Vallahi canavar gibi motor. Benim roadstar kısrak mübarek! Yanında kimse duramıyor caddede. İnanın kendi makam koltuğum roadstarın koltuğu kadar rahat değil! Arabamın süspansiyonu roadstarınkinden hiç mi hiç rahat değil... daha ne olsun?
Vallahi canavar gibi motor. Benim roadstar kısrak mübarek! Yanında kimse duramıyor caddede. İnanın kendi makam koltuğum roadstarın koltuğu kadar rahat değil! Arabamın süspansiyonu roadstarınkinden hiç mi hiç rahat değil... daha ne olsun?
merhaba arkadaşlar motorumla dün tırmanış yaptım (asfalt yolda) performansı gayet iyiydi fakat motordan inip akşam tekrar bindiğimde motorum rölantide çalışıyordu fakat gaz verince istop ediyordu motorum henüz 900 km de ilk bujileri, bende bujilerden kaynaklandığını düşünüyorum ilk fırsatta bujileri söküp bakıcam. başka fikri olan varmı.
arkadaşlar kt'yi satıp roadstar almayı düşünüyorum ama ikinci el alabilirim. cevaplaması zor olabilir ama roadstar ikinci elde en fazla kaç km'de alınabilir. en eski kaç model olmalıdır ki fazla üzülmeden kullanabileyim. önceki sahibinin kullanımına göre şartlar değişecektir tabii ki ama bir yüzeysel bilgi verebilirmisiniz. selamlar
Piyasaya ilk giriş 2005 sonu.
Şu ana kadar ciddi bir sorun çıkaran Roadstar'a rastlamadık.
Benim yakınen bildiğim 2-3 roadstar sadece periyodik bakımla yürüyor.
10.000 civarı zincir değişir.
Orijinal arka lastiğin yol tutuşu iyi değil.
150 Tl civarında Pirelli ya da Metzeler ile değiştirmek gerekir.
Aksesuarlı bir motor almanı tavsiye ederim,sis lambası,koruma demiri,çanta,ön cam gibi ayrıntılarla zaman harcamazsın en azından.
Ayrıca motoru seven ve anlayan birinden alırsan sorun yaşamazsın sanırım.
Üzerindeki bujiler çok iyi değiller.... NGK marka buji alırsan farkı göreceksin. Performans 2 kat artıyor. Çiftini8-10 liraya alabilirsin. İstop etmesine gelince , pek buji ile alakalı değil gibime geliyor. Bujilerini kontrol ederken birde hava filtrenide temizlesen iyi olur. Oda olmazsa benzin filtreni kontrol et. Oda olmazsa egzos sistemindeki katalizörün dolmuş olabilir.
Ben genelde fiyat olarak şu anda eşit olduğu için 97 oktanlı kurşunsuz benzin koyuyorum. Tavsiye ederim. Performansı ve problesizliği çok iyi.
teşekkürler peu106gti dediklerini yaptım bujiler kararmıştı temizledim hava filtresinide temizledim ama değişen birşey yok katalizörle ilgili bilmediğimden birşey yapmadım birde karbüratörden kaynaklanabileceği söylendi, galiba motoru bir ustaya götürmek gerekecek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------
savaş abi şu servis manueli yeniden güncellermisin eski link çalışmıyor şimdiden teşekkürlerimle
merhabalar ismini yazzamadgım tum roadstarcılar motorum 17550 km de çok şükür yolda hiç bırakmadı gecen hafta arka ön zincir takozları da dahil 200 ytl ye yaptırdım sımdı daha da ıyı oldu hazır el değmişken ön arka jant ayarlarını yaptırdım kısacası güzel bi bakım oldu ama ne yazıkki askere gideceğim için ayrılmak zorundayım bugunden ıtıbaren motorum satışta :( çok üzügünüm ondan ayrılcagım için neyse ee forum ahali neler yapmaktasınız
Vay vay vayyy kimleri görüyorum. Nerelerdesin arkadaş sezon geçti sen kayıpsın. Şimdi de askere gideceğim diyorsun.
Zincir kaç baklalıymış kaça aldın zinciri. Benim de zinciri yenilemem gerekiyor artık.
Tekirdağ-Çorlu
Sanayi de ki zinciri düşünmüyor değilim abi Vakit ve nakit buldukça aslında o dükkanları dolaşacağım. Motorlar için harika malzemeler var ve piyasanın altında fiyatları
Özere bir soralım bakalım zincir varmı orada fiyatı nedir. Kredi kartına 586 taksit yaparlar mı ?
Tekirdağ-Çorlu
ayberk niyetli uzun süredirde onunda başına gelmedik kalmadı yoksa uzun zamandır araştırma düşünme halinde..
Ben bir ara satmaya niyetlendim. Hatta yerine alacağım motora bile karar vermiştim. Sonra bazı aksilikler oldu ve satmaktan vazgeçtim Almayı düşünüyorsun madem doğru bir karar veriyorsun roadstarla. Seni şimdiden kutlarım.
Tekirdağ-Çorlu
2.500 tl peşin verecegım ne kadar temiz baktıgımı herkez iyi bılıyor zorlamadım zamanında yag degısımı yaptım ve daha nıcelerı nıkelajlarımda bır adet pas yok hep temız bıraktım süleyman abim valla takım olarak 200 tl tuttu savas abi erken diyosun ama :D zıncır cokpıs oynuyodu takıt takır hemde actık baktık arka takozlar resmen erımıs ya benım de ıcım rahat etmedı degısmısken hepsını degıstıreyım dedım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
birde birşey sölıcem yedek parçası yok dıyolar da nasıl olur ya ben ıstedım fabrıkadan 4 gunde geldı :S izmire zincir arka dişli ön dişli takozlar
Kadir fabrikadan nasıl istedin kendi adresine mi yolluyorlar. Ödemeyi nasıl yaptın ?
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)