Uzun araştırmalardan sonra ben de kuba str 250 almaya karar verdim. Acaba lastiklerin asfalttaki yol tutuşu nasıl ben hem asfaltta hemde tprakta gideceğimde alındığında lastikleri değiştirmelimiyim.
Uzun araştırmalardan sonra ben de kuba str 250 almaya karar verdim. Acaba lastiklerin asfalttaki yol tutuşu nasıl ben hem asfaltta hemde tprakta gideceğimde alındığında lastikleri değiştirmelimiyim.
Herkese merhabalar uzun suredir motosiklet kullanma hevesimi bastirmaya calistim ama sanirim bu yaz canima tak dedi daha once hic bir tecrubem olmadigi icin izmirde bir hocadan ders almaya basladim onunla beraber karsiyaka motor da bana uygun bir motor baktik. Karsiyaka motor dan serkan bey ve hocam str 250 onerdiler boyun uzun enerjiksin cilginsin bu tam senin motorun dediler. İlk basta gorunusune hayran kalmama ragmen soru isaretlerim vardi sonra sitedeki bu basligi buldum 42 sayfanin tamamini okudum ve su an cok daha heyecanliyim. Motoru bugun teslim alacagim ilk calistirma ve ilk gunler konusunda yapilmasi gereken onemli seyler var midir ? Ayrica kronik sorunlar konusunda bir takim uyarilarda bulunacagim sizlerin bana onerecegi puf noktalari var midir ? En kisa zamanda acemiligi atip izmirli arkadaslar ile gorusmek dikegiyle saygilar.
Süpermoto Şampiyonası Kenan Sofuoğlu Pisti'nde sıralamadan görüntü
http://www.youtube.com/watch?v=X2CBU...ature=youtu.be
merhaba arkadaslar kuba str250 2011 model mi sizce yoksa 2012 model mi ?
tabi 2012 model ama 2011 modeli 0 km 4.500 tl ye aliyorum plaka falan dahil... 2012 model plaka dahil olmadan 4.800 zaten sizce hangisi almam daha iyi biraz kasip yazın sonuna 2012 model mi almak yoksa temmuzun ortasına dogru 2011 model mi ?
yeni kasaya bu kadar fark koymaları saçmalık.ama eskisinden daha iyi durduğu kesin....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
fiyatı çok şişirdiler umarım düşürürler...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
kredi kartim olsa yada taksite baglayabilsem yuzde yuz 2012 alicam ama olmuyo cunku kredi kartim yok
öncelikle herkeze merhaba benim ehliyet almama tam 1 yıl kaldı şimdiden araştırmaya başlayayım dedim str 250 yi yakındanda inceledim bu fiyattaki diğer crosslara göre daha kaliteli ve işçiliği iyi sizlere sorum motosiklete bu motorla başlarsam çokmu zorlanırım boy konusunda sorun yok boyum 1.80 cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
merhabalar önümüzdeki hafta motorumla uzun yol yapmayı düşünüyorum yedek parça açısından yanıma almamı tavsiye edeceğiniz parça varmı ve lastik patlamasına karşı lastik tamir kitleri bizim motorda işe yararmı ( tekerler dublex olmadığından dolayı ) veya başka bişey önerirmisiniz. Birde 2000 bakımını antalyada yaptıracağım tavsiye edeceğiniz kuba servisi varmı?
lastik havalarını düşük tutma, sibop kesiyor.. yanına bir çift yedek lastik al.. ne olur ne olmaz diye bi tane manet, fren ve debriyaj teli de bulunsun yanında.. iyi yolculuklar şimdiden
teşekküeler ozgur325 hava kaçta olsa iyi ve zinciri yağlamak için hangi marka yağı önerirsiniz şimdiden teşekkürler
kardeşim benim oğlumdan ehliyet almasına 1 sene var ilk bu motorda başladı boyu 1.74 o rahat biniyor sendede sıkıntı olmaz rahat ol
motosiklette vites göstergesi varmı fotoğraflara baktım ama net göremedim bide vites geçişleri sert diyorlar kullandıkça yumuşar mı
Ben ağırlıklı arazide kullandığım için biraz düşük tutuyorum lastik havalarını ama sen asfaltta kullanacağın için 30-32 civarı basabilirsin diye düşünüyorum. daha önce de bahsedildiği gibi o-ringsiz zincir olduğu için ben temizleme için gazyağı ya da wd-40 kullanıp kalın makina yağı ile yağlıyorum.
vites göstergesi mevcut, vites geçişleri için serviste motor yağına ilave şanzuman yağı ilave edilmişti bir miktar, o yüzden vites geçişlerim gayet sorunsuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)