suan aynı modeli salcano getiriyor diye biliyorum,
ama içi seni dısı beni yakar misali bu toplama çin mallarının
üretim yeri birebir aynı değilse gene görünmeyen farklar cıkartabilir
http://www.salcano.com/motor.php?cesit=4
suan aynı modeli salcano getiriyor diye biliyorum,
ama içi seni dısı beni yakar misali bu toplama çin mallarının
üretim yeri birebir aynı değilse gene görünmeyen farklar cıkartabilir
http://www.salcano.com/motor.php?cesit=4
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Değişen parça buydu. Bana beyin dediler (mekanik aksama pek hakim değilim). Usta muadili bir parçayı 15 dakika içinde bulup getirmişti.
benim max'ın baglantısı farklı cıktı
fiş biçimi aynı olan tum modeller yuzde doksan uyacaktır
cg 125 olarakda arayabilirsin
http://www.motorsikletyedekparcaci.n...N,PR-1508.html
aynı gözüküyor.
uzun ömürlü olsun istersen 2. kalite çin malı alacagına orjınal parca satan
kanunı mondial vs parca satan servislere bakmanızı öneririm
ben baktım kanuninin cogu modelinin fişleri de aynı
örnek
http://www.motorsikletparcalari.net/...cdi-beyin.html
bu konuya yeni giriyorumm. benım makinanın yagını degiştireceğim ama brda servisi yok usta soruyor kaç numara yağ konuyor diye kaç numara ve ne kadar yağ koyuyorsunuzz
Millet saolun, yarin parca verdiim arkadasin yanina gidicem resimler ise yariycaktir, siparis ve3mis duumu sorarim ona gore muadil alirim... ;)
10 40 kullaniyorum ben 1 lt
Sonunda orjinal beyin geldi beyler... yarin gidip alicam...
Tamda havasi simdi motorla gezmenin, yagmurlarda baslamisken
veeee sorunsuz şekilde marşa bastık. tıkır tıkır maşallaahhhhhhhhhh süper ötesi oldu...
hafta sonu ufaktan bi gezeyim artık
bu arada orijinal beyin takıldı. verdiğimiz sipariş biraz gecikti ama beklemişken iki gün de fazladan bekleyelim dedik iyide ettik ;)
havalar yağmaya başladı, sezon açılıyor. hiçbiriniz gezmezmisiiniz az bi foto paylaşın :D
Merhabalar millet size bir sorum olucak ben aranıza yeni katılıcam ve bu motoru ilk motorum olarak almayı düşünüyüorum sizce iyi gidermi ilk motor olarak bana bi akıl verseniz :D ?
Merhaba bende bir iki soru sorayım , şuanda Duke 200 üm var biraz salaklık olacak biliyorum ama motora başladığımdan beri cross istiyorum. Duku satacağım ve crossa başlamak için bu motoru uygun gibi gördüm fakat bilmediğim birkaç konu var beygir ne işe yarıyor anlık fırlatma yada çekişin gücümü nedir eğer bu oysa tork ne oluyor ? Benim motorum 25 beygir buna baktım 15 beygir bu 250 Cc benimkisi 200 cc dukeun şu 5-6 bin devirden sonra bir fırlatması vardır bilen bilir bu güç torkmu beygirmi yani eğer beygirse bu motorun daha çok olması gerekmezmi cross sonuçta anlayamadım.
He birde 2014 olmuş ben sizin 2012 deki yazılarını okudum yedek parça rahat bulunuyormuş güzel .. Hala bulabilirmiyiz sorunlar olunca ? İyi günler teşekkürler şimdiden
Birde yoldada kullanacağım sadece arazi değil yolada lazım oluyor .. Sıkıntı olurmu ? 100-110 Km hızla sabit gidebilirmi sağlıklı bir şekilde ? Hava soğutmalı olması gözümü korkuyor.
Neyse yukarda ki sorularıma cevap buldum Test edebileceğimiz bir yer var mı bu motoru ?
Teşekkür ederim Cem bey. Yazın dukeun yanına birde cross, güzel olacak inşAllah
cross ayrı bir zevktir.
şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Arkadaşlar Selamlar,
Çok yakın arkadaşım bir tane temiz 2012 model satıyor yazdığı fiyat 3600 ama pazarlıklıdır. Aşağıda sahibinden linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sahibinden-temiz-kuba-str-250-207876276/detay
Kazasız Sürüşler
Meraba arkadaşlar konunun çoğunu okudum. Bende motora yeni başlıycam günlerdir bütün markaları araştırıyorum. Kuba mantıklı gelmeye başladı ama hiç kuba kullanan kalmamış sanırım nerde bu millet 2. el bi kuba alsam nasıl olur yedek parçada sıkıntı çekermiyim Kuba artık motorları satmıyor Salcano da motor numarası falan istiyormuş. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ya birkaç arkadaş salcanoya geçtiği için artık parça bulamıyoruz falan demişte ondan sordum. Motordan hiç anlamıyorum ilk motorum olacak başlangıç için orası burası bozuldu mu parçada bulamazsam baya zorluk çekerim neyin ne olduğunu bilmiyorum sonuçta.
Sizce bu motor başlangıç için uygun mu @ozrace ? Ben 2 haftadır nerdeyse başlangıç için uygun modellerin hepsini araştırdım fiyat ve problem bakımından en uygunu bu geldi. Sanki hepsinden daha az problemli gibi ?
Sanırım siz de eskiden bu motora sahipdiniz Cem bey eski sayfalarda baya mesajınızı okumuştum. Sormak istediğim şu anda sadece 14 tane var satışta. Bu sarı amartisörlü ve jantlı olanlara mı yönelmeliyim yoksa onu kafaya takmadan hangisi olursa almalımıyım ? Sizin öneriniz nedir yeni model ve eski model arasında sadece ters düz amortisör farkı mı vardır ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Birde bazı motorlar çekme belgeli plakasız. Yeniden plaka çıkartmak ne kadara mal oluyor bilgi verirseniz sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)