Ahada konuyu kapattım...Suç bendeki bu motoru bu kadar gözümde büyütüp bu kadar sayfa yazı yazdım...Kuba Str250cc Bana göre değil arkadaşlar...Buyrun tepe tepe kullanın ve hayrını görün daha ne diyim...Kolay gelsin...
Ahada konuyu kapattım...Suç bendeki bu motoru bu kadar gözümde büyütüp bu kadar sayfa yazı yazdım...Kuba Str250cc Bana göre değil arkadaşlar...Buyrun tepe tepe kullanın ve hayrını görün daha ne diyim...Kolay gelsin...
[IMG]DSC01212[/IMG] kuba str 250
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
beyler nasıl resim atıyoruz ayrıntılı anlatırmısın arazi resimlerini atmak istiyorum
!5 gün önceki cross turumuzda fena belimi incittim, hala da tam iyileşmedim. Bu hafta sonuda ufaktan bi kaçamak yapıcam ailece, e sorada ramazan.
Ben nerdeyse sezonu bitirdim sayılır, motor daha 225 km de
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
@ytczm resimler güzel, motorunuz da hayırlı olsun. Elcikleri nereden temin ettiniz? Varsa marka/model ??
#sürenadam
hayırlı olsun ytczm arkadaşım güle güle kullan.
bu arada arazide çatlayan aynamı ybr 125 aynası ile deyiştirdim şiddetle tavsiye ederim.hem daha iyi görüş açışı,hemde ileri geri,aşağı yukarı katlanabilir olması dolayısı ile çok kullanışlı.bizim apartman'a girerken çoğu zaman aynayı çarpıyodum ve çatlak aynama 2. çatlağı oluşmuştu.şimdi ise içe doğru katlıyorum ohhhh misss gib ayrıca araziye çıkarkende bu yöntemi kullanıcam bidaha sök tak uğraşmayalım
bir diğer konuda; kaç numara yağ kullanıcaz?ayna ile birlikte 10-40 yağ aldım ama araştırmalarım sonucu yazın daha kalın 15 veya 20-40 yağ kullanılması gerektiğini farkettim.ne dersiniz 10-40 kullanmanın sakıncası varmı yoksa 15-40 lamı deyiştirsem?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
@Syanur, teşekkürler. Dostum aldığımda vardı elcikler, ama motor malzemesi satan yerlerde satılıyor aynıları. Beyaz rengini sormuştum oradan biliyorum
@ozrace teşekkürler. walla hocam benim aynalar beşgen mi ne onlar hoşuma gidiyor
yağ konusunu bilmiyorum, ben de o kadar anlamıyorum. Anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim makbule geçer
Bir de motoru memleketim olan Antakya'da aldım ve görev yerim olan Kars'a getirdim geçen gün. Atiklik konusunda hayal kırıklığına uğradım! 2.viteste şahlanan motor şimdi sadece hızlanıyor. Bu durum beni üzdü. Rakımdan kaynaklanıyor bu durum, caresi var mı karbüratör ayarından falan oynansa eski atik duruma getirebilir miyiz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
''ytczm'' motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız binersin inş.
dostum elcik korumayı mı kastettin yoksa.. ben şu ilandakinin kırmızısını aldım gayet güzel bişey acerbis kopyası
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92329494/detay
istersen sanada bunu alıp yeşil sprey boyayla boyayalım
Evet ya elcik korumayı kastetmiştim, anlamışsın Şunlar da hep birbirine benziyor, ama daha ucuz gibi;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93501030/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91447528/detay
Bakalım ayarlıycaz bişeyler, siyah olur herhalde. Çünkü yeşiller fıstık yeşil tonu uymayabilir. Buarada hala motoru bekliyorum ben
#sürenadam
ikisinide önermem.sakın alma...
1.sadece plastik içinde demir yok...
2.bağlantı elemanları çok dandik daha bağlarken kırılabiliyor...
ben aşağıdakinden aldım.malzeme sağlam ama kargo 13 günde geldi direk Çin'den adresime.birde bizim gidon 28 den 22 ye indiği için bağlantı elemanı 22 ye göre biraz uğraşacaz ama sonuçta bu ikisinden sağlam olacağı kesin...henüz takamadım str nin gidon delikleride ufak bugün maktapla genişletmeyi düşünüyorum.takınca resimleri koyarım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66433559/detay
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Söylediğin iyi oldu. Buarada genelde bu tarz universal ürünlerde 2 parça daha koyup gerek 28 lik gerek 22 lik gidonlara takılabilmesini sağlıyorlardı. En azından 1-2 ilanda öyle görmüştüm. Keşke senin gidona uygun parçaları da olsaymış, uğraşmazdın
#sürenadam
motor şuanda 3000 küsüre geldi kütahyadan başlayarak balıkesir ayvalık tan sahil kenarından antalya ya kadar bir hafta boyunca gezdim banamısın demedi sadece arka sağ sinyal eridi bence parasını sonuna kadar hakediyor.Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
arkadaş gerekli açıklamayı yapmış, iki modele de boşuna para vermiş olursun. benim aldığımla öner' in aldığı elcik koruma aynı, bağlantılar sağlam, malzemenin kendi de acerbis modelinin kopyası ve sağlam alüminyum malzeme. uyumluluğu konusunu garanti edemem ama, orası senin yaratıcılığına kalmış, ne yapıp edip uyduracaksın
dün yeni elcikleri ve elcik korumalarını taktım.aynalarımı daha önceden ybr 125 aynası ile değiştirmiştim...
elcik koruma aparatının bağlantı parçaları bizim gidon'a uymadığından ufak tadilatlar yaptım;gidon deliği dar olduğundan maktap ile genişlettim,korumaya çarpmasın rahat çalışsın diye manetin ucundaki topları kestim,gidon bağlantı aparatı 22mm ye göre olduğundan civatasıda küçüktü.orjinalı alyan başlı idi ama ben kolaylık olsun diye M5x30mm 4 adet yıldız başlı civata aldım,arasındaki boşluk çirkin durmasın ve daha sağlam olsun diye 2 adet'de M5 civata koydum, apartın iç kısmınada tek tarafı bantlı sert sünger koyarak sıkıştırdım.bence 10 numara oldu
öncesi;
sonrası;
resimler telefonla çekildiğinden kalitesi düşük kusura bakmayın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)