valla baba bayburtta bıtane gordum oda adam satmak ıçın almış sora kendı bınmeye başlamış servıs yok bışı yok adam kaç kere trabzona yaptırmaya gıttı ne zaman gorsem bı arabanın arkasında bıyerlere gıdıyor.. ehuu
pardaon ben burada motosiklet hakkında paylaşım yapılıyo sanmıştım.kusura bakmayın rahatsız ettik.
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
arkadaşlar bir süre aravermek zorubnda kldım. öncelikle bu ara için özür dilerim malum memlekete döndüm... internet imkanım yok evde bu yüzden. geçende yine internet cafede yazmaya çalıştım ama hat çok kötüydü yazamadan çıktım...
THE İMAM... motosikleti ben de o filmi izledikten sonra daha çok sevdim... BİNMEK İÇİNDİR... zaten o film bizim memlekette çekilmiştir...
sen askerden sonra devlet memuru oldun sanırım... profilide mem7ur yazıyor... sen de pek çabalamamışsın anlaşılan bu moda girmemek için valla takılıyorum ama bakma sen. ben de bu yıl da dahil olmak üzere memurum artık... neden dersen okulda son senem ve stajyerlik yapacağız. birebir memur gibi yani. liseden beri kundura giymemişitm kumaş pantolon da... şimdi mecburen gömlek, pantolon eskisi gibi ütü yapacağız desene... en acısı da bir senedir uzattığım saçlarım gidece. omuzlarımı geçiyor şimdi... artık bir hafta sonra yeniden kısa hale dönecek. bir daha da uzatma şansım yok zaten. dedim ya öğretmen olacağım
kanun esprisini nasıl anlamadın hayret. ağabeyin hukukçu olduğunu bilmiyordun sanırım :D esriden çok verdiğin cevaba güldüm zaten... ama boşver. kim olsa düşerdi
jimi hendrixe hayran olmamak mümkün değil zaten. ama ben en çok steve vai'yi severim...
ee motosiklet hakkında paylaşım konusunda serzenişte bulunan olmuş... ne yapalım. sadece motosiklet mi konuşacağız... yeterince yazıyoru zaten tecrübe edindikçe... mesela yeri gelmişken söyleyeyim. motosikleti ağabeye bıraktım memlekete geldim. ilkı günü ağabey bujinin birini yakmış. benzin bitince yedek depoya geçememiş mi ne. beni aramış çekmiyo motor diyo. bi de rodajda iki kişi biniyorlarmış valla parasını ödedi demedim fırçaladım hemen bakıma götürdü o da... ama hala arayıp sormadım ne oldu diye sonuç...
bi süre yazmam heralde yine. elazığdaki ev sorunum hala devam ediyor da... onunla uğraıp başımı sokacak bir yer bulmam lazım... her şeyi son dakkaya bırakan biri olarak şimdiye kadar hep şansım yaver gitti. bu sorunu da aşarım kolayca inşallah...
bu arada ankaraya geleceğim bir kaç hafta sonra. gezmeye. sonbaharda ankarayı çok merak ediyorum... ordan yine muğlaya geçerim. sonra yine okula dönerim. 10 gün filan. bakalım...
motopirate seni msn adresime ekliyorum. ordan konuşuruz. özellikle müzik hakkıında... agabey senin de msn varsa özel mesajla atsana... muhabbet ederiz arasıra. tecrübelerinden faydalanmak hoş olurdu... ara sıra kanun dinlerdik senden de
hoşça kalmaya devam edin hepiniz... Allah kazasız belasız sürüşler versin. hepinizin ramazan ayı mübarek olsun...
Children of GRAVE...
Siz motorlara binmiyorsunuz galiba
Ben dün Marmara Ereğlisi'ne gittim.Gidiş geliş 70 km.
Rüzgar çoktu ve sogukta donmayan bi tarafım kalmadı,Buna rağmen bir ara 110 km/h ye bile çıktım.Motorum şu an 646 km de.Soğuk yüzünden Derhal korumalı pantolon ve bot almaya karar verdim.
Hacım bende ehliyet yok,tecrübe yok,23 seneden sonra emekleme devrindeyiz yeni baştan.
Şimdi çıkabildiğim en yüksek sürat 110,gidebildiğim en uzak mesafe 43 kmx2 :86 km bir seferde o da şehirlerarasında.
Yaz sonunda motor alırsam olacağı bu.
Siz beni bi de seneye görün.Allah ömür verirse ehliyet de olacak ve ilk fırsatta Çorlu-Çanakkale yapacağım(238 km*2)Belki bi de Çorlu-Ankara( 2x550 Km)Artık bol bol da fotoğraf gönderirim foruma
Bu arada 500 km bakımını gecikmeli olsa da yaptırdım zaten bi yağ değişiyor,bi de debriyaj ayarı yapıldı hepsi o.
Aranızda eksozu tamamen açan var mı?
benim eksoz açık.dahada açılır fakat ses kötü çıkar diye açmadım.usta güzel bir ayar verdi eksozu açarken helikopter gibi oldu mübarek.üstelik çekişide arttı motorun.hem yolda giderken milletin dönüp bakmasıda havalı oluyo bayaabicim eksoz açmayı yapamıyorsan benim gibi bir ustaya açtır derim.onlar işini biliyo.fazla bişeyde almamıştı 15 ytl ye eksoz kırığını ve açtırma işini yaptırmıştım.anlatımımda devrik cümleler olabilir o yüzden kusura bakma.
bu arada bakımdada yağ değişimi ve hava filitresi temizliğinden başka bişey yapmıyolar.ben o işleri kendim yapıyorum zaten.servise gerekmedikçe para verme derim.garantiden çıkmaz zamanında servise götürmezsen korkma.1000km de ilk bakım yapılır ayrıca.ben 1600de yaptırmıştım 40 ytl ye yağ değişimi ve filitre temizliği...başka bi numara yok zaten.castrol 15-50 yağım var kendim yapıyom o işleri.
yuvarlak sac parçalrı çıkarıp matkapla deldi.ama çıkarılan sac parçası birden fazlaydı.ayrıca uzun bir çiviyle kurcaladı biraz.nasıl o sesi verdiğini ustaya sormak lazım.zaten nasıl ton ayarı yapılacağını bilsem servise götürmez kendim yapardım
bu arada bugün servise gidip kazada kırılan stop lambası kapağını aldım.10 ytlmiş o parça.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)