Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Eylül 2012, 11:41
Reklamlar
-
25 Eylül 2012, 12:12
ytczm adlı üyeden alıntı
Güzel bir tercih olur,sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.. Ben geçen bayağı dağ bayır karadeniz gezdim sıkıntı olmadı
selen orjinalmi yoksa takviye yaptırdınmı?yada minder vb... bişeymi kullandın gezerken?çünkü uzun yolda popo'da uyuşma sorunu oluyorsa sele ince olduğundan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
str 250de sele altı bagaj var mı vida somun tornavida koyacak kadar
malesef yok.küçük bir yer var,kendi üzerinde verilen tornavida,anahtar,buji anahtarı olan küçük çanta'yı zar zor sığdırıyorum...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
25 Eylül 2012, 13:18
ozgur325 adlı üyeden alıntı
gün geçmiyor ki bilinçsiz, tercihleri netleşmemiş bir motorcu daha aramıza katılmasın... supermoto alır cross a çevirir, chopper alıp enduro yapar, scooterla araziye girer, touringle lahmacun servisi yapar, race alıp sepet takar, comuter alır arkasına müzik tesisatı yaptırıp egzozu açtırır hatun görünce ara gazı verir...
bu arada jant lastikleri değişek mi
Syanur adlı üyeden alıntı
Bilinçlendir bizleri özgür reiz
Jantları değişme fikrine sıcak bakıyorum.... desem mi ki
Sen bana jant bul jant, ön 21", arka 18-19. Daha müzik tesisatı döşiycem motora
demekki ya havasından ya suyunda var bu angarada bişi....
ANGARAJ
-
25 Eylül 2012, 22:13
Arkadaşlar mondial extreme cross 150 bakıyordum normal'de ama fabrika yapmıyor daha felan derken hiçbir bayii'de bulamadım. Kuba str ile hyosung rx 125 arasında kaldım.kuba fiyat olarak çok daha uygun ama 250 cc olmasına rağmen daha güçsüz ? Fikirlerinizi bekliyorum.
-
25 Eylül 2012, 23:50
Bilinçlendir bizleri özgür reiz
Jantları değişme fikrine sıcak bakıyorum.... desem mi ki
Sen bana jant bul jant, ön 21", arka 18-19. Daha müzik tesisatı döşiycem motora
dostum bi bakalım senin işe ya, aslında yunus reizzin javadan jant lastiği söküp taksan nasıl olur yeni bir konsept hesaaabı
-
26 Eylül 2012, 10:53
ANGARAJ
-
26 Eylül 2012, 18:02
gördüm videodan çok tatlı makina kazasız bin inşallah. üstad bigün ver de bi tur binek yaww.. jawa benim de kafamda var, bakarsın ben de jawacı olurum sen uçan sm' cinin cross merakına ne diyosun
-
26 Eylül 2012, 18:49
-
27 Eylül 2012, 10:06
arazideki üstün meziyetini videolardan takip ediyoruz zaten sayın üstad, crosserlığın doğuştan olduğunu videonun ilk saniyelerinde anlamıştım ben
bu haftasonu gidelim mi dağlara doğru? mesela nallıhan ya da kızılcahamam?
-
27 Eylül 2012, 10:44
-
27 Eylül 2012, 12:14
Cumartesi eğitim vereceğim bizim çocuklara...
pardon eğtim alacağız bizim çocuklarla birlikte
Pazar boşum.
(buarada burayı da hem geyiğe hem de haberleşme topiğine çevirmeseydik, şu çingenliği burada da yapmasaydık iyiydi...
)
Cocuk seni karaman taraflarında görmüşler..
Hayır makaraya çevirmeycektim ama dayanamadım en fazla 2 saat tutabildim kendimi
Özgür ayıpsın ne zaman istersen hatta geçen gün yine çınlattık kulağını senin ziya ile
ANGARAJ
-
27 Eylül 2012, 13:38
Cumartesi eğitim vereceğim bizim çocuklara...
pardon eğtim alacağız bizim çocuklarla birlikte
Pazar boşum.
(buarada burayı da hem geyiğe hem de haberleşme topiğine çevirmeseydik, şu çingenliği burada da yapmasaydık iyiydi...
)
Eğitim olayına ben de sıcak bakıyorum aslında ama bu kubayla eğitime gerek yok deyip tepkileri üzerime çekmek istemiyorum.. o yüzden sen iyice öğren bana öğretirsin
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Cocuk seni karaman taraflarında görmüşler..
[url]http://i679.photobucket.com/albums/vv160/wallydangerously/Moab/srt.jpg
Hayır makaraya çevirmeycektim ama dayanamadım en fazla 2 saat tutabildim kendimi
photofolloş tur o yunus başgan, kızılaydaki köprüaltında fotoğrafını çekmiş kötü mondinin, arka fona arazi yerleştirmiş sonra yalnız makina çok güzelmiş ne ola ki bu?
Özgür ayıpsın ne zaman istersen hatta geçen gün yine çınlattık kulağını senin ziya ile
''Çok saf, temmiz kalpli, iyi niyetli bi eleman vardı neydi adı yaw onun'' diye çınlatmışsınızdır kesin.. arkadaş ne bileyim ben rock festivaliyle race motor ilişkisini
-
27 Eylül 2012, 14:32
-
27 Eylül 2012, 14:39
polat nokta atışı koysun ben ipucunu vereyimde alet ya husquarna yada husaberg
tam bilemedim..
o iyi araştırır hırs yapar falan bulmak için
şimdi supermoto üreticisi fabrikalardaki mühendislerle konunun analizini yapıyordur
-
27 Eylül 2012, 15:12
yalnız makina çok güzelmiş ne ola ki bu?
''Çok saf, temmiz kalpli, iyi niyetli bi eleman vardı neydi adı yaw onun'' diye çınlatmışsınızdır kesin.. arkadaş ne bileyim ben rock festivaliyle race motor ilişkisini
Kubadır o kuba, çinlidir kesin Ne race'i ne festivali ne ilişkisi ben anlamadım ??
-
27 Eylül 2012, 17:08
bu ankirock a her tarz motoru almıyorlardı ya, ben de konser alanları ve yollar müsait olmadığı için bazı modelleri almayacaklarını düşünmüştüm de arkadaşlar beni günün safı ilan etti işin aslı şekilli motoru olandan ücret almayıp apachi motorcuları dışarda tutmak adına kendilerince bi tasnif yapmışlar...
-
28 Eylül 2012, 01:43
Selam arkadaşlar benim motorun arkasındaki gezme olayı çok komik birşey çıktı bilginize sunayım sizdede olursa canınızı sıkmayın çünkü sebeb LASTİK HAVA BASINCIYMIŞ hava 12 ye düşmüş şambrel bu nedenle içeride geziyormuş yani lastiği tam doldurmuyormuş buda gezme hissi oluşturmuş 33 havayı verince şimdi on numara oldu.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
28 Eylül 2012, 11:58
balayyusuf adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar benim motorun arkasındaki gezme olayı çok komik birşey çıktı bilginize sunayım sizdede olursa canınızı sıkmayın çünkü sebeb LASTİK HAVA BASINCIYMIŞ hava 12 ye düşmüş şambrel bu nedenle içeride geziyormuş yani lastiği tam doldurmuyormuş buda gezme hissi oluşturmuş 33 havayı verince şimdi on numara oldu.
ben de arazide daha iyi yol tutsun süspansiyon etkisi yapsın diye hava basınçlarını düşürmüştüm ön lastiğe sibop kestirdim usta fazla hava bas demişti... gezinme sorunu da aklımızda olsun
-
28 Eylül 2012, 12:38
ben de arazide daha iyi yol tutsun süspansiyon etkisi yapsın diye hava basınçlarını düşürmüştüm ön lastiğe sibop kestirdim usta fazla hava bas demişti... gezinme sorunu da aklımızda olsun
Bazı cross aletlerin kullanım kitapçığına bak. Orada asfaltta şukadar, arazide şukadar hava basın felan diyor. Fikir edinebilirsin hani. Mesela 10 psi yada 15 psi çok mu düşüktür diye düşünüyorsan eğer. Ben yanlış hatırlamıyorsam arazi için genelde 15~18 psi arası tavsiye ediliyordu galiba...
Dur şimdi baktım. Bizim motorların cross versiyonun da;
___________Ön Lastik______________Arka Lastik
Cadde......1,5 bar (~22 psi)..............2,0 bar (29 psi)
(1 kişi)
Arazi........1,0 bar (14,5 psi).............1,0 bar (14,5 psi)
şeklinde belirtilmiş.
-
28 Eylül 2012, 15:11
Bazı cross aletlerin kullanım kitapçığına bak. Orada asfaltta şukadar, arazide şukadar hava basın felan diyor. Fikir edinebilirsin hani. Mesela 10 psi yada 15 psi çok mu düşüktür diye düşünüyorsan eğer. Ben yanlış hatırlamıyorsam arazi için genelde 15~18 psi arası tavsiye ediliyordu galiba...
Dur şimdi baktım. Bizim motorların cross versiyonun da;
___________Ön Lastik______________Arka Lastik
Cadde......1,5 bar (~22 psi)..............2,0 bar (29 psi)
(1 kişi)
Arazi........1,0 bar (14,5 psi).............1,0 bar (14,5 psi)
şeklinde belirtilmiş.
zaten artık azaride de caddede de ön 20-24 arka 28-30
bu arada pazar için aklınızda bişey yok mu hala? çıkar bi rota güzel parkuru olan, kaybolmak uğruna basıp gidelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)