Merhaba,
Motorun sıfırını alabileceğimiz bir yerler var mıdır?
Merhaba,
Motorun sıfırını alabileceğimiz bir yerler var mıdır?
zannetmiyorum dostum, bu motorların hepsi 2006 modeldir ve 2006-2008 civarlardında stoklar bitirilip bir daha satılmamıştır diye biliyorum. Benzer bişey arıyorsan lifan'ın lf250-4 ve lf250-b modellerine bakabilirsin, ne kalitedir bilmiyorum ama bisan roadster'ın diğer adı da lf250'dir...
_-Konur-_
dostum,ankarada tiryakioğlu serviste 1 tane demonte sıfırı var diye biliyorum bi sor istersen.
Narkozcu kardeş helal olsun sana topiciği sırtlamış götürüyorsun bir önceki sayfada verdiğin linkten itibaren son sayfaya doğru göz attım topice Roadstarımı gördüm onla geçen günlerimi yadettim nostalji yaptım resmen çok iyi geldi çok teşekkürler dediğin yeri bende bi arayayım bakayım yarın eğer duruyorsa ben bile almayı düşündüm şu an sıfır roadstar ne olur be
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
teşekkür ederim hocam, evet banada hızla kan kaybediyoruz gibi geliyor sizi tekrar roadstar camiasında görmek benide çok mutlu edecek
Devamı üretilse çok güzel motor aslında, hesaplı, güçlü, cimri, kara düzen, basit ama işte ah üretmiyorlar malesef...
_-Konur-_
Yedek deposu kaç litre ?
Motorun devamı var 0 km de var ama 6500 tl lifan 250b olarak satılıyor
Yedek deposu 2 litre civarı ama güven olmaz
Konunun canlandığının görünce baya sevindim, arkadaşlar roadstar almayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum, biraz daha bekleyip yamaha mı alsam karar veremedim bir türlü,
Aktif kullanıcı kalmadı mı forumda?
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,
Toprak;
Eğer uğrunda ölen varsa vatandır...
ben varım da muhattap bulamıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------
motora ön cam alacağım nerde bulabilirim acaba bilgisi olan varmı ?
anakara-trabzon gibi uzun yolda lazım olacak gibi...
Ben kışın almıştım roadstar 0 derece soğuklarda bile ön cama gerek duymadım.Gerçi sırf aksesuar olarak takayım dediğimde oldu ama bulamadım.İkince el cazip fiyata alınacak 250 cc bu motordur.
Cevaplar için teşekkürler,
Narkozcu kardeş sahibnden de Ankara'da bi tane roadstar var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-sorunsuz-roadstar-250-96440785/detay
tavsiye edeceğin bi usta var mı motoru göstermek için, fiyatı konusunda ne dersin?
Toprak;
hocam ben tiryakioğlu servise gidiyorum memnunum. problemlere en uygun çözümleri buluyorlar.
bide bana motor değil ön cam lazım. motor var zaten
Hocam sana ön cam bana da motor lazım linkini verdiğim motoru almayı düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum, özellikledikkat etmemi önereceğin birşey var mı acaba motorla ilgili.?
Toprak;
crazydoctorr motor görüntüde gayet iyi duruyor. km side benimkinden az. bi servise göstermekte faya görüyorum genede . istersen müsait bi zamanda beraber bakabiliriz.
Eyvallah kardeş, valla iyi olur
Toprak;
nezaman müsait olursan haber et.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
505 519 8578
Malesef daha gidip bakamadım, bu aralarişlerbiraz yoğun bi de malum ayın mubarek günü geliyo, nakit durumuna bakmak gerek bu arada yeni gördüm denizliden bi motor satılık ama oraya git motora bak buraya getir baya uğraştırır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-kacirilmayacak-tertemiz-roadstar-250-acil-114565534/detay
bi de youtube da bi egzos gördüm sesi süper ama fiyatı da öyle
ebay da var ama çok pahalı
http://www.ebay.com.au/itm/270765461326?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p398 4.m1438.l2649#ht_540wt_1132&clk_rvr_id=45007708901 8
Toprak;
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)