Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mayıs 2012, 18:53
enduromarket latif abide ve yıldırım motosiklet mehmet abiden tedarik edebilirsin dostum elcik ve elcik korumalarını sahibinden de çeşitli fiyat ve kalitede bulabilirsin.
Reklamlar
-
04 Mayıs 2012, 19:00
Huckle adlı üyeden alıntı
Olcay İzmir'e gelirsen Honda elcikler hediyem olur..
Yok artık daha neler dersen İzmir - Çankaya'da 5 TL'ye almıştık Emre'yle.. Titreşim ve olası nasırlar için birebir..
çok iyi fiyata almışsınız.parasını gönderelimde bizede alın ben burda bakıyorum 30 tl den başlıyor...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
04 Mayıs 2012, 19:11
Olcay İzmir'e gelirsen Honda elcikler hediyem olur..
Yok artık daha neler dersen İzmir - Çankaya'da 5 TL'ye almıştık Emre'yle.. Titreşim ve olası nasırlar için birebir..
Bize hediye etme git elin moderatörüne et... )
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
04 Mayıs 2012, 19:14
Süper Moderatör
Huckle sağolasın ama elickden kastım elcik orumaydı pardon
trazma kardeş piyasada ki elcik korumalar standart ölçüde bizim gidonun içi dar ona göre uydurmak lazım.
Nasıl yapsak ki?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
04 Mayıs 2012, 19:58
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
trazma kardeş piyasada ki elcik korumalar standart ölçüde bizim gidonun içi dar ona göre uydurmak lazım.
Nasıl yapsak ki?
olcay kardeşim gidona giren aparatı tonracıda gidonun kalınlığına göre inceltirsin o şekilde ayarlayabilirsin fazla uğraş gerektiren bişe değil
-
04 Mayıs 2012, 20:10
Bu elcik takan arkadaşlar nerden alıp takmıştı yav çok gerileregidip aramayayım mesajı şimdi
Birde 56 diş takan arkadaş vardı, o nerden aldı dişi acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0196174/detay/
ben buradan aldım. bir zeta kalitesi ve sağlamlığı beklemeyin cünkü alüminyum, düştüğünüzde aparatlar kırılabilir.
gidon içine giren aparatların orjinalini bozmadan, tornacıda yenisi 15-20tl ye yaptırılabilir. ben öyle yapmıştım
-
05 Mayıs 2012, 10:00
Nasıl yapsak ki?
torna işini benim işyerinde halledebiliriz
-
05 Mayıs 2012, 13:41
Rica ederim Rojhat arkadaşım bende teşekkür ederim bu motoru süpermoto yapmak için ön jantı küçültmek gerekli bununda maliyeti çok fazla olur mantıklı olurmu bilemem ama lastikleri araziye girmiyorsanız ki ben hiç girmiyorum asfalt lastiği yapmak şart.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
05 Mayıs 2012, 14:04
balayyusuf adlı üyeden alıntı
Rica ederim Rojhat arkadaşım bende teşekkür ederim bu motoru süpermoto yapmak için ön jantı küçültmek gerekli bununda maliyeti çok fazla olur mantıklı olurmu bilemem ama lastikleri araziye girmiyorsanız ki ben hiç girmiyorum asfalt lastiği yapmak şart.
merakla bekliyorum dostum sm halini benimde kafamda var böle bişe
-
05 Mayıs 2012, 14:16
biri forma güzel bi video koyabilirmi acaba
-
05 Mayıs 2012, 15:05
-
05 Mayıs 2012, 23:49
bir video da benden gelsin arkadaşlar gezinin son anlarında yol çalışması nedeniyle dereden geçmek zorunda kaldık ama umuduğumuz gibi olmadı yorgunluğun da etkisiyle ayakta durmakta zorlandık takla atanlar çamura saplananlar ve benim gibi yan yatıp duranlar
http://www.youtube.com/watch?v=DRSbA...queen::cherry:
-
07 Mayıs 2012, 21:09
slm arkadaslar aranızda hava ayarı yaptıran varmı.benim motor rolantıde durmuyor cok ısınması lazım hava ayarınını 3 tura gore ayarladım o an ıcın ıyıydı fakat sabahları aku bıttı mars basmıyor. tekrar 1.25 yaptım su ana ıcın ıyı acaba bu makınanın hava ayarı kac olmalı bende kıtapcıgı yok servıse sordum 2.5 dedı ama yaptıgın zaman sabahları calısmıyor. bırde sıbob ayarı yaptıran varmı kac km gereklı ses yok ama yaptıran varsa bosluk kac olmalı tesekurler .
-
09 Mayıs 2012, 13:31
-
09 Mayıs 2012, 15:54
ellerine sağlık.bi bakayım beğenirsem bende yaparım ayrıca başlamışken elciklerire deyiştir bence...
-
09 Mayıs 2012, 16:59
Arka fren merkezi kullanıma bağlı arıza çıkartabiliyor.. Her ne kadar garantiden değişse de, fiyatı da komple fren merkezi, ara hortum ve arka balatalarıyla birlikte 65 TL idi.. Yedek parça konusunda fiyat yönünden üzmeyecek bir motor, tabi bir de Maraş'tan parça beklemesi olmasa..
HARİCİ HİDROLİK TANKI OLAN UYUMLU BAŞAKA PARÇA VARMI? GARANTİ İLE UĞRASMAK İSTEMİYORUM.DEĞİŞTİREYİM DİYORUM ARKA MERKEZİ ???
-
09 Mayıs 2012, 17:20
Süper Moderatör
bu arka fren merkeziyle ne alıp veremediğiniz var ya anlamadım yada kaçırdım muhabbeti
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
09 Mayıs 2012, 19:30
Gidon borusunun et kalınlığı baya iyiymiş, bi cross motorda olması gereken bir kalınlık, düşür kaldır bişey olmaz bu kadar kalın direksiyona.
-
09 Mayıs 2012, 19:42
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Gidon borusunun et kalınlığı baya iyiymiş, bi cross motorda olması gereken bir kalınlık, düşür kaldır bişey olmaz bu kadar kalın direksiyona.
Motosiklette gidonun gereğinden fazla sert ve dayanıklı olması da iyi değildir,aksi takdirde düşme anında yere değen gidon yüzünden ön amortisörler ve şase bile egilebilir,
-
09 Mayıs 2012, 19:45
savaskayan adlı üyeden alıntı
Motosiklette gidonun gereğinden fazla sert ve dayanıklı olması da iyi değildir,aksi takdirde düşme anında yere değen gidon yüzünden ön amortisörler ve şase bile egilebilir,
Bir gün motosiklet imal etmeye karar verirsem bunu göz önünde bulunduracam, teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)