Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı bujiyi bende kullandım bir sıkıntı yaşamadım ama şu an orjinal bujiyi arıyorum. Ne olursa olsun orjinalden şaşmamak gerekir diye düşünüyorum.

Açık yap konusuna gelince motorlar ıslak şanzıman olduğu için açık yağlar genelde arabalar için oluyor ve motora uymuyor. Bence iyi bir motorsiklet yağı almalısın. Kipa da bile Castrol Power 1 satılıyor fiyatı 22,5 tl
    İnternet üzerinden de yag siparişi verilebilir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    narkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bisan roadstar 250
    zannedersem benim akü çok zayıfladı marş basmakta zorlanıyor hangi marka ve kaç amper akü tavsiye edersiniz

Motosikleti
    bisan road star black devıl

slm

slm arkadaşlar motoru yeni almışdım ama kask almadım resimli kasklar var onları nereden bulabilirm üzerinde küçük resimler karikatür gibi resimler onlardan bide bi arkadaşımın kaskını takdım sanki kask görüşümü engelliyor gibi daha rahat kullanacağım kask varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

bide uzun yola çıkarken en az 100 km olmak üzere yanımıza hangi alet edavat olması lazım olmazsa olmaz yani bu kadar çok soru soruyorum kusura bakmayın arkadaşlar daha yeniyiz idare ederin

SimurG_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Alıntı süleyman1983 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar motoru yeni almışdım ama kask almadım resimli kasklar var onları nereden bulabilirm üzerinde küçük resimler karikatür gibi resimler onlardan bide bi arkadaşımın kaskını takdım sanki kask görüşümü engelliyor gibi daha rahat kullanacağım kask varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

bide uzun yola çıkarken en az 100 km olmak üzere yanımıza hangi alet edavat olması lazım olmazsa olmaz yani bu kadar çok soru soruyorum kusura bakmayın arkadaşlar daha yeniyiz idare ederin

Bahsettiğin kaskın markası LS2 Cartoon...burayı tıkla: http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45442

ortalama 100 tl eskişehirde raharça bulabilirsin..motorun koltugunun altındaki kapaklardan biri açılıyor ve orda gereksinim duyacağın anahtarlar var...
    yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
    büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Alıntı narkozcu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zannedersem benim akü çok zayıfladı marş basmakta zorlanıyor hangi marka ve kaç amper akü tavsiye edersiniz
    Marş motorunun şaşe aldığı bölge var üzeri plastik ile kaplı. Bu kablonun olduğu yerin üzerinde ki plastiği kaldırın orada ki somunlar paslanmış olabilir. Benim oradaki somunlar paslandığı için marş motoru şase almıyordu bu pas sökücü ile sorunu giderdim.
    Tekirdağ-Çorlu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı süleyman1983 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yedek buji,zincir kilidi,buji anahtarı,kask kilidi,anahtar takımları,yedek gaz teli,debriyaj teli,fren teli,yedek ampuller,yedek samriyeller, ilk akla gelenler.Zaten bunun sonu yoktur.Olabildiğince sağlam bir avadanlık takımı
    en az 5-6 kg gelir.

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    hehe he bişey demicem şimdi
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı yamahasülo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehe he bişey demicem şimdi
    Roadstarcılar senin gibi tornavidasız yola çıkacak kadar gözü kara değil,hepsi tedbir adamı,
    Sen benim F650Gs de taşıdığım avadanlıkları görsen "bunlarla yolda motor indirilir"dersin

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    uzun süre sonra tekrar merhaba sayınnn roadstar kullanıcaları ve kullanmayanlar neyse uzatmayalım :D suan 18500 km deyım çok şükür tık yok ama kötü bi haber :s askere gidecegım için motoru verıyorum izmirden birine hayırlısı olsun ama ondan ayrılması çok zor olıcak :(( herkese bol bol selam gonderıyorum ızmırden

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Marş motorunun şaşe aldığı bölge var üzeri plastik ile kaplı. Bu kablonun olduğu yerin üzerinde ki plastiği kaldırın orada ki somunlar paslanmış olabilir. Benim oradaki somunlar paslandığı için marş motoru şase almıyordu bu pas sökücü ile sorunu giderdim.
    teşekkürler hergün yeni şeyler öğreniyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı caracalstar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzun süre sonra tekrar merhaba sayınnn roadstar kullanıcaları ve kullanmayanlar neyse uzatmayalım :D suan 18500 km deyım çok şükür tık yok ama kötü bi haber :s askere gidecegım için motoru verıyorum izmirden birine hayırlısı olsun ama ondan ayrılması çok zor olıcak :(( herkese bol bol selam gonderıyorum ızmırden
    Hayırlısı olsun.
    Motor yine alınır,hele bir git gel askere.
    Bizden de selam olsun İzmir'e

Motosikleti
    valla alet edavat konusunu savaş abi sağolsun yardımcı olmuş zaten bu kadar çok yol yapmış resimlerdede gördüğüm gibi sağolasın tüm arkadaşlar iyiki böle bi site var be

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    aynen katılıyorum on numara bi site

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne oldu buraya!!!!!!!!

Neden kimse yok????

5 gündür ses-seda yok...

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Benim işler çok yoğun. Gece gündüz fabrikadayıp pek siteye girip yazamıyorum
    Tekirdağ-Çorlu

Motosikleti
    Bisan/Lifan Roadstar 250cc
    kolay gelsin süleyman abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 AM ----------

narkozcu sendende hiç ses cıkmıyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 AM ----------

nasıl motorunla aran bi sorunun yok inş

Motosikleti
    bisan roadstar 250
    hergün sitedeyim ama pek muhabbet yok bugünlerde. motor full time Ankara caddelerinde, bi sorun yok şimdilik kış gelince istirahate çekilecek abisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Çorlu'dan iki Roadstarcı ömersirin ve Süleyman
    Akşam beni ziyarete gelmişlerdi.

Motosikleti

mutlaka okumanızı isterim

road star ilk nasıl aldımı bi bilseniz arkadaşalar biraz ondan bahsetmek istiyorum ortalama 2 senedir motosiklet almak istiyordum ve aradığım modelin mondial 125 ukt oldunu sanıyordum ve yada kanuni seyhan sahibinden .com adresinden satılık bir motor bulmuştum genç arkadaş motosikletini satmak istemiş 20 yaşlarnda aradığımda annesi çıktı ve yasinle görüşmek istiyorum motorunu satmak istiyormuş dedim ben almak istiyorum dediğimde ve duyduğum kelimeler beni çok üzdü ve kadın oğlunu motosiklet kazasında öldüğünü söyleyince ne diyecemi bilemedim road star olayına gelincede fabrikada bi arkadaşlardan biri tanıdık motosikletcide motor oldunu söledi bende diğer model couperları beğenmedimden pek gönülsüz gitdim motorcuya birde ne göreyim bisan lifan road star gördüm ve bundan sonra bineceğim tek modelin bu olduğuna karar verdim ama adam 2 gün önce satmış 1700 tl ye çok üzüldüm ama bu sene kütahyadan getirtdim bi tane road star 2500 tl ye süper bi makina

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

1-) arkadaşlar motosiklet koltuk altında anahtar için yer oldunu sölemiş bi arkadaş ama ben bulamadım varmı ölebişey 2-) sol sinyal benim takılı kalıyor acaba neden dir uzun bi şekilde ötmeye başlıyor 3-) piyasada 35 40 arası kasklar var bunlar acaba iyimidir sizce yani illa 100 ytl falan kaskmı almamız lazım 4-)benim direksiyon kilidi arızalı başka motor için kilid ne koyabiliriz saygılar

Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Öncelikle motorun hayırlı olsun adaşım.

Koltuğun sağ ve solunda 2 vida var bunları sökünce zaten koltuk çıkıyor bunu biliyorsundur. Koltuğu söktüğünde orada bir alet çantası olduğunu göreceksin. Tabi bu alet çantasını motoru satan servis almadıysa.

Sinyalin uzun süre yanıp sönme olayı benimde başıma geldi. Sorun yine koltuk altında ki kablolarda. Bu kablolardan ön sinyal ile arkadaki sinyalleri birbirine bağlayan soketli kablo yerinden çıkmıştı. Bu kabloyu sokete takınca sorun ortadan kalkıyor. Daha doğrusu buna sorun da dememek gerekir.

Kesinlikle 35-40 tl lik kask alma derim burada önemli olan senin can güvenliğin. Bu kasklar elinden bile düşse karpuz gibi yarılıyorlar.

Direksiyon kilidi arızalı değildir nasıl yapıldığını öğrenmek biraz zaman alıyor. Zaten kilidi takmasan daha iyi ben onun yerine disk kilidi kullanıyorum.
    Tekirdağ-Çorlu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler