Burgaz'da vardı birtane ama ne oldu sonradan bilemeyeceğim ama hoş görünüyor kullanımı da zevkli olmalı..
Burgaz'da vardı birtane ama ne oldu sonradan bilemeyeceğim ama hoş görünüyor kullanımı da zevkli olmalı..
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
arkadaslar ben bu ürünün fiyatına taktım neden 20 000 ytl civarı satıyorlar tamam avrupadaki fiyatı bu olabilir ama madem seri uretime geçilmiş bence daha çok kullanıcıya hitap etmeli
Alakası yok ama bu konsept kanuninin ilk çıkıtığı zamanı hatırlattı simdinin 6-7 bin ytl sine denk gelen fiyatlardan motorlar satmışlardı su anda hemen hemen benzer modellerin fiyatı malum demekki çinli kardeşlerimiz girişimci türk tüccarlarla bu konuda irtibata geçerse bu forumda özenipde alamayan arkadaslar sahip olabilir düşüncesindeyim hemen fiyatda belirliyelim 8000ytl
motosikledin en önemli amacı shir trafiginde özgürlük. bu motorlar türk tüketicisinin ilgisini çekecektir ama alan kesim sadece ve sadece farklı olmak isteyen bol paralı ve entel tipler olacaktır. bu araç motosiklet gibi özgürlük hissini bana yaşatmaz. bunun sadece sahsi düşüncem olmadıgı kanaatindeyim. bu ülkede motora gönül vemiş ama hayat pahalılıgından dolayı gerekli birikimi yapamamış yurdum insanı bu kadar para verip sadece haftada birkaç saat binebilecegi bir alete binemez. şu ucuz çin motorları olmasa birçok insanın motora binmek sadece güzel bir hayalden ibaretti. bu durum benim içinde geçerli. seri üretim olacagını sanmıyorum. çünkü kullanılan parçalar hemen hemen hepşi yabancı menşeli. bu ülkede herkes kolay para nasıl kazanırım onun hesabını yapıyor. bu adamlarda benim için onlardan farksız. eger kullanılan motor tamamen yeni bir tasarım olsa bu yazım parklı olurdu. eger yeni bişeyler yapmak istiyorsak aklımızın futbol ve hatunlardan daha farklı şeylere çalışabilecegini birilerinin bizlere ögretmesi lazım. bu alet için bence bu kadarı bile çok.
Helal Çok Güzel Yazmışın +1000000000000 işde budurasivezor adlı üyeden alıntı
sen gel vosvos motoru kullan bridgestone lastik kullan yürüyen 1303 yürüyeni
sonra türkmalı yerli üretim her şeyini biz yaptık de oldu bende yedim.
arkadaşlar iyi günler az zaman ayırp www.hazeyturk.com (ne olduğunu bildiğinize eminim) sitesine girermisiniz bir özür yazısı var firma sahibinden okusanız sevinirim.teşekkürler.
logaritma arkadasım bısey hakkında yorum yapman ıcın once o seyı ıyıce arastırman gerekır ortalıga kurusıkı laf atmak kolay sıkıyosa sende herseyı yabancı ama 1 tane parcası senın eserın bısey yapta sende sergıle! bence bosbos konusma!
yoksa sen yapmayı dusundun onlar senden oncemı yaptı dıye bu kadar camur atıyosun?
helal olsun de cekıl! ayıp etme!
HAZEY in arka sase ve motoru evet alman yapımı volkswagen sasesı ve motoru ama one dogru olan uzantı sase o yabancı degıl on maşa yabancı degıl evet arka jantlar yarıs tıpı jant ve on lastık yarısmotoru lastıgı pekı ustundekı karoser?
o ne yapımı bılıyomusun?
ya bu soyledıgım parcaların montajı kolaymı sence?
bu montajda yabancı yapımı mı?
sen bunları bı arastır ve bence yerınde gıt gor ondan snra bu benım yazdıklarıma bı cvp ver!
bence butun arkadaslar YERLİ YAPIM olan herseye sahıp cıkalaım!
%100 yerlı olmasada!(logaritma arkadas kızmasın sımdı yazalımda!)
Yakıt : P (Süper benzin)
dıııııt , yanlış cevap....
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
logaritma arkasım cvp beklıyorum!
türkiyede hiç 3 tekerlekli motosiklet görmemiştim ama yaşadığım şehrirde 3 tekerlekli motosikletlerden bu sene dolu görüyorum aynı yabancı filmlerde görmeye alışık olduğumuz motosikletlerden.ancak bir farkı var bu motosikletler bir türk malıymış. ama duyduğuma göre şimdilik üretimi kalkmış.ilk başta devlet teşfik için maddi yönden kaynak sağlamış sonrada maddi kaynağı çekince durdurulmuş(buralarda duyduğuma göre).ama üretilenler,hep biryerlere dağıtılmış örneğin buraya bir motor tamircisi getirmiş bu modelleri ve rent a car'lara satmış.
Shot at 2007-07-16
Shot at 2007-07-16
Shot with Canon DIGITAL IXUS 500 at 2007-07-16
sitesini linkinide vereyim:http://www.hazey-turk.com/anasayfa.php
Mustafa Kemal Atatürk
param olsa almak isterdim açıkçası ama şehir içinde banada pek uygunmuş gibi gelmedi şehir içine tomahawk alalım bitane
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
bunlar daha önce araba da yaptılar.bir spor otomobilin(aklıma gelmedi markası) neredeyse aynısı.ama Türk malı.ayrıca hazey ismi, sahibinin açıklamasına göre şuradan geliyor: adamın iki çocuğunun isminin karışımı.hasan ve zeynep.
faytonların modern halidir. adalarda kullanılsın bunlar taxi olarak süper olur
Güzel alet..Herzaman ilgi çekmiştir.... Bende seviyorum... Koyacak yer sorunum olmassa almak isterim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
1-2 sene önce tv de izlemiştim haberlere çıktı.çok hoşuma gitmişti ama...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Güzel bir makina, az kullanis, bol sukse!
= = = Be Aprilia racer! = = =
çok hoş motorlar.. yapan ustanın ellerine sağlık..
10 üzerinden 10
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
hazeyi yakından inceledim.kısıtlı şartlarda yapılmış daha iyisi için daha bol bütçe tasarımcı vs gerekiyor.yerli trike biraz daha ince ayar görsel yaratıcılık ve de estetik bakış gerektiriyor.örneğin krom bükülmelerinin olduğu didon gibi bölümler eğimler yağ gibi pürüzsüz geçişlere sahip olmalı.american choppers da ve benzeri atölyelerde bunlar yapılıyor ancak adamlar fabrikasyon kusursuzluğunda çalışıyorlar.seri üretimde olduğu gibi.ambalajlarından çıkarıp monte ediyorlar.bizim yiğit girşimciler bu bütçeyle bu kadarını ortaya çıkarmışlar.elbette ki tebrik ediyorum.saygı da duyuyorum.memlekette çeşni aradığını bulma gibi bir lükse de sahibiz.her ne kadar görsellik yeterli olmasa da.yani demek istediğim profesyonel tasarımcılar ehil kromcular belki de ne bileyim iyi kalıpçılar vs gerekiyor.fazla anlamam bu işlerden ancak gözüm ister istemez bir şeylere takılıyor.esenlikler saygılar.
bunların amerikan yapımlarından gördüm bitane bodrum limanında adam turluyodu sanırım üzerinde boxer bi makina vardı 1303 vw olabilir işin ilginç yanı adam üzerine bi müzik sistemi yapmış bangır bangır bagarta bagarta gidiyodu jbl sistem vardı woofer i gördüm jbl çift amfi falan uçmuş adam milletin dehşet dolu bakışları arasında görmemişliğin en üst düzeylerindeydi arkadas ama hoş makinaüzerindeki p zeroların katkısı büyük tabi atlamamak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)