Kanuni Puma 150 Cc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Motor Tipi: Tek Silindir 4 Zamanlı
Motor Hacmi: 147 cm3
Motor Çapı: 57x57.8 mm
Motor Sıkıştırma: 10,5:1
Motor Soğutma: Hava soğutmalı
Maksimum Güç: 11.56 HP/8500 d/d dev/dk
Aktarma: Zincir
Şanzıman: 5 Vites
Uzunluk: 2000
Genişlik: 750
Yükseklik: 1110
Aks Arası: 1300
Sele Yüksekliği: 780
Ağırlık: 122 kg
Depo: 14 litre
Ortalama Yakıt Tüketimi: 2,2 lt
Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Helezonik yaylı
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Tambur
Ön Lastik: 2.75 - 18 TUBE
Arka Lastik: 3.25 - 18 TUBE
Renk: Kırmızı....?
Hediyesi: KDV ve ÖTV Dahil: 3.402 TL
Reklamlar
-
Mağazalarda görünmeye başladı bile.
-
Bu çinliler çok olmaya başladı artık.
Kaliteli bir commutere benziyor...
-
-
2011 yılında almayı düşündüğüm 125-1500 cc aralığındaki motorlara bakarken bora125 de hemen hemen karar kılmıştım fakat kanuninin bu modelini görünce biraz daha düşüneyim dedim , fakat,125cc bora 2,8lt/100 km tüketirken 150cc puma 2,2 lt/100 km benzin tüketiyor bu nasıl oluyor bunu anlamış değilim bu bir birde kanuni sitesinde bu motorlar hakkında detaylı bilgi vermiyor şmdilik bu sitenin sakinlerinin bilgilerini paylaşacağına inancınm sonsuz...
vesselam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------
1500cc 150cc olcak baskı hatası..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
TVS apache ye benzetmişler başarılı
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
mitmuallim
2011 yılında almayı düşündüğüm 125-1500 cc aralığındaki motorlara bakarken bora125 de hemen hemen karar kılmıştım fakat kanuninin bu modelini görünce biraz daha düşüneyim dedim , fakat,125cc bora 2,8lt/100 km tüketirken 150cc puma 2,2 lt/100 km benzin tüketiyor bu nasıl oluyor bunu anlamış değilim bu bir birde kanuni sitesinde bu motorlar hakkında detaylı bilgi vermiyor şmdilik bu sitenin sakinlerinin bilgilerini paylaşacağına inancınm sonsuz...
vesselam...
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz19cveWWWI
Seri üretim araçlarda ekonomik kullanımda bir üst motor hacmine ait aracın yakıt sarfiyatı daha az cc liden genelde daha az oluyor.Sebebi atalet ve güçden kaynaklanıyor.Aynı normlarda üretim 1.8cc 1.6cc den daha az yakar gibi.Fakat şurası önemli ekonomik kullanım esnasında daha az yakar.Motosikletlerde denenmiş örnegi ybr ile cbf-apache karşılaştırması.
-
Piranha bilgi için teşekkür ederim , ekonomik kullanımdan maksat ne? belli bir devri belirli viteslerde geçmemek mi ? yoksa şu kadar hız km yi geçememek mi?
Birde 2,2lt/100km çok iyimser bir rakam galiba gerçekte böyle bir şey mümkün mü?
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
http://www.jianshetrade.com/newproduct/sy.asp
slm arkadaşlar puma modeli baya güzel ama jianshe ye yaptırıyorlar kaliteli olduğu belli js 150-3 modelinin aynısı arkadaşlar jianshe çinde çpok önemli ve büyük bir şirket yamaha ybr yi yapan bir fabrika motorlarına bakarsanıoz görürsünüz
-
mitmuallim
Piranha bilgi için teşekkür ederim , ekonomik kullanımdan maksat ne? belli bir devri belirli viteslerde geçmemek mi ? yoksa şu kadar hız km yi geçememek mi?
Birde 2,2lt/100km çok iyimser bir rakam galiba gerçekte böyle bir şey mümkün mü?
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz19ml6MIi2
Rica ederim.Kataloglarda belirtilen tüketimleri yakalamak tabiki mümkün.Rüzgarsız ,düz ,full yüksüz düşük süratle şöyleki:1-2-3-4-5 yapıyoruz ve 5 de uzun süre gidiyoruz 70-80 km hızla yol boş ve ekonomi kaçınılmaz.Hatta arka çanta bile yakıt düşmanı.Olmakla birlikte tam tersinde ise olsun olsun 1 litre fazladan yakmaz bile.
-
motor güzele benziyo fakat fiyat biraz tuzlu plaka falan nerdeyse 3650 falan olur taksitle alınırsa nerdeyse sıfır cbf parası isterler buna
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Bu pumanın siyah rengi var mı arkadaşlar?
-
-
okan zaten ben onu daha ne zamandır dedim jianshenin malı bu :D kanuni sadece sipariş veriyor o kadar üstdeki yazımdada var sitesi not : Ama kaliteli güzel bir motor bence bu model cbf ye kafa tutabilir güçde ve torkda jianshenin sitesinde yazan veriler için konuşuyorum
-
Devir bence o kadar ceviremez.
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Devir bence o kadar ceviremez.
ybr gibi 10 dan sonra kırmızı anca 11 bin yapar :D
-
Ama deli tork varmış bunda.
Rated power: 10.2kw(8000r/min)
Max. torque: 13.2N.m6000r/min)
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Ama deli tork varmış bunda.
Rated power: 10.2kw(8000r/min)
Max. torque: 13.2N.m6000r/min)
dedim ya cbfden üstün her açıdan puma da bu tork ve beygire sahipse bence baya tutulur ve ben şahsen alırım kendi motorumu satsam
-
Yani bizim anladığımız dilden maksimum gücü 13.6 bg i 8000 devirde max torkunuda 6000 devirde 13.2 olarak veriyor tork değeri bence süper.
-
3115 lira mı?.. Hadi canım kanuni!!?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)