slm arkadaşlar bisan için eksoz yapan veya satan biyer varmı
slm arkadaşlar bisan için eksoz yapan veya satan biyer varmı
ben aslında buldum netten 350 lira dediler ama sadece mail yoluyla görüştüm eksozlar nasıldır son ne yapar bişi diyemem www.ercanmotorcycle.com bu adrese bakabilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 PM ----------
ben aslında buldum netten 350 lira dediler ama sadece mail yoluyla görüştüm eksozlar nasıldır son ne yapar bişi diyemem www.ercanmotorcycle.com bu adrese bakabilirsin
Bundan bahsediyorsun sanırım.
Yada bundan...
Ne olarak sordun sen telefonda? Virago olarak mı yoksa bisan lifan veya keeway olarak mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 AM ----------
Özür diliyorum. Resmi incelemeden likledim. Üste virago 250 olarak vermiş oldukları resim ve egzos Virago 535 e ait.
ben de silindir başına bir eksoz taktıracağım, cesaretimi ve bütçemi toparlarsam..çıkma eksoz bulursam önce onları kullanacağım, kesip biçtireceğim, bu uygulamadan sonra eğer ses tok ve güzel çıkarsa,orijinal eksozları da silindir başına bir eksoz olarak ayarlatacağım.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Virago 535
Keeway 250 cc
Bu tür egsozların sport cruiserlara yakıştığını düşünmüyorum. Classic cruiser olsa harika olur du bu egsozlar.
Tekirdağ-Çorlu
selam millet.bakıyorum herkes egsoz olayına kafa yoruyor.
ömer abi motorun çok harika görünüyor.beyaz kaplamalar deri mi?çok beğendim motorunu yaa.maşallah diyelim nazar değmesin.
savaş abi gezin güzel olmuş.
süleyman sen de düşünüyor musun egsoz değişimini?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
telefonla değil mail attım motorumun bisan roadstar olduğunu ama viragonun aynısı olduğunu belirttim 350 tl fiyat verdiler bu parayı yaparmı yapmaz mı tartışılır
Bende görüştüm, örnek sesini dinleyebilmem için link verdi. Bakın dinleyin yorum yapın. Youtube giremeyen varsa
İnternet seçeneklerinden bağlantılar bölümünden yerel ağ ayarları kısmından proxy sunucu kısmını tıklayın, adrese : 200.65.127.161 ve B nok. :3128 yazsınlar.
http://www.youtube.com/watch?v=f9HtgWASHd8
BEn beğenmedim tiz bi patırdama sesi geliyor...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
bencede ses hiç hoş değil ses tatlı çıkmadıktan sonra gereksiz gürültünün hiç bi anlamı yok
Bir ara benim egsoz sesini kaydedeyim de buradan dinleyin
Çok tok bir sesi var oldukça gürültülü ama duyanlar hayran oluyor. Ben eve gelmeden eşim geldiğimi ve motoru parkettiğimi anlıyor
Tekirdağ-Çorlu
ben de bir kaç tane roadstar resmi ekledim albümüme
http://good-times.webshots.com/album/574011973AXnXcC
Bende böyle dağ da bayırda fotoğraf çektirmek istiyorum
Tekirdağ-Çorlu
Savaş abi motora yeni sinyal lambaları, gidon topuzu, ayna ve sibop kapağı aldırdım. Canan abi sağolsun Hatay dan getirecek gelirken. Görüntüsü biraz daha değişecek bakalım benim Kara Panterin.
Dün fabrikadan dönüşte garaja motoru parkederken geçtim karşısına izledim motoru. İyiki sözünü dinleyip almışım roadstarı diye düşündüm Hem parçası ucuz, maliyeti düşük, görüntüsü harika, performans çok iyi doğru tercih için çok mutlu oldum vallaha.
Şu durumları bir düzeltip zinciri yenileyip yeni güzel bir koruma demiri ve sisleride ilave ettimmi heralde ömrü billah kullanırım bu motoru
Tekirdağ-Çorlu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
günde 5 vakit bağlılık yemini...yuhh...gezmiyonki makinayla hohoro...
oynamaya kıyamadığın oyuncağın o...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 PM ----------
beni yaşarken görebilen nadir şanslı kişilerdensiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)