Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Kasım 2012, 12:16
ersinnnnn adlı üyeden alıntı
arkadaşlar str 250 yorumları okudum da farklı düşünceler var bu motor hakkında. özellikle kullanan arkadaşlar tavsiye der misiniz? özellikle benzer modellere göre hafif olması beni çekiyor. hafiflik önemli midir sizce enduroda
ramzey qm200 kadar dayanıklı mıdır?
Motor aksamıyla ilgili çok problem yaşamazsın. Şanzuman dişli kırılma olayınlarını duyduk, onun dışında yedek depoyla ilgili sorunlar var, ayrıca muadillerine göre çok yakıyor. Bir de plastik aksamları çabucak solacak kadar dandik, manetler çok kırılgan, arka fren pompası çok hassas falan filan... Ama benzin bitmesi dışında hiç yolda bırakmadı beni... Bakımın ve onarımdan az çok anlıyorsan alabilirsin. Arazide hafif olması çok önemli hakimiyet açısından
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
Reklamlar
-
21 Kasım 2012, 12:59
ozgur325 adlı üyeden alıntı
Motor aksamıyla ilgili çok problem yaşamazsın. Şanzuman dişli kırılma olayınlarını duyduk, onun dışında yedek depoyla ilgili sorunlar var, ayrıca muadillerine göre çok yakıyor. Bir de plastik aksamları çabucak solacak kadar dandik, manetler çok kırılgan, arka fren pompası çok hassas falan filan... Ama benzin bitmesi dışında hiç yolda bırakmadı beni... Bakımın ve onarımdan az çok anlıyorsan alabilirsin. Arazide hafif olması çok önemli hakimiyet açısından
müdür ne yaptın sen karburatör işini?
ANGARAJ
-
21 Kasım 2012, 13:48
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
müdür ne yaptın sen karburatör işini?
Büyük başkan sen el atacaksın işte ya bizim motora Bi iki haftaya izin alacam başkanım, bi el atalım mı? Şimdi akü bitik yatıyo kapının önünde...
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
-
21 Kasım 2012, 15:19
ozgur325 adlı üyeden alıntı
Büyük başkan sen el atacaksın işte ya bizim motora
Bi iki haftaya izin alacam başkanım, bi el atalım mı? Şimdi akü bitik yatıyo kapının önünde...
atalım atalımda bi mekan ayarlayalım bizim polatın garajı kullanabiliriz hemi akşamına ışık neyinde var orda dışarda bizim evin orda yapacak olursak hemi akşam saatini kullanamayız hemde soğukdan zayi oluruz alimallah
ANGARAJ
-
21 Kasım 2012, 22:46
Bu ilanda motora takılı birşey var. Nedir ? Ne işe yarar ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01239530/detay (akrapovic) yazıyor kickstart ın yanında
-
22 Kasım 2012, 01:39
-
26 Kasım 2012, 18:05
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
İlan yanından kaldırılmıştı şimdi güncellendi bakabilirsiniz
-
28 Kasım 2012, 14:59
riallinin sitesinde de var yağ soğutucu tüp diyor ama tam olarak ne işe yarar ne gibi bir etkisi var bilemem birde o yağ nasıl onda soğur onuda anlamış değilim eğer stoklarında olsaydı deneme amaçlı kesin alıyordum
-
30 Kasım 2012, 14:56
Merhaba arkadaşlar;
İki günde tüm sayfaları okudum paylaşımlar çok güzel motor hakkında gerçekten sağlam bilgiler ve en önemlisi çok iyi bir fikir edinme olanağı sunmuşsunuz tüm arkadaşlara teşekkürler. Motora yeni başlayacağım en ufak bir fikrim yok motorlar hakkında. Dağ bayır gezmek maksadıyla klx250, wr250 araştırmış ve wr250'de karar kılmıştım aslında ancak str ilk motor için çok daha uygun gibi geldi. Düş kalk, orasını burasını kurcala bozulan yeri yapmaya çalış yapamazsan üzülme parçayı komple değiştir vs.vs .avantajları tabii ikinci eli düşük ama o kadar olsun diyeceğiz. 10000 tllik motorla düşünce insanın kalbi acır ama STR'de sadece yere temas eden yerin acır. Ehliyetle beraber nisanda bir STR'de ben alacağım ve şimdiye kadar hep yürüdüğüm dağ bayır her neresi varsa motorla gezeceğim......
-
03 Aralık 2012, 02:54
-
03 Aralık 2012, 16:33
ufaktan bi gezi kamera açısı kötü idare edin arkadaşlar.
-
04 Aralık 2012, 00:37
güzel olmuş. başka videolar var mı trazma? paylaşabilir misin.
-
04 Aralık 2012, 01:39
var aslında ama pek vaktim olmuyor yüklemek için zaman buldukça atarım
-
04 Aralık 2012, 11:04
trazma adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş.ama kamera çok aşağı bakıyor sanki...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
04 Aralık 2012, 18:11
Merhabalar arkadaslar cogunuz motor ve servis ile yasadiklarimi az cok biliyorsunuz . Motoru satiliga cikarttigimdan beri motor tik demedi tek basista aliyor yagmurda bindim sogukta bindim hatta a once yine bindim . Bu motoru ilk aldigimda boyle degildi belki de aldigimda zaten sorunluydu ben farketmedim. Şaka gibi motor beni utandiriyor adeta masallah diyorum pes diyorum. Bana sen bana o kadar laf ettin ama bak tik diye calisiyorum der gibi bakiyor alet . Ne diyeyim sasirdim. Satmaktan vazgecmek uzereyim
-
04 Aralık 2012, 22:01
ozrace adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş.ama kamera çok aşağı bakıyor sanki...
evet ya işte gopronun azizliğine uğradım öne bakıyor kaldırınca kamerayı yukarı doğru o zamanda motor görünmüyor falan diğer videolar biraz daha iyi onlarıda yakında paylaşırım arkadaşlar.valla ben dedim yine diyorum bu fiyata alabileciğiniz en iyi cross budur kim ne derse desin genelde motoru videoda olandan daha zor koşullarda kullanıyorum genel bakım dışında bana bi sorun çıkarmadı yolda bırakmadı
-
05 Aralık 2012, 00:31
trazma adlı üyeden alıntı
evet ya işte gopronun azizliğine uğradım öne bakıyor kaldırınca kamerayı yukarı doğru o zamanda motor görünmüyor falan diğer videolar biraz daha iyi onlarıda yakında paylaşırım arkadaşlar.valla ben dedim yine diyorum bu fiyata alabileciğiniz en iyi cross budur kim ne derse desin genelde motoru videoda olandan daha zor koşullarda kullanıyorum genel bakım dışında bana bi sorun çıkarmadı yolda bırakmadı
ben de düşünüyorum trazma. str 250 ideal geldi bana
-
06 Aralık 2012, 12:26
yurt dışına çıkacağım için motorum satılk arkadaşlar düşünen varsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6264577/detay/
-
07 Aralık 2012, 23:24
bol çamurlu bir geziden
-
09 Aralık 2012, 00:34
bi sorum olucak 2-3 motor arasında kararsız kaldım ondan soruyorum str yi alıp supermotoya çeviricem şehir içinde sıkıntı olurmu tork vs nasıl son hız nedir rahatlık bi 120-130 yaparmı birde torku iyimidir trafik içinde olmasada ön kaldırmak tarzı trafiğe kapalı alanda hareket yapsak yaparmı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)