SYM Symphony SR 125 (5.650 tl)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Evet Güzel Motor
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Benim paramla 3.210 tl ederi var
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
Yok be mete abi,bence verilmez.Ne bileyim pcx bile bu fiyatta ve performans olarak daha iyi.Ve honda
-
Yok be abi 8.8 hp Gücünde Buna 6000 vereceğime dealimin 13 hp lik scooteri,ni 9 bine alırım daha iyi
-
asla o parayı etmeyecek bir motor. sym bu fıatlarla copu tutmaya devam eder.
-
eee ona o parayı vereceme buna veririm...
Model: Yamaha Cygnus X
Yıl: 2012
Kategori: Scooter
Değerlendirme: 100 46.6 dışarı. Tam değerlendirme göster ve diğer bisikletleri ile karşılaştırmak
Motor ve şanzıman
Deplasman: 125.00 ccm (7,63 kübik inç)
Motor tipi: Tek silindirli, dört zamanlı
Güç: 10.73 HP (7.8 kW)) @ 8500 RPM
Tork: 9.30 Nm (0.9 kgf-m veya 6.9 ft.lbs) @ 7500 RPM
Sıkıştırma: 10.0:1
Çap x strok: 52,4 x 57,9 mm (2.1 x 2.3 inç)
Yakıt sistemi: Enjeksiyon
Yakıt kontrolü: SOHC
Yağlama sistemi: Islak
Soğutma sistemi: Hava
Şanzıman: Otomatik
İletim tipi,
Final drive: Kemer
Yürüyen aksam: V-Kayış Otomatik
Şasi, süspansiyon, fren ve tekerlekler
Ön süspansiyon: Teleskopik çatal
Ön süspansiyon seyahat: 78 mm (3.1 inç)
Arka süspansiyon: Birim salıncak
Arka süspansiyon seyahat: 96 mm (3.8 inç)
Ön lastik ölçüleri: 110/70-12
Arka lastik ölçüleri: 120/70-12
Ön fren: Tek disk
Ön fren çap: 216 mm (8.5 inç)
Arka frenler: Genişleyen fren (fren davul)
Arka frenler çapı: 150 mm (5.9 inç)
Fiziksel tedbirler ve kapasiteleri
Kuru ağırlık: 112,0 kg (£ 246,9)
Ağırlığı dahil. petrol, gaz, vb: 120,0 kg (£ 264,6)
Güç / ağırlık oranı: 0,0958 / kg HP
Sele yüksekliği: 785 mm (30.9 inç) ayarlanabilir, düşük ayarda ise.
Toplam uzunluk: 1855 mm (73.0 inç)
Toplam genişlik: 685 mm (27.0 inç)
Yerden yükseklik: 113 mm (4.4 inç)
Dingil mesafesi: 1,295 mm (51.0 inç)
Yakıt kapasitesi: 7.10 litre (1.88 galon)
Diğer özellikler
Starter: Elektrik ve tekme
Ikili koltuk altında tam boy kask depolama: Taşıma kapasitesi. Diz panelinde glovebox
Renk seçenekleri: Siyah, beyaz, siyah
6.190,00 TL KDV Dahil
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Siz Symphony'yi bir kez yakından görün bir daha Cygnus'a dönüp bakmazsınız. Kocaman tekerlekleri bile yeter. Yalnız o fiyatı hak etmesi için enjeksiyonlu olması gerekirdi.
-
merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi bu motosikleti aldım beklentilerimin çok ötesinde gerçekten çok kaliteli ve verilen parayı sonuna kadar hak eden bi motosiklet kullandıkça bilgi vermeye çalışacağım inşallah
-
-
sağol kardeşim ilk yüz km yi devirdik bakalım hayırlısı ayrıca sayfanın başlangıcında fiyat 6 bin liraya yakın 5 bin 150 tl diye biliyorum ayrıca pazarlıkla 5 bin tl ye aldım bence kararsız olan arkadaşlar gidip yakından bi incelesinler ona göre karar versinler
-
-
Bu motor resimlere bakınca çok dikkat çekici bir model değil ama canlısını görünce insanı merak ettirip yanına çekecek kadar güzel. Scooter almayı düşünenler mutlaka bakmalılar. Geçenlerde bir SYM bayisi ile görüştüm, fiyatı 5200 gibi birşeydi. SYM bu modelin ülkemizde, biraz da pahalı oluşundan pek farkedilmemiş olmasından ötürü fiyatını düşürmüş.
-
gp 500 kardeşim açıklamalar için teşekkürler ama şunuda bilmeni isterim daha önce kymco kullanmış biri olarak bu motor kymco dan kat be kat konforlu ayrıca aldıktan hemen sonra depoyu fulledim 24 liraya doldu yüz km yi geçtim şu an yarım depo benzin var rodajdaki bi motor için bence çok iyi ilerleyen zamanlarda dahada düşeceğini tahmin ediyorum öyle 4 lt lere falan çıkacak gibide gözükmüyor
-
Sukru 125 hayırlı olsun..
Kymco nun arka lastik 120mm bundan biraz daha gösterişli duruyor ama Sym Seko'nun da dedği gibi yakından oldukça etkileyici ön far ve göstergeler şıkır şıkır. Dönüp baktırıyor. Agiliy city daha sade.. Sym nin süspansüyonu daha yumuşak sa bu iyi bişey
Bir iki fotoğraf koyabilirsen iyi olur. Benzin lambası yanana kadar ne kadar gidiyor ve sonra ne kadar benzin alıyor yazarsan fikir ediniriz
-
kardeşim daha önce kymco vardı süspansiyonun s si yok kymco da sym ise kymconun yanında resmen akıyor çok çok ilerde hele iki kişi oldukça rahat ilk iznimde fotoları ekleyeceğim benzin konusuna gelince şu an 103 km de yarının altına düştü depo
-
gp 500 motoru aldığım gün depoyu fulledim 24 liraya full oldu 122 km deyken gösterge iki çizgi benzin gösteriyordu hemen arkasından benzin ikaz lambası yanıp sönmeye başladı benzinliğe gidip tekrar doldurdum 17 liralık benzin aldı senin dediğin gibi 3.7 lt ye denk geliyor ama motor yeni olduğundan galiba çok sıkışık çalışıyor bide fren balataları özellikle arka çok fazla sıkıyor kullandıkça açılacağını umuyorum motosikletin kullanımı çok hoş keyif veriyor kymco modelleri gibi atak ve seri hareket ediyor pazar günü dayanamadım kısa süreli gazı açtım 110 km yi gördü düz yolda daha rodajda olduğu için hemen bıraktım oysa teknik verilerde motorun hızı 85 km olarak belirtilmiş ama ben ibrede 110 u gördüm tuhaf. motosiklet hiçte 8 beygirlik bi motor gibi gitmiyor sanki 12-13 hp gibi atak ve kıvrak tek kişi ön süspansiyon biraz sert ama kesinlikle kymco daki gibi traktör römorku hissi vermiyor işyerine gelenler sağını solunu inceliyorlar japoncular pek tipini beğenmiyor ama ben çok sevdim daha önce dört tane sıfır honda motosikletim oldu bence sym estetik olarak daha güzel biraz italyan motosikletlerini anımsatıyor
-
11 Haziran 2012, 04:59
yav arkadaş koskoca memlekette bu motoru benden başka kullanan yokmu
-
16 Haziran 2012, 07:00
telefondan motorumun resimlerini yükleyeceğim buraya ama nasıl bilmiyorum bi yardımcı olsanız arkadaşlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)