normal.
sen bi de egsozu açtırdıktan sonra sesi dinle
benimkinde king marka var çok güzel patlıyor
normal.
sen bi de egsozu açtırdıktan sonra sesi dinle
benimkinde king marka var çok güzel patlıyor
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
beyler grup kurdum size haberiniz yok
bu cross aşkı bitirecek beni
http://www.facebook.com/groups/374811095948446/
bekliyorum ;)
aynen bende elcik koruma konusunda Özraceye katılıyorum, 50tl verip 2.düşüşte çöpe gidecek olanı almaktansa 100tl verip progripin bu modelini almak çok daha mantıklı. neredeyse ömürlük, kaya gibi
fiyat çok iyi, paylaştığın için sağol Polat. fakat üzerinde bir marka ismi yazmıyor. progrip ile aynı malzeme kalitesi ve aynı sağlamlığa sahipmi acaba, alıp denemek lazım. ben KLR650 de aynısının progrip yazanını kullanıyorum 4-5 kere motoru yatırdım banamısın demedi, klr nin ağırlığını kaldırıyor çok memnunum.
bilsem bundan alırdım yaw çok uygunmuş... ama almış oldum bi kere o 50 liralık olandan, kırılana kadar kullanırım napayım
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
arkadaşlar str 250 almyı düşünüyorum ve sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var sıfır alıcam 2013 model 4400 12 taksit sice iyimi ve de bu fiyata tavsiye edebileceğiniz bşka motor varmı ? asya lara baktım ne kadar şekli iyi olsa ve su soğutmalı olsada sanırım sıkıntılı bir motor ve fiyat ta yüksek . str 250 nin eksiklik veya fabrikasyon sıkıntıları varmı tavsiye edermisiniz ?
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Ben 1 Hafta once aldım. 3750 TL ; 2012 Model; Karta 12 taksıt seklınde. Fakat Eski kasa yanı sıyah lantlı olanlarından. Sanıyorum yenılerı ıle arada JANT RENGİ ; AMORTİSÖRLER ve ARKA FREN MERKEZİ dısında fark yok. Ben Rize de oldugum için ve Buralarda yenı kasasının henüz olmaması nedenıyle eskı kasayı tercıh ettım. Memnunum. Su an 400 KM 'de ; rodajı tamamlamaya calısıyorum
ASYA lar cok sıkıntı verdı kullanıcılarına ve 6000 TL verılmez o motora. Ama konfor olarak STR den daha rahat. Cinli oldugunu hıssettırmıyor ASYA...
@ SYANUR ;
Bu site Türkiye ye ait mi yoksa yurtdısı sıtesımıdır? Nasıl alım yapıyoruz?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şurasında bir sorun var diyebileceğiniz bişeyi varmı motorun ?
Ben Henüz Sorunlu bir bölümünü görmedim...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
teşekkür ederim 2013 model fiyatı 4400 iyimi sizce pazarlık yapılırmı ?
4250 TL 'ye Maltepe de bir bayi KARTA 12 Taksit seklinde verıyor Oraya da bır bak ıstersen...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-4.250tl__motosiklet-bizim-isimiz_4.250tl__stokla-sinirlidir-119267382/detay
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arka fren merkezi kronik arıza yapar. sayfalarca konuşuldu biraz araştırın görürsünüz.
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
çin sitesidir fakat güvenle alabilirsiniz bende alıyorum birçok şey. üye olup kredi kartı ile alıyorsunuz. 20 gün ila 1 ay içinde siparişiniz geliyor.
bunu öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler
-en belirgin sorun arka fren merkezi ama benimkinde hala sorun çıkmadı 4900km deyim.
-sele ince uzun oturuşlarda popo'yu rahatsız ediyor.
-benzin musluğu var,benzini bitirmemeye çalış yada stop etmeden hemen yedeğe alman lazım.olduki bitti;hemen çalışmıyor 5-10dk mola vermen gerekir.bekledikten sonra çalışıyor...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)