Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Kuba Fastwind 200R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    150 mc x ile fastwind200r arasında çok kaldım yaklaşık 2 ay araştırdım fastwind performans olarak daha iyi ama mondialin servis yedek parça ve sağlamlığı daha cazip geldi yine de aklım fastwind de kaldı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 mc x ile fastwind200r arasında çok kaldım yaklaşık 2 ay araştırdım fastwind performans olarak daha iyi ama mondialin servis yedek parça ve sağlamlığı daha cazip geldi yine de aklım fastwind de kaldı
    Bende aynı ikilemde çok kaldım. İnceledim ikisinide fakat mcxin eni gözüme kısa geldi çok. Drift e takıldım oda cc si küçük geldi. Sonra hem cc hemde görünüşü iyi geldi. Birde 2007 100 cup mondial'imide 1000 tlye sayınca daha cazip geldi. Ozamanlarda mondialde taksitte yoktu. Gerçipeşin aldım ama... Memnunum bulabilirsen oralarda test sürüşü yapmanı tavsiye ederim

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    radarın cezası geldi mi bari kardeş :D birde aküyü amperi yüksek bir akü ile değiştirsen gündüz daha fazla enerji depolayacağından akşamları hemen bitmez sanki :D bilmiyorum doğru bir teorimi ama far olayında neredeyse doyumsuz birisiyimdir. gönül isterki ikiside 55w ampül olsun ikiside hep yansın
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Motosikleti
    Alıntı Süvarİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    radarın cezası geldi mi bari kardeş :D birde aküyü amperi yüksek bir akü ile değiştirsen gündüz daha fazla enerji depolayacağından akşamları hemen bitmez sanki :D bilmiyorum doğru bir teorimi ama far olayında neredeyse doyumsuz birisiyimdir. gönül isterki ikiside 55w ampül olsun ikiside hep yansın
    Helen beklemedeyim cezayı. Gelmedi, inşallah gelmez. zenon yapma niyetim var. Akü baktım yeni. Jelli aküler varmış. Çok sağlam dediler. Ama boş gelip şarj ediliyormuş. Yüksek amper iyide marş motoruna zarar verir diye korkuyorum.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Hoş görünüyor ama bu kalıba CG motor olmamış

Motosikleti
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş görünüyor ama bu kalıba CG motor olmamış
    Olsada koymuşlar olmasada koymuşlar. Kanuninin yeni getirdiği model var görünüş on numara. Ama ondada cg motor var. Bundaki motorları bir + yönü var tork oranı çok güzel

fastwınd kullanıcısıyım..arkadaslar meraba motorumda sigorta attı galıba farlar ve marş basmıyor arakadaslar diğer düdük ötüyo sinyaller calısıyo parklar da calısıyo ama sadece marş ve farlarım yanmıyo sorun nedır ve nasıl düzelteblırım...yardımcı olursanz cok sevinirim şmdiden teşekkurler.....bilgisi olan bu numarayı caldırsın arıcam ...05434394679 ...çok acilllll yardıııım

Motosikleti
    Alıntı durduran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fastwınd kullanıcısıyım..arkadaslar meraba motorumda sigorta attı galıba farlar ve marş basmıyor arakadaslar diğer düdük ötüyo sinyaller calısıyo parklar da calısıyo ama sadece marş ve farlarım yanmıyo sorun nedır ve nasıl düzelteblırım...yardımcı olursanz cok sevinirim şmdiden teşekkurler.....bilgisi olan bu numarayı caldırsın arıcam ...05434394679 ...çok acilllll yardıııım
    Koltuk altındaki soketlere ve akü yanındaki sigortaya baktınmı.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Farlar h4 yada h7 tarzı uzun farlardan değil yuvarlak 12volt 55watlık ampul. Çok enerji harcadığından birinin patlak gibi durmasına rağzıyım.
    abi 55 w lık far takmandan dolayı bence akün çabuk bitiyor 35 lik takarsan sorun kalmaz bence
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi 55 w lık far takmandan dolayı bence akün çabuk bitiyor 35 lik takarsan sorun kalmaz bence
    Arabadan çıkarttığım xenon farları takıcam. Belki onlar daha az enerji harcar

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    Search16 hocam size zahmet biraz resim yükleyebilirmisiniz. bu motor hakkında ne resim var ne katalog dışında bilgi :D birçok detaylı resimleri olsa gerçekten çok makbule geçer. teşekkürler.
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Motosikleti
    Ekleyemedim bir türlü. Nasıl ekleniyor acaba. Profilimde var.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti

By casus16 at 2012-02-26

---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

By casus16 at 2012-02-26

Motosikleti

By casus16 at 2012-03-17

By casus16 at 2012-03-17

By casus16 at 2012-03-17

By casus16 at 2012-03-17

By casus16 at 2012-03-17

Motosikleti
    Alandan satandan kullanandan hiç kimseden haber yok yaw.

sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    Alandan satandan kullanandan hiç kimseden haber yok yaw.
    hocam karburatöru ne ıle degıstırdınız baska ne degıstı motorda dişli değişimi yaptınızmı bırde istanbulda gördum bu motordan farı kırık camurlugu kırık fıyatı cazıp geldı dusunuyorum bursada mct den sonra kn ıle gezmek zorunda kaldım otobanda 120 km ıle orta serıtte kamyon sollayacagım dıye motoru catlatacam artık :D 200 cc karburatör ve dişli ile 160 km yı yakalarsam kn yı satıp bu yaz alırım bır tane sıze eslık ederım bursada arada gezıye gıderız

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    12 BG motor 160 yapmaz arkadaşım. Böyle birşey mümkün değil.

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12 BG motor 160 yapmaz arkadaşım. Böyle birşey mümkün değil.
    Yapıyo arkadaşım,iddaya girip kaybettim,arkadasımın 150cc motoru var,nerden bulduysa 180 likgösterge takmış,180 i görecek o ibre diye girdikmi iddaya,yanyana gidiyoruz,bendekı hız 75 km lerde,bekliyorum ki bisiler yapacak,göstergeyi gösteriyo teres ibre sonda 170 180 arası gidip geliyo -)) olmaz demeyin oluyo.)

Motosikleti
    Alıntı sdemirpau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam karburatöru ne ıle degıstırdınız baska ne degıstı motorda dişli değişimi yaptınızmı bırde istanbulda gördum bu motordan farı kırık camurlugu kırık fıyatı cazıp geldı dusunuyorum bursada mct den sonra kn ıle gezmek zorunda kaldım otobanda 120 km ıle orta serıtte kamyon sollayacagım dıye motoru catlatacam artık :D 200 cc karburatör ve dişli ile 160 km yı yakalarsam kn yı satıp bu yaz alırım bır tane sıze eslık ederım bursada arada gezıye gıderız
    Karbüratör şuan üzerinde gelen orjinali. Farklı karbüratör denedim fakat rölanti problemi yaşadım, biri hariç. Sonra orjinaline döndüm. Fakat normal gidilebilecek son hızı 130. Sonrası yakıtı resmen içiyor. Dişli değiştirmekle son hız değişmiyor. Bunu ön dişlide denedim. Rüzgar bile 130 kmden sonra etki ediyor farklı dişli ile. Ben genelde artçım ile gezerim. Bu yüzden yine orjinal dişliye döndüm. Başka bir kayda değer problem yaşamadım. Bursa'da kuba kullanılmaz. Servis ve bayi berbat olduğundan sıkıntılı. Kendi işimi kendim hallediyorum. Bursada bir yerde SHENG-WEY marka karbüratör var. Onu denedim. Harika bişey denemek için taktım zorla ikna ederek adamı. Fiyatını bile sormadım. Otobanda 155km/h gördü ama almak için para ödemeye gidince fiyatından dolayı hemen söktüm geri verdim. 175tl. Gitmez diyenler olmuş. Onlara bilgi olsun diye yazdım. CBR125 kaç hp ki 140km/h yapabiliyor. Ayrıca UM GLOBAL sitesine girerseniz motorun gerçek hp gücü yazıyor orada. 14,5 hp. Yakıtı biraz fazla. Artçılı rüzgara karşı 110km/h ile 4,3 litre yaktım. (YBR-CFB 75km/hten yukarı çıkamıyordu o rüzgarda)Fakat sıkıştırmaz isen 3,5 lt civarı. Alınırmı alınır. Görüntü ses hızlanma ivmesi çok iyi.

sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    Karbüratör şuan üzerinde gelen orjinali. Farklı karbüratör denedim fakat rölanti problemi yaşadım, biri hariç. Sonra orjinaline döndüm. Fakat normal gidilebilecek son hızı 130. Sonrası yakıtı resmen içiyor. Dişli değiştirmekle son hız değişmiyor. Bunu ön dişlide denedim. Rüzgar bile 130 kmden sonra etki ediyor farklı dişli ile. Ben genelde artçım ile gezerim. Bu yüzden yine orjinal dişliye döndüm. Başka bir kayda değer problem yaşamadım. Bursa'da kuba kullanılmaz. Servis ve bayi berbat olduğundan sıkıntılı. Kendi işimi kendim hallediyorum. Bursada bir yerde SHENG-WEY marka karbüratör var. Onu denedim. Harika bişey denemek için taktım zorla ikna ederek adamı. Fiyatını bile sormadım. Otobanda 155km/h gördü ama almak için para ödemeye gidince fiyatından dolayı hemen söktüm geri verdim. 175tl. Gitmez diyenler olmuş. Onlara bilgi olsun diye yazdım. CBR125 kaç hp ki 140km/h yapabiliyor. Ayrıca UM GLOBAL sitesine girerseniz motorun gerçek hp gücü yazıyor orada. 14,5 hp. Yakıtı biraz fazla. Artçılı rüzgara karşı 110km/h ile 4,3 litre yaktım. (YBR-CFB 75km/hten yukarı çıkamıyordu o rüzgarda)Fakat sıkıştırmaz isen 3,5 lt civarı. Alınırmı alınır. Görüntü ses hızlanma ivmesi çok iyi.
    hocam 175 tl lık karburatör neyın karburatöruymus merak ettım hanı honda falansa belkı ona esdeger bır yan sanayı karburatör bulunur herhalde tek pıstonlu motora japon malı motor degılse sahıne turbo takmak gıbı lukse gırer :D

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler