Resimler tarihten gelmiş gibi... İyi nostalji oldu...
Ömer, resimleri bekliyoruz ama!!!
Resimler tarihten gelmiş gibi... İyi nostalji oldu...
Ömer, resimleri bekliyoruz ama!!!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
resimler nişanlımın cep telefonunda, bu hafta sonu alacağım,gerçi çok resim yok, olduğu kadar artık..zaten bi önceki gezinin bıraktığı izleri takip ettim.aynı yerde oturup çay içtik vb.güneyliye gitmedik,baklaburnuna gittik.mecidiye diye bir yer varmış.orası güzelmiş,bu sefer oraya gideceğiz.zira bu gittiğimiz yerin alt yapısı iyi olsa ucubik, saçma sapan bir müzik yağmuru vardı, kafamız şişti, sonra havai fişik rezilliği.deniz ve kum ve mehtap vb.süperdi..gidelim derim.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
şu motorun şu haliyle şu çekimine hastayım sanki amerikan çöllerinde tek başına bir rider havası var...
iyi akşamlar arkadaşar.bakıyorum da nostalji yapmışsınız.mete han abi bile duygulanmış herhal sesi çıkmaz olmuş
ömer abi fotoğrafları şiddetle bekliyoruz.bende nişanlımla geçenlerde biraz dolaştım çok keyif aldım.merak eden olursa diye resmilerin linkini veriyorum.çok keyifli bir geziydi.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ak-vadisi.html
herkese iyi geceler.keyifli sürüşler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hımm işin uzmanı o şekilde söylediyse yapacak bişi yok galiba metehan abi
olum asıl sizi kendi halinize bırakmak lazım,
Sizinki garanti kapsamı dışında, tamamen kullanıcı hatası
Yaşasın markalara takılı kalmamış motorcu kardeşliği
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 AM ----------
Nedense sizin muhitte dolanıyor hep,12 km çapında bir alan içinde,,Ulus,Mecidiyekör,Levent,Seyrantepe civarındaki mekanlardan sabaha karşı karakola akıyor
demekki uzaylılar oraya takılıyor Vardır bi bildiği
size bişey söyleyeyim arkadaşlar,şu anda masamda karayolları haritası var,kendime bir sahil kasabası beğenip basıp gideceğim,kuvvetle muhtemel orası mecidiye/suluca plajı olacak,bırakalım şu marka bayraktarlığını,gelin işi kolay kılıp önümüzdeki hafta minimum bir gün kalmak üzere buraya gidelim.herkes tedarikli gelsin,migros, kipa şarabımdan ve tuvalet kağıdımdan vermem,efendim sonra neden vermedin, efendim sonra bu nasıl "yoldaşlık" diye beni sorguya çekmesin.malum yaz bitimine,hüznün başlamasına az kaldı.bu arada herkes herkesi kendi haline bıraksın ve sadece önümüzdeki hafta içi nereye kaçabilirizin hesabını yapsın.gün kaçma ve markası ne olursa olsun motosikleri güneşli günlere sürme zamanıdır..ilanen duyurulur.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Abi Mete gelemez İstanbul da motorsiklet yağı kalmamış. Okadar yol giderse motorunda hem yağ kalmaz hemde totoşu seleye yapışır birdaha üstüne oturamaz
Tekirdağ-Çorlu
Abi evde papates kızartması yaptığım kullanılmış yağım da var onu süzeyim de yolda onuda kullanır Metehandro cincinati
Tekirdağ-Çorlu
Ben eminim Lifan yazısını söküp yamaha yazsan ve Metehandroya al bunu kullan desen abi müthiş bir motor bu harika bir japon der. Zaten bir tur attıktan sonra "abi güzel motor ya" demedimi
Onun takıntısı etikette. Motorla bir sorunu yok halbuki.
Tekirdağ-Çorlu
al birini vur ötekine... fotokopi gibi...bisangiller....
ya abi sende atom bombasını bıraktın çekildin...beni yalınız goma yiğidim...
sülo yaz motorcusu savaş abi adli tatil motorcusu....
sülo yaz motorcusu savaş abi sen adli tatil motorcusuuu....sen oku..
aynı yağın akışkanlığını sendede deniycem...
delikanlı motör yağ eksiltir...gittiği yere imzasını atıyor..
31 yıldır açım...
galiba sizin küçükken başınıza bir hal geldide bu sendrom başladı...bir abiniz gezdirdi galiba motörle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tecrübe konuştu galiba vah vah
bizim evde 1969 dan beri garacava vardı,başka bir sey demem.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:55 AM ----------
ben Adli tatil motorcusuyum ama milletin 12 ayda gezemediğini ben bir ayda gezerim.
Zaman mı var da motora binelim langidi langidi gezelim?
Telefonumuzu kapatamıyoruz,
büromuz" 09-17 ve arada iki saat öğle tatili modunda" değil zaten.
ailevi ve sosyal sorumluluklarımızı da eklersek geri kalan zaman uyumaya ancak yetiyor.
Sen Yarından sonrasını seyret.
Ekşin,macera,keyif,eğlence all time.
Evet arkadaşlar bugün motoruma ilk defa anahtar deydi Artık pek de tutmamaya başlayan arka fren balatasını değiştirmek için Sevdin ustanın dükkanına gittim.
İlk olarak motorun dükkandaki yakışıklı halini fotoğrafladım
Bu arada ilk defa motorun balatalarını görüyorum.
Balatayı söktünten sonra arka tekerleği fotoladım
Kapak balata tozu olmuş
Meşhur balata. Balatalar aşınmamış ama arasına su girdiği için sanırım sertleşmiş.
Ben ustanın yanında kurtlandım. Dur dedim alet edevat var madem egsozları da sökeceğim merak ettim
2. egsozun tamamen kapalı olduğunu söktükten sonra görmüş oldum.
Egsozsuz olan V motoru görelim buranda da
Sevdin ustadan birkaç deneme balata taktık ama istediğim gibi verimli değildi. Ne yapalım ne edelim derken imdadıma Savaş abi yetişti. Hızır gibi adam valla. Hemen Savaş abi ile sanayi ye gittik balata çaktırmak için. 2 dükkan gezdik ve açık biryer bulduk. Bunlar da taze balatalarımın resmi
Hazır birsürü aleti bulmuşum ustası da yanımda rahat durmadım motorun nekadar merak ettiğim yeri varsa başladım sökmeye Motorun dişlilerine baktım ilk önce dişliler taş gibi çıktı ustayla bir göz kontrol
Zincirden dünya kadar yağ sıçramış kapakların altına orayı bir güzel temizledim. Ellerim yağ içinde kaldığı için tabi bu bölümlerini cep telefonu ile foto çekemedim
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)