Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ybr
    Uzun yolu roadstar'ın süperdir ... Fazla uzun yol yapmasamda 200'km kısa bi yol tecrübem var roadstar'la ve gayet rahat,yani en azından ybr veya cbf gibi zırt pırt durup bir taraflarını dinlendirmiyosun Benzinin varsa devam et Şu an ybr var bende 100 km gittikten sonra o sele size resmen azap çektiriyor adeta ! Bence yiğidi öldür roadstarın hakkını yeme... Övmek amaçlı yazmıyorum ama hakkaten roadstar yere basan,sağlam ender çin mallarından biridir.Zaten çin malı dememek lazım o makineye...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bisan Lifan Roadstar LF250
    işte rodsıtar sahiplerinin bilgi birikimleri

Savaş abinin öğrencileri hepsi...sülümanında tecrübesi motor felsefesi aha bu gadar...[/QUOTE]

Sen hala yaşıyon mu? Hala buralara yazma cesaretini nasıl gösterebiliyorsun? La Metehandro gardaş, birisi ağzının payını verdimi
    3-5 gün yoksun, sanki millet unutmuş gibi geliyorsun geyik muhabbeti lak lak lak... Maydanoz misali!

mete_han

Motosikleti: Uşak(64)Manisa(45)Anakonda(34)
    Kan Grubu: B Rh+
    23-04-2009, 18:16 PM

--------------------------------------------------------------------------------

bisan 250 roadstar gerçekten harika bir makina...bizzat şahtit oldum inceledim...çift silindirli canavar neredeyse...ayağı yere basan ama BİSAN markasınada yakışmayan kalitede...sonrası regal raptor derim...
    GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.Honda CBF150 07 Massey Ferguson 41.555 KMStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150 (1991/2009)
    Mekaniğin Mee sinden anlıyorsan gel?

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim geçtiğim yollardan geçiyosun abim...gezmezseniz arıza görmezsiniz tabi...abi makina bildiğin traktör... (1)

klavyemiz yok...ekran klavyemizle maus ile tek tındırdatıyorum bu durum tabi sizin işinize yarıyor..düşüncelerimi yazamıyorum...

olm ben gezeceğim kadar gezdim...siz Amerikayı 2.kez keşfediyosunuz...

abi izin günüm belli değil...sağlığımdan uykumdan olucam tad alamıcam geziden mevzu bu...

kötünün iyisi kanka... (2)

işte rodsıtar sahiplerinin bilgi birikimleri (3)

Savaş abinin öğrencileri hepsi...sülümanında tecrübesi motor felsefesi aha bu gadar...(4)
    o makinayla uzun yol işkence reis....(5)bugün gece 23 de işte olucam ..hafta sonuda sanmıyorum...izin kullanamadığım haftalar oluyor...
    1- Dostum sen milletin kaç km gezdiğini nereden biliyorsun yaw. Gezerken yanımızdamı geliyorsun. Benim motor 10300 km oldu biliyorsun aldığımda 3500 km deydi. Biz gezdikmi senin gibi beşiktaş - taksim arası gezmiyoruz

2- Kıvırma konusunda Asenedan mı Tanyeli den mi ders aldın kanka. Gerçi onlar kadar güzel kıvıramıyorsun.

3- Dostum senin honda cbf in kitabını yazdığını unutmuşuz Senin yanında mekanikten konuşmamak lazım Bilgi ve birikimlerini bizimle de paylaş da ufkumuz genişlesin

4- Motor tecrübesinde daha yeniyim bu bir gerçek 2008 de aldım sonuçta motorumu ve ozamandan beri zevkle biniyorum. Felsefem ise benzin parası bulur bulmaz uzak diyarlara gaz açmak eheuhe

5- Sen roadstarla hiç uzun yol yaptınmı dostum yaw nereden biliyorsun işkence olduğunu. Hepi topu roadstarı 1 km bile kullanmışlığın yok.

Senin bu yazdıkların kedi nin uzanamadığı ciğer ile olan ilişkisine benziyor. Objektif ol dostum

Hazır klavyende çalışmıyorken verip veriştiricem sana

Geziye gelememenin gerçek nedenini söylesene hadi. Benim 8 lt yağımı çantanda taşırsan gelirim demedinmi sen bana Bende benim güzel cruiser im senin uyduruk yağlarını taşıyamaz dedim

Totoş uyuşmasından 1 hafta işten rapor almışsın şu an raporlu evde yatmıyomusun sen

Sen Çorlu ya gel de sana bizim Can ustada güzel bir roadstar selesi yaptıralım da rahat rahat motor kullan arkadaş nedir bu eziyet
    Tekirdağ-Çorlu

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı peu106gti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :

Sen hala yaşıyon mu? Hala buralara yazma cesaretini nasıl gösterebiliyorsun? La Metehandro gardaş, birisi ağzının payını verdimi
    3-5 gün yoksun[], sanki millet unutmuş gibi geliyorsun geyik muhabbeti lak lak lak... Maydanoz misali!

Mekaniğin Mee sinden anlıyorsan gel?
    seni çakma gezgin Savaş Kolomb sende Mete Hanın ne Mee sinden ne de halinden anlıyorsun... yorgun geldim uyumam gerek...3 kaplangücündeyim şu an...buldunuz bi garip tüm Mavi Akım hattını bana döşeyin...

Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Totoş uyuşmasından 1 hafta işten rapor almışsın şu an raporlu evde yatmıyomusun sen

Sen Çorlu ya gel de sana bizim Can ustada güzel bir roadstar selesi yaptıralım da rahat rahat motor kullan arkadaş nedir bu eziyet
    çapırcı çamur sülo şimdi yatıyorum...uygun zaman kitlerim sana... savaş abinden bol tiyo kapmışın...aferin çömez bi zamanlar herşey içinde patlıyordu... klavye motorculuğun gelişti bayağı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    seni çakma gezgin Savaş Kolomb sende Mete Hanın ne Mee sinden ne de halinden anlıyorsun... yorgun geldim uyumam gerek...3 kaplangücündeyim şu an...buldunuz bi garip tüm Mavi Akım hattını bana döşeyin...
    000000000000000,3 kaplan gücüne düşmüşsün.
    Performans yerlerde sürünüyor görüldüğü kadarı ile

Motosikleti
    Belki yeri (bu topik yani) ve zamanı (benim gibi henüz yolun başı olması sebebiyle) değil belki ama, savaş abi... Enduru modeli olarak başlangıç için benimgibi bir roadstar canavarına hakim olabilen, veya olmaya çalışan için ne tavsiye edersin? BMW den şaşma diyecek misin? Senin BMW kaç model ? Ne kadar'a almıştın? Alırsam nelerine dikkat etmeliyim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Belki yeri (bu topik yani) ve zamanı (benim gibi henüz yolun başı olması sebebiyle) değil belki ama, savaş abi... Enduru modeli olarak başlangıç için benimgibi bir roadstar canavarına hakim olabilen, veya olmaya çalışan için ne tavsiye edersin? BMW den şaşma diyecek misin? Senin BMW kaç model ? Ne kadar'a almıştın? Alırsam nelerine dikkat etmeliyim?
    Benim motor 2004 model,
    192 kg 50 hp Bindiğinde 260-270 kg olur.Dolayısıyla acemi için pek uygun değil.
    Roadstar'la aralarında ciddi farklar var.Yollarda 20-30.000 Km yi görmeden binmeni tavsiye etmem.
    Pahalı bir motor,bakım masrafları da pahalı.Bakımlarını kendin yapamayacaksan zahmet çekersin.Her ustaya teslim edilecek motor değil.

Motosikleti
    Ybr
    Metehan abiyi fazla sıkıştırmayalım Maksat dostluk,muhabbet olsun,roadstar bahane

Roadstara dandik diyen motordan insin eşşekle gezsin.

Motosikleti
    Savaş Abi, Başlangıç enduro için 125 cc lik Derbi Terra gözüme çarpıyor. Motor 125 cc, 15 hp, 117 kg, yamaha xt 125 motoru kullanmışlar (roadstar da virago 250 cc lik motor olduğu gibi... İNANIN TESADÜFİ BİR OLAY). İspanyol malı. Şasisinin italyan olduğunu söylüyorlar. Ama kullananı veya test edeni duymadım, görmedim, yanlızca youtube görüntüleri var...

http://www.youtube.com/watch?v=v5HV8fUck7k

http://www.youtube.com/watch?v=PZ5lvbvWGkA

Senin fikrin nedir acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Savaş Abi, Başlangıç enduro için 125 cc lik Derbi Terra gözüme çarpıyor. Motor 125 cc, 15 hp, 117 kg, yamaha xt 125 motoru kullanmışlar (roadstar da virago 250 cc lik motor olduğu gibi... İNANIN TESADÜFİ BİR OLAY). İspanyol malı. Şasisinin italyan olduğunu söylüyorlar. Ama kullananı veya test edeni duymadım, görmedim, yanlızca youtube görüntüleri var...

ben XT 125 tercih ederdim
    aynı motor.

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S

ben de maydonuz olayım sorununa, terra yamahadan bana göre daha güzel,ancak elinde kalır.daha da bişey demem.
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    özel mesajlarını kontrol edermisin omersirin..

Motosikleti
    Alıntı omersirin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de maydonuz olayım sorununa, terra yamahadan bana göre daha güzel,ancak elinde kalır.daha da bişey demem.
    Roadstarlarımız elde mi kalmış ??? Bence yeni bir Yamaha Virago nun klonu Roadstar doğduğu gibi, Yeni bir Yamaha XT 125 doğuyor. Tabii anlayana. Yanlız motoru hep sanal gördüm, kullanan bir kişiye nette rastladım, Onada mesaj attım ulaşamadım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 PM ----------

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben XT 125 tercih ederdim
    aynı motor.
    xt 125 üretilmiyormuş, yerine wr 125 var. 4600 Euro civarında. 10.000 civarı yapıyor. Yanlız 2. elleri fiyat olarak uygun olanlar var fakat güvenilir ve temiz olanı bulmak zor.

http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem

Motosikleti
    Topik durmuş neden yaww.. ??? Tüm roadstarcılar gezide galiba!!!

Motosikleti
    Topik durmuş neden yaww.. ??? Tüm roadstarcılar gezide galiba!!!
    ben yazmayınca böyle....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    ben yazmayınca böyle....
    Bak bu konuda haklısın galiba Metehandro... Kıymetini bilmek lazım... Rotsıtar hakkında yeni görüşlerinizi alabilebilir miyim? Renk katsın biraz toppike:...:...

Motosikleti
    Bak bu konuda haklısın galiba Metehandro... Kıymetini bilmek lazım... Rotsıtar hakkında yeni görüşlerinizi alabilebilir miyim? Renk katsın biraz toppike:...:...

son sözüm...

rodsıtar kaka...

walla herkes benim eşşeğim kancık der ama ben şöyle söyleyeyim neredeyse tüm 250 çin chopperları kullandım kimisini 1 hafta kimisini 3 ay.İdda ediyorum roadstara verilen her kuruşu hakeder.insan gibi kullanırsanız hiç bi sorun çıkarmaz

_SuLeYMaN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 650 V Transalp
    Alıntı ruggedman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla herkes benim eşşeğim kancık der ama ben şöyle söyleyeyim neredeyse tüm 250 çin chopperları kullandım kimisini 1 hafta kimisini 3 ay.İdda ediyorum roadstara verilen her kuruşu hakeder.insan gibi kullanırsanız hiç bi sorun çıkarmaz
    Aynı görüşteyim. Sırf benim eşşeğim kancık demek için değil. Yazdıkların doğru olduğu için.
    Tekirdağ-Çorlu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler