Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bisan/Lifan Roadstar 250cc
    stop etmesi bende de olyo ama kış dolayısıyla ilgilenmiyom bi kaç aklıma gelen neden var artık yazın güzel bi bakımdan sonra böyle bi sorunla karşılaşacağımı düşünmüyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 ----------

yağını 10-40 alsaymışın castrol yada mobil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------

domuzlunu demişinya o ne

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------

3000 bile fazla 2000 de bir değişmesi lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    narkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bisan roadstar 250
    stop etmesi, buji kurumlanması ve / veya hava filtresi kirlenmesi olması muhtemel bence. bi temizleyin derim

Motosikleti
    bisan road star black devıl
    motor yağını 10/40 alsam sorun olurmu açık yağ almıştım 15/40 motorcu yağın kalın oldunu sölüyor bende ne yapacamı şaşırdım motor yağının üzerinde 20/40 yazıyor biraz da ondan çekindim neyapac bilmiyom km 4000 olmuş zaten domuzluk dediğim alet korumalık motorda ayağımızı falan koydumuz yer kış olduğu içinde pek acele etmiyorum işin aslı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motorunuzu uzun süre kullanmayacaksanız akünüzü korumaya almanız gerekir,
    Bu cihaz BMW nin orijinali.
    Piyasada 15-20 Tl ye akü şarj cihazları var,kullanabilirsiniz,alırken özellikle şarj bittiğinde kendi kapanan cihazları tercih etmenizi öneririm.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------

Alıntı süleyman1983 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar motor deposunun üstünde resimler gördüm bi kaç motorda bunları nerede yapıyorlar yoksa yapıştırma bilmiyom baya güzel duruyor bunları nereden temin edebiliriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------

arkadaşlar bugün motor için yağ aldım 15 /40 castrolün üzerinde 20/40 yazıyordu adam bu yağ açık yağ içinde 15/40 var dedi kullanayımmı sitede açık yağ kullanmyın diyorda yağ aldğım kişi de motor yağı ne kadar iyi olursa olsun dedi 3000 km muhakkak değiştir dedi mototorun için ne diyosunuz motorun da domuzlunu takmaya çaşıyorum ama pek anlamıyorum bu işlerden ne yapacaz bilmem bi de motorun arada bi stop etmesi canımı sıkıyor zaten durduk yere yolda giderken stop ediyor
    Motor yağını 3.000 km de değiştirmek uygundur.Ustan doğru söylüyor.
    Sonuçta motor yağını sık değiştirmek yağın içinde biriken ve filtrenin
    gözeneklerinden daha küçük boyuttaki metal zerreciklerinin zarar vermesini azaltır.
    Kaliteli açık yağ kullanılabilir bir sakıncası yok.Önemli olan motosiklet yağı olmasıdır.
    Motorun giderken stop ediyorsa
    1-Debriyaj ve ayaklık rölelerinin
    2-beyin giriş çıkış kablolarının oksitlenip oksitlenmediğini kontrol etmelisin.

carasal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150
    savaş abi sende hala Bisan Roadstar 250 mi var
    Sıfırı ne kadar Bu aletin?????
    Saygılar Abi
    İstanbuldan Lüleburgazlı Yasin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı carasal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    savaş abi sende hala Bisan Roadstar 250 mi var
    Sıfırı ne kadar Bu aletin?????
    Saygılar Abi
    İstanbuldan Lüleburgazlı Yasin
    Ben Roadstar'ı Süleyman'a sattım,
    Sıfırı piyasada yok gibi.
    Ama çok temiz ikinci eller piyasada var.

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Sıfır Bisan Lifan bulmak çok zor ama Ledov bulabilirsiniz.

Almayı düşünenler için temiz ikinci ellerini öneririm. Bu motor hem ekonomik hem de çok keyifli bir motor.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    cr7hsa.nkg arkadaşlar ben bu bujileri aldım çifti 30 lira verdim motorcunun birine götürdüm bu bujilerin olmucanı söledi şimdi boşuna mı aldık biz bu bujileri

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Arkadaşlar uygun fiyatlı roadstar arıyorum...İç anadolu civarları olursa makbul geçer

Motosikleti
    dostum uygun motorsiklet arıyosan sahibinden .com dan bulabilirsin ben ordan temin ettim bu yaz motoru 2500 lira saydık kütahyadan getirdi arkadaş saygılar

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Kütahyadanmı hmmm motor bordomu?
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    yok bordo değil siyah zaten bordo yada mavi bu renkteki motora binmem road star alacaksan siyah alacaksın bi ihtimal gri olabilir kütahyadan aldım assubaydan adı sertaç uçardı

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    En şık duranı siyah renk olanı bence. Gri de pek güzel gözükmüyor gözüme. Zaten gri olan modelinin çamurlukları ve yan kapakları bir süre sonra renk değiştirip sarıya çalan bir renk alıyor. Ferotr nekadara kadar bir motor düşünüyorsun ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------

cr7hsa.nkg arkadaşlar ben bu bujileri aldım çifti 30 lira verdim motorcunun birine götürdüm bu bujilerin olmucanı söledi şimdi boşuna mı aldık biz bu bujileri
    cr6hsa orjinal bujisi orjinalini tavsiye ederim. Zaten cr7hsa bujiye de çok para vermişsin tane fiyatı o bujinin 6 tl.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun demiş çingen

Motosikleti

siyah derim

road starın kırmızı varmı bilmiyom ama iyi olmaz arkadaşım siyahtan başka hiçbir rengi tercih etme derim bu arada bu motorların sıfırı yokmuş artık elimizdeki motorlarada iyi bakmak lazım valla annem bile motoru benden çok seviyor bendende iyi bakıyor temizliğini yapıyor çadırı falan da o kapatıyor üstüne bize kalırsa motor pislikten gözükmücek

Forumdan Uzaklaştırıldı
    road starın kırmızı varmı bilmiyom ama iyi olmaz arkadaşım siyahtan başka hiçbir rengi tercih etme derim bu arada bu motorların sıfırı yokmuş artık elimizdeki motorlarada iyi bakmak lazım valla annem bile motoru benden çok seviyor bendende iyi bakıyor temizliğini yapıyor çadırı falan da o kapatıyor üstüne bize kalırsa motor pislikten gözükmücek
    Bu motorlar RX 135 gibi zaman içinde kıymetlenecek böyle giderse.
    Motorunuzun kıymetini bilin.

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    dikkatimi çekti üst egzozdan beyaz renkli,alt egzozdan renksiz duman çıkıyo niyedir ki?

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Dedigin olaya hiç rastlamadım. Beyaz renkli duman sanırım motorun yağ yaktığını gösteriyordu.
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Bisan/Lifan Roadstar 250cc
    bende de beyaz renk duman cıkıyo o soğuktan yağ yaksa siyah çıkar diye biliyorum

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    bujiden olabilirmi? champion marka bujilerim var çok kurumlanıyolar her gün zımparalasam yeri var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler