Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mayıs 2013, 14:38
35emre35 adlı üyeden alıntı
evet O ringli ama o ringsiz seçeneğide var
Senin kullandığın o ringli mi abi? Sen Str'ye hangisini tavsiye edersin?
Reklamlar
-
28 Mayıs 2013, 15:06
çokça çamura girmeme rağmen O ringli kullanıyordum. her çamurdan sonra tazzikli su tutarak temizledim, yağını aksatmadım. ama ben bukadar uğraşamam, arada çamurlu çamurlu da gezerim der isen o ringsiz olanını al derim.
-
28 Mayıs 2013, 15:50
valla zincir oringli mi değil mi ben anlamıyorum.. dediğiniz gibi sadece ön dişliyi değiştireyim bari, arkayı da saklarım.
-
28 Mayıs 2013, 16:54
35emre35 adlı üyeden alıntı
çokça çamura girmeme rağmen O ringli kullanıyordum. her çamurdan sonra tazzikli su tutarak temizledim, yağını aksatmadım. ama ben bukadar uğraşamam, arada çamurlu çamurlu da gezerim der isen o ringsiz olanını al derim.
Çok sağol abi. Ben O-ringlilere bakayım. Araziye girmeden önce gaz yağıyla temizleyip yağlıyorum devamlı.
Bunlardan birisini alıyım ben. Sen nereden aldın abi tavsiye edebileceğin bi
http://denizmotortr.com/u-zIncIr_orI...rIsI-4797.html
http://www.eginmotor.com/detay.asp?g...undetay&id=380
-
29 Mayıs 2013, 00:41
sgurdal adlı üyeden alıntı
valla zincir oringli mi değil mi ben anlamıyorum.. dediğiniz gibi sadece ön dişliyi değiştireyim bari, arkayı da saklarım.
baklaların arasında siyah lastikler var ise o ringlidir, yoksa o ringsizdir
dockerengin adlı üyeden alıntı
bizm burada Kahramanlar'da motosiklet malzemesi satan bir parçacı var(ucuz yollu çin, endonezya, yerli üretim vs yan sanayi ne ararsak bulabiliyoruz) yanlış hatırlamıyorsam 4-5 ay önce ben 60tl ye almıştım. 60-70tl gayet makul bir rakam.
CRF250L; KLR650, Pioner200, STR250, Skygo200, MCT 250
-
29 Mayıs 2013, 10:01
oringsiz zincirler çok ucuz. peki oringsiz kullanmanın dezavantajları ne ki?
-
29 Mayıs 2013, 12:08
oringsiz zincirler çok ucuz. peki oringsiz kullanmanın dezavantajları ne ki?
oringsiz zincir ses yapıyor, ömrü kısa oluyor , o ring daha sessiz ve ömürlü birde onun üstü varmış x ring
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
29 Mayıs 2013, 16:39
STR kullanıcıları, ufak bir soru;
Sağ kütük diye geçen marş kumandasında farları açmak için kademeli tuş vardı sanırım sizin motorlarda. 2 kadame mi yoksa 3 kademe mi onu soracaktım. Hatta resmini koyabilen olursa çok sevinirim
-
29 Mayıs 2013, 17:09
Syanur adlı üyeden alıntı
STR kullanıcıları, ufak bir soru;
Sağ kütük diye geçen marş kumandasında farları açmak için kademeli tuş vardı sanırım sizin motorlarda. 2 kadame mi yoksa 3 kademe mi onu soracaktım. Hatta resmini koyabilen olursa çok sevinirim
Senin sorduğun şekli ile 3 kadame oluyor herhalde.
- Kapalı konum
- Parklar açık
- Far açık
-
30 Mayıs 2013, 01:34
slm arkadaşlar bende başlangıç motoru olarak str250 düşünüyorum uzun yol yapmak ve şehir içi gezmek için uygun bi motormu? 5-6 bin kadar kredi çekip alıcam bi motor ama daha karar veremedim önerileriniz bekliyorum
-
30 Mayıs 2013, 10:37
Benim tavsiyem araziye girmeyeceksen Str almaman. Cbf yada Ybr alman çok daha mantıklı olur. Motorun tarzını seviyorum diyorsan da Mondial X-treme max 150'ye bakabilirsin. O şehir için için daha uygun gözüküyor.
-
30 Mayıs 2013, 10:45
dockerengin adlı üyeden alıntı
Benim tavsiyem araziye girmeyeceksen Str almaman. Cbf yada Ybr alman çok daha mantıklı olur. Motorun tarzını seviyorum diyorsan da Mondial X-treme max 150'ye bakabilirsin. O şehir için için daha uygun gözüküyor.
en azından selesi daha rahat str ye göre
uzun yolda sıkıntı cıkarmaz
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
30 Mayıs 2013, 11:40
Exis adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar bende başlangıç motoru olarak str250 düşünüyorum uzun yol yapmak ve şehir içi gezmek için uygun bi motormu? 5-6 bin kadar kredi çekip alıcam bi motor ama daha karar veremedim önerileriniz bekliyorum
sorunun cevabı gayet açık ve net "Uygun Değil."
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
-
30 Mayıs 2013, 12:00
Mrb Arkadaşlar.
Gidona sabitleyebilecegim iyi çözünürlüklü bir kamera arıyorum. Tavsiye edebileceginiz bi kamera varmı?
-
30 Mayıs 2013, 12:28
ahmet539 adlı üyeden alıntı
Mrb Arkadaşlar.
Gidona sabitleyebilecegim iyi çözünürlüklü bir kamera arıyorum. Tavsiye edebileceginiz bi kamera varmı?
Gopro
şaka bi yana paranız varsa en iyisi budur. yoksa daha ucuz birsürü model var. ayrıca kameralar gidona sabitlenmez. en uygunu kaska takmaktır. gidona sabitlerseniz titreşimden birşey göremezsiniz.
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
-
30 Mayıs 2013, 14:24
motor çok hoş duruyor kendi gibi performansıda güzel arkadaşta var bundan motor dağ bayır dinlemiyor bir motoru test edeyim dedim başımıza gelmeyen kalmıyordu nerdeyse siz siz olun diz kol dirsek korumalarınızı ve kaskınızı aman ha unutmayın motor çok atak ve diri süspansiyonlar sağlam ben beğendim
-
30 Mayıs 2013, 15:37
satılık spormoto str var ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
-
31 Mayıs 2013, 15:08
arkadaşlar camgözden vermiş olduğum siparişlerim geldi. fakat bazı parçaları farklı yollamışlar. şimdiye kadar 2 kere alış veriş yaptım, ikisinde de aynı şey olunca size de haber vereyim dikkat edin dedim.
ilk siparişimde motorun orjinal ön çamurluğunu sipariş vermeme rağmen bana farklı bir çamurluk geldi, yolladıkları çamurluk sanırım acerbis diye satılan çamurluklardan, 4 vida deliği var ama sadece 2 tanesi denk geldi, çamurluk aslında tip olarak güzel ve 2 vida da yetti o yüzden kalsın dedim hiç aramadım.
ikinci siparişimde bir çok parça vardı bunlardan 404 marka pas sökücü sprey istemiştim Best marka yollamışlar, arka yolcu basamaklarından istemiştim onlarda farklı geldi işime yaramadı.
bu sefer telefon açayım konuşayım dedim, elimizde yoktur kalmamıştır arkadaşlar ondan öyle göndermişlerdir dendi. bu şekilde basamakların işime yaramayacağını söyledim ve geri gönderiyorum.
amacım Camgöz'ü karalamak, kötü göstermek değil yanlış anlamayın. zaten telefonda yardımcı oldular paramı iade alıcam. kendilerine de dedim sadece bu tür şeyler olduğunda bilgi verseniz sorun olmayacak.
-
31 Mayıs 2013, 15:16
arkadaşlar camgözden vermiş olduğum siparişlerim geldi. fakat bazı parçaları farklı yollamışlar. şimdiye kadar 2 kere alış veriş yaptım, ikisinde de aynı şey olunca size de haber vereyim dikkat edin dedim.
ilk siparişimde motorun orjinal ön çamurluğunu sipariş vermeme rağmen bana farklı bir çamurluk geldi, yolladıkları çamurluk sanırım acerbis diye satılan çamurluklardan, 4 vida deliği var ama sadece 2 tanesi denk geldi, çamurluk aslında tip olarak güzel ve 2 vida da yetti o yüzden kalsın dedim hiç aramadım.
ikinci siparişimde bir çok parça vardı bunlardan 404 marka pas sökücü sprey istemiştim Best marka yollamışlar, arka yolcu basamaklarından istemiştim onlarda farklı geldi işime yaramadı.
bu sefer telefon açayım konuşayım dedim, elimizde yoktur kalmamıştır arkadaşlar ondan öyle göndermişlerdir dendi. bu şekilde basamakların işime yaramayacağını söyledim ve geri gönderiyorum.
amacım Camgöz'ü karalamak, kötü göstermek değil yanlış anlamayın. zaten telefonda yardımcı oldular paramı iade alıcam. kendilerine de dedim sadece bu tür şeyler olduğunda bilgi verseniz sorun olmayacak.
Arkadaşın birisi konu açmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu camgöz motor ile ilgili hatta site bile açmıştı
o camgöz bu camgözmüdür bilmiyorum ama baya bi kıvranmıştı sonunda arkadaşın istediğini yapmak zorunda kalmıştı camgöz motor.
http://www.camgozmotor.net/
ANGARAJ
-
31 Mayıs 2013, 17:56
Ben bugüne kadar 1 lastik 1 tane str için marş motoru ve en son da debriyaj balatası sipariş verdim ama hiç problem çıkmamıştı. Sana çok saçma işlem yapmışlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)