zannedersem benim akü çok zayıfladı marş basmakta zorlanıyor hangi marka ve kaç amper akü tavsiye edersiniz
slm arkadaşlar motoru yeni almışdım ama kask almadım resimli kasklar var onları nereden bulabilirm üzerinde küçük resimler karikatür gibi resimler onlardan bide bi arkadaşımın kaskını takdım sanki kask görüşümü engelliyor gibi daha rahat kullanacağım kask varmı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------
bide uzun yola çıkarken en az 100 km olmak üzere yanımıza hangi alet edavat olması lazım olmazsa olmaz yani bu kadar çok soru soruyorum kusura bakmayın arkadaşlar daha yeniyiz idare ederin
Bahsettiğin kaskın markası LS2 Cartoon...burayı tıkla: http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45442
ortalama 100 tl eskişehirde raharça bulabilirsin..motorun koltugunun altındaki kapaklardan biri açılıyor ve orda gereksinim duyacağın anahtarlar var...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
hehe he bişey demicem şimdi
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
uzun süre sonra tekrar merhaba sayınnn roadstar kullanıcaları ve kullanmayanlar neyse uzatmayalım :D suan 18500 km deyım çok şükür tık yok ama kötü bi haber :s askere gidecegım için motoru verıyorum izmirden birine hayırlısı olsun ama ondan ayrılması çok zor olıcak :(( herkese bol bol selam gonderıyorum ızmırden
valla alet edavat konusunu savaş abi sağolsun yardımcı olmuş zaten bu kadar çok yol yapmış resimlerdede gördüğüm gibi sağolasın tüm arkadaşlar iyiki böle bi site var be
aynen katılıyorum on numara bi site
ne oldu buraya!!!!!!!!
Neden kimse yok????
5 gündür ses-seda yok...
Benim işler çok yoğun. Gece gündüz fabrikadayıp pek siteye girip yazamıyorum
Tekirdağ-Çorlu
kolay gelsin süleyman abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 AM ----------
narkozcu sendende hiç ses cıkmıyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 AM ----------
nasıl motorunla aran bi sorunun yok inş
hergün sitedeyim ama pek muhabbet yok bugünlerde. motor full time Ankara caddelerinde, bi sorun yok şimdilik kış gelince istirahate çekilecek abisi
road star ilk nasıl aldımı bi bilseniz arkadaşalar biraz ondan bahsetmek istiyorum ortalama 2 senedir motosiklet almak istiyordum ve aradığım modelin mondial 125 ukt oldunu sanıyordum ve yada kanuni seyhan sahibinden .com adresinden satılık bir motor bulmuştum genç arkadaş motosikletini satmak istemiş 20 yaşlarnda aradığımda annesi çıktı ve yasinle görüşmek istiyorum motorunu satmak istiyormuş dedim ben almak istiyorum dediğimde ve duyduğum kelimeler beni çok üzdü ve kadın oğlunu motosiklet kazasında öldüğünü söyleyince ne diyecemi bilemedim road star olayına gelincede fabrikada bi arkadaşlardan biri tanıdık motosikletcide motor oldunu söledi bende diğer model couperları beğenmedimden pek gönülsüz gitdim motorcuya birde ne göreyim bisan lifan road star gördüm ve bundan sonra bineceğim tek modelin bu olduğuna karar verdim ama adam 2 gün önce satmış 1700 tl ye çok üzüldüm ama bu sene kütahyadan getirtdim bi tane road star 2500 tl ye süper bi makina
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
1-) arkadaşlar motosiklet koltuk altında anahtar için yer oldunu sölemiş bi arkadaş ama ben bulamadım varmı ölebişey 2-) sol sinyal benim takılı kalıyor acaba neden dir uzun bi şekilde ötmeye başlıyor 3-) piyasada 35 40 arası kasklar var bunlar acaba iyimidir sizce yani illa 100 ytl falan kaskmı almamız lazım 4-)benim direksiyon kilidi arızalı başka motor için kilid ne koyabiliriz saygılar
Öncelikle motorun hayırlı olsun adaşım.
Koltuğun sağ ve solunda 2 vida var bunları sökünce zaten koltuk çıkıyor bunu biliyorsundur. Koltuğu söktüğünde orada bir alet çantası olduğunu göreceksin. Tabi bu alet çantasını motoru satan servis almadıysa.
Sinyalin uzun süre yanıp sönme olayı benimde başıma geldi. Sorun yine koltuk altında ki kablolarda. Bu kablolardan ön sinyal ile arkadaki sinyalleri birbirine bağlayan soketli kablo yerinden çıkmıştı. Bu kabloyu sokete takınca sorun ortadan kalkıyor. Daha doğrusu buna sorun da dememek gerekir.
Kesinlikle 35-40 tl lik kask alma derim burada önemli olan senin can güvenliğin. Bu kasklar elinden bile düşse karpuz gibi yarılıyorlar.
Direksiyon kilidi arızalı değildir nasıl yapıldığını öğrenmek biraz zaman alıyor. Zaten kilidi takmasan daha iyi ben onun yerine disk kilidi kullanıyorum.
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)