalıklardan haberi bile yok...
-
31 Ağustos 2013, 23:45
Yarın buradaki kuba servisine gidecem birde ben sorayım bakalım var mı ellerinde varsa bir çift de kendime yedeklemeyi planlıyorum
-
01 Eylül 2013, 20:44
atreyu adlı üyeden alıntı
Yarın buradaki kuba servisine gidecem birde ben sorayım bakalım var mı ellerinde varsa bir çift de kendime yedeklemeyi planlıyorum
eyvallah, haber bekliyorum
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
-
05 Eylül 2013, 18:47
Arkadaşlar merhabalar ben bu motosikleti çok beğeniyorum ve inşallah yakın bir tarihte almayı planlıyorum fakat bunlardan önce bir kaç sorum olacak;
Ben asfaltta kullanacağım arazi için değil lastikleri sıkıntı olur değil mi? Değiştirebilir miyim on road lastikler ile? Uygun olarak üretilmişi var mıdır?
Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
-
06 Eylül 2013, 00:52
@sgurdal: üstad bizim çamurluk işi yalan olur sanırım.. hallederiz tarzı konuşuldu fakat benim pek inancım yok. ha neden dersen ben motosikletimi alırken arka sinyallerden birisi kapaksızdı adamlar herhangi bir ücret almadan yenisiyle değiştirecez dedi. motoru alalı 1.5 ay gibi bir süre oldu ve onlar bile gelmedi hala..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
Orkun709 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar ben bu motosikleti çok beğeniyorum ve inşallah yakın bir tarihte almayı planlıyorum fakat bunlardan önce bir kaç sorum olacak;
Ben asfaltta kullanacağım arazi için değil lastikleri sıkıntı olur değil mi? Değiştirebilir miyim on road lastikler ile? Uygun olarak üretilmişi var mıdır?
tamamiyle asfaltta kullanacaksan str'ye yapacağın masrafa yakın bir ekleme daha yapıp asya rx250 sm alabilirsin diye düşünüyorum. ya da mondial xtreme 250 sm tabi bu seçenekler senin beğenin ve bütçene kalmış durumda. bu arada forumda str sinin sm yapıp satışa cıkaran biri vardı bir zamanlar eğer satmamış işe ona da ulaşabilirsin(düşük bir ihtimal de olsa)
-
06 Eylül 2013, 01:06
Orkun709 adlı üyeden alıntı
Bende dişli lastiklerle devamlı asfaltta kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Hatta bu lastiklerle 10 günde 2500km'den fazla yol yapıp Ege kıyılarını gezdim
Bu arada düşünürseniz benim motor satılık şu an.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5153129/detay/
-
06 Eylül 2013, 09:53
@sgurdal: üstad bizim çamurluk işi yalan olur sanırım.. hallederiz tarzı konuşuldu fakat benim pek inancım yok. ha neden dersen ben motosikletimi alırken arka sinyallerden birisi kapaksızdı adamlar herhangi bir ücret almadan yenisiyle değiştirecez dedi. motoru alalı 1.5 ay gibi bir süre oldu ve onlar bile gelmedi hala..
anladım, yapıcak bişey yok bekleyecez madem
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
-
07 Eylül 2013, 13:46
bu universal tarzı parçalarla halledemiyoruz sanırım değil mi ? çünkü bende bir tanesinin kızağını çatlattım da o yüzden merak ettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
d.berkay adlı üyeden alıntı
Bende dişli lastiklerle devamlı asfaltta kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Hatta bu lastiklerle 10 günde 2500km'den fazla yol yapıp Ege kıyılarını gezdim
Bu arada düşünürseniz benim motor satılık şu an.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5153129/detay/
kesinlikle katılıyorum bendeki lastiklerin dişleride bu şekilde fren mesafeme ve viraj hızıma dikkat ediyorum. Kayma ya da kızaklama gibi hiç bir problem yaşamadım
-
08 Eylül 2013, 00:31
-
08 Eylül 2013, 00:51
Valla tek kelimiyle süper bir geziydi. Sertaç yolları ağlattı yollarda sertaçı :D Neyse bu vesileyle nazarlığımı da yapmış oldum :Den kısa sürede tekrarlamak üzere
-
08 Eylül 2013, 01:17
Saolasın Sertaç .Sayende bol atraksiyonlu bir gezi yaptık Dedim ya en büyük kaza'n bu olsun.Yol arkadaşlığın ve yarenliğin için de teşekkürler.Kısa süre içinde tekrarlama olayına gelirsek tabi ki her zaman
-
08 Eylül 2013, 01:23
yarın için birşeyler düşünebiliriz aslında yarın buralardan bir çamurluk bulabilirsem iyi olacak aksi takdirde pazartesi sipariş edecem anca salıya gelir motorun bütün karizması gitti ya :D
-
09 Eylül 2013, 09:30
bu universal tarzı parçalarla halledemiyoruz sanırım değil mi ? çünkü bende bir tanesinin kızağını çatlattım da o yüzden merak ettim
amortisör koruma üniversal olmuyor malesef, vida delikleri denk gelmiyor.
ön çamurluk ise üniversal oluyor, mesela ben acerbis taktım, orjinalde 4 vida ile sabitlerken acerbiste 2 tanesi denk geldi sadece ama sorun olmadı.
-
09 Eylül 2013, 13:26
bunu öğrendiğim iyi oldu malum çamurluk sipariş edecem. Gerçi dün itibariyle şipariş listem kabardı :D pek yerimde duramıyorum dolayısıyla grenajlar da öyle
-
10 Eylül 2013, 14:29
SELAMLAR
STR 250 MOTORUMU 4-5 AY ONCE ALDIM ALDIGIM GUNU MOTOR SICAK VEYA SOGUKKEN SUREKLI STOP EDIYORDU ARDAHAN HANAK ILCESINDEKI KARACA MOTOR KUBA YETKILI SERVISE GOTURDUM...USTA BAKTI VE SORUNUN MOTOR BENZINLE BOGULMUS, HAVA FILTRESI KIRLI ,BUJI DEGISTI ,KARBURATOR VE RÖLANTI AYARLARINI YAPTIM DEDI...SUAN MOTORUM 1.600 KM.DE SAAT GIBI CALISIYOR COK MEMNUNUM STRDEN.
MOTORUMUN SON DIP GAZ HIZI 100.
YAKIT ISE ANA DEPO 6 LITRE YEDEK DEPO ODA 6 LITRE.
60-70 KM. HIZLARDA EKONOMIK YAKIT TUKETIMI VAR.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
HA BIDE USTA DEDIKIN YAPTIGIM RÖLANTI AYARIYLA HIC OYNAMA AMA SABAH MOTOR SOGUKKEN GEC CALISIRSA 2-3 DAKKA GAZ VER VE JIKLEYI ACIK TUT...ARTIK RÖLANTI AYARIYLA HIC OYNAMIYORUM KAFAM RAHAT :D
-
11 Eylül 2013, 13:09
aynı sorun bende de vardı motorla 100 km yol yaptıktan sonra dahi stop ediyordu serviste ayarını yaptıktan sonra bu sorun sona erdi egzoz patlamaları da öyle 6 litre epey yüksekmiş şahsen benim motor 4 lt civarlarında yakıyor. max gördüğüm hız 110. yine de 6 lt fazla gibi
-
11 Eylül 2013, 16:10
aynı sorun bende de vardı motorla 100 km yol yaptıktan sonra dahi stop ediyordu serviste ayarını yaptıktan sonra bu sorun sona erdi egzoz patlamaları da öyle
6 litre epey yüksekmiş şahsen benim motor 4 lt civarlarında yakıyor. max gördüğüm hız 110.
yine de 6 lt fazla gibi
Hayir 6 litre yakmiyor yakit deposundan bahsettim 6 litre ana depo kalan 6 litrede yedek depoymuş bundan bahsetmistim sanirim yanlis anlasilma olmus...STR den cok memnunum simdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Benim 100 km.de yakit tüketimi üç aşağı beş yukarı 3,0 3,5 arasi 60-70 km hizlarda.
-
11 Eylül 2013, 20:25
aynen benim hatam şahsen yakıt çubugunu yukarda tutuyorum. bildiğim kadarıyla yedek oluyor böylece yakıt bitti motor çalışmadı gibi bir sıkıntım olmuyor
-
11 Eylül 2013, 21:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)