Aslında 50-100 TL de benim için önemli şu sıralar ama ne yapalım, talibi çıkarsa bakacağız artık...
Aslında 50-100 TL de benim için önemli şu sıralar ama ne yapalım, talibi çıkarsa bakacağız artık...
Valla şaka gibi bugün sattım motoru, sabah ilan vermiştim, biri geldi aldı... 2.100 dedim 2.050'ye verdim...
Çocuk bir-iki tur attı sonra "abi noter nerede" dedi
Diyorum ya herşey kısmet meselesi...
Hayırlı olsun . Yanlız çok şanslıısınız benden söylemesi çünkü pek arayan olmuyordu size denk gelmiş tamda
Aynen öyle, herşey kısmet derim, ondan ötesini bilmem ben. Üzülmedim desem yalan olur, çok üzüldüm ama ihtiyacım görüldüğü için de bir yandan çok sevindim.
Artık yeni bir motor alınca -inşallah- aranıza katılacağım tekrar...
Şimdilik hakkınızı helal edin, arada uğrarım tabi ama eskisi kadar sık olmayacağı aşikar...
merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2-3 hafta önce 150 mash ilk motorumu aldım. şuan 190 km yol yaptım. tek sıkıntı, aldıktan 1 gün sonra arka sağ sinyalin çalışmadığını farkettim. sipariş verdik 1 hafta oldu bekliyoruz bakalım.
[QUOTE=beko12345;3077013]Hayırlı olsun . Umarım sıkıntısız sürersin .[COLOR="Silver"]
teşekkürler, bir süre bindikten sonra bende değiştirmeyi düşünüyorum.
o günleri görürsek sym evo 250 veya yamaha xmax aklımda var.
mash te şuan zırıltı gibi bir ses var belirli bir devirde yapıyor bunu sizlerde de var mıydı?
Mashte seslere alış ben artık duymuyordum hiçbirini
bakalım bir süre binelim, alacağız 250 lik.. daha şimdiden bakıyorum bile.
senin için de hayırlı olsun.
Ben maddi sıkıntıdan sattım maalesef en az bir sene bisiklet bile alamamBen cbf alıyorum 1-2 haftaya . Siz ne almayı düşünüyorsunuz ?
Benim cbf 150 işi yattı cbr 250 geliyorrrrrr
Hadi hayırlısı Nasıl oldu o iş?
Aldım cbr yi miras işi diyim yaav heryerde mash görüyorum niye kimse buraya yazmıyor , mash in anısı bende çok
S.a üniversite öğrenciyim bu yaz çalışıp biriktirdiğim parayla motor almayı düşünüyorum. 150 mash hem çekici hemde uygun geldi bana. 2. el almayı düşünüyorum bütçem ancak buna yetiyo Siz ne dersiniz nasıl bi motor ? Okuldan eve gidicem ve ilk motorum olacak?
Varmı peki hem görünüş olarak hemde fiyat olarak uygun bi motor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Ama scooterların hemen hemen hepsine baktım gözüme hoş gelen bi 150 mash var. Çin malı olduğu için bu kadar ön yargılı olmalımıyız ?
Merhaba, 2013 model aldım 1 hafta önce 700 km de motor 80i geçmiyordu karbüratörü değiştirdik şimdi 95i geçmiyor. egzostun içinden sesler geliyor. 80i geçtikten sonra ön tarafta aşırı titreme oluyor. daha önceden 151 RS kullandım, 150 tiger kullandım, 125 MT kullandım hiç böyle bir sorun yaşamadım. 150cc yeni makine nasıl gitmiyor anlamadım. bilen varsa bi fikir versin lütfen. Teşekkürler.
benimkide 90 ı geçmiyordu ama 90 ı hemen görüyordum , seriydi yani.
Yollarda birsürü mash görüyorum, kimse yokmu yahu? İlk göz ağrımı unutmam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)