Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Selamlar geçtiğimiz günlerde ön far ampulünü h4 iledeğiştirmiştim.Emok tan dönüşte baktım ki farın önündeki plastik eriyor.Dün de o plastiği cam ile değiştirip 55-60 w olan h4 ampülü 30~w ile değiştirdim.Sanırım artık problem çıkmaz en fazla farın içindeki ayna erir bende farı komple değiştiririm...Düşen aydınlatma gücünüde hepsiburadan dan aldığım sis farlarıyla takviye etmek istiyorum...
Birde sahibinden.com da custom gidon yükselteçleri yapan bir usta var ortalama 80 tl diyor.Düşünen arkadaş varsa link...
http://www.sahibinden.com/custom_cho...XQQdisplayitem
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
bir garip pandaya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 PM ----------
far ampulün için bir de röle taktırmalısın.
O gidon yükselteçleri yaptıkları değil sanırım,yapmayı tasarladıkları.
önce bir yapsınlar görelim.
Bu arkadaşlarla bizde gidon yapacaklar diye konuştuk. Birdaha internete de girmediler tekrar da görüşemedik. Paslanmaz çelik üzerine crom kaplama yapıyorlarmış sanırım ama ellerinde yaptıkları hiçbirşeyin fotoğrafı yok ya da birşey yapmadılar da oyüzden fotosu yok
Tekirdağ-Çorlu
roadstar cılara bak sol şeridi kapatmış gidiyorlar metehan da zort pırt yağ değiştirmek için durmasa yetişicek ama
Röle olayına kendim cesaret edemedim biraz araştırma ile yapabilirim sanırım...Gidon yaptırmanıza gerek yok piyasada ucuza güzel gidonlar var...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
gidon olayına girilirse bence tam güzel bir custom çalışmasına girilmesi gerekir önceki sayfalarda verdim pek çok lifan lf 250 veya virago 250 custom resimleri..
çapırcıdır ne yapsa yeridir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yüksek gidon roadstarada yakışır bence iyi bir custom çalışması yapılırsa bu lifan 250 lerde en çok beyendiğim customlar bu aşağıdakiler
http://media.photobucket.com/image/l...r/MVC-342F.jpg
ikinci motorda adam custom yapmış ama sinyaller hiç yakışmamış.
şeytan dürtüyor bi gariban castım ı da ben mi yapsam önümüz kış,benim atolye boş zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 PM ----------
yüksek gidon havalı duruyor ama virajlarda sorun yaratır.
valla benimde kafamda var ama işi bilen doğru insanları bulmak lazım bulsam iki dakka düşünmem güzel bir roadstar alıp çeviririm customa
şöyle bir şey yeter bana
tabiki elinde örnek bir proje yada kafasında bir şeylerde olmalı kendi elindende iş gelebilmeli ama en nihayetinde kesme biçme yada bazı şeyleri değiştirebilmek için o işin ustası gerekir..
mesela bir saça şekil verilicekse bunu o işde uzman biri yapması bence en uygunudur yada seleye şekil verilicekse iyi bir o işden anlıyan döşemeci usta olması şart bence.. yoksa her şeyi biz yapıcak olursak ben çok custom diye etrafda kendilerinin yapdıkları çok berbat çakma görünümlü motorlar biliyorum
Selamlar.
Bugün hepsiburada dan aldığım sis farlarının montajına başladım zamanım kısıtlı olduğu için
sadece montaj yaptım elektrik tesisatını uygun bir zamanda halledicem.
Ön sinyalleri sökerek daha aşagıdaki reflektörlerin bulunduğu bölgeye taktım reflektörler çöpe. Sis farlarınıda sinyallerin yerine taktım.Sinyalleri takmak için krom aparatın deliğini biraz biyütmek gerekti.Görüntüsü hoş ve göz doldurucu oldu.Tek sorun gidon tam sağ ve sola döndüğün de sinyeller hafifçe hava filtresinin olduğu damla şeklindeki kromaj kutulara çarpıyor bunu da ufak bir aparatla gidericem.Resimleri birkaç gün içinde eklerim ayrıca sis farlarının aydınlatması çok iyi...
Sinyallerin hava filtresinin kapaklarına çarpması hiç iyi olmamış. O kapaklar ya da sinyal kırılabilir sizin için sorun olabilir.
Tekirdağ-Çorlu
adım geçiyor, cevap hakkı doğmuş.nişanlımla cumadan istanbuldaki işlerimizi bitirdik,2 uyku tulumu,bir çadır,2 mat,kişisel eşya(lar) derken motosiklette oturacak yer kalmadı.çektiğim fotoğrafları sonra buraya eklerim.neyse kadıköydeki evimizden çıktık, kadıköy merkez,ardından taksim, şişhane,karaköy, eminönü üzerinden yenikapı,bakırköy,yeşilköy,havaalanı,sefaköy,küçük çekmece,avcılar,beylikdüzü vb.derken yeniçiflikte ilk molamızı verdik.bir saat moladan sonra tekirdağa ulaştık, tekirdağdaki hüsnü ustadan 2 çift eldiven alıp çıktık malkara yolu, ineciği yad ederek, nostaljiyle geçtik, adnan abiye bi korna çaldım..malkara bir mola daha,keşanda polis kontrolüne takılmadan geçtik ve koru dağına doğru seyirtik.koru dağı güzergahını çok severim, hiç bitsin istemedim,dağın bitimine az kala dinlenme tesisinde bisküvi ve çay molası,sonra çıktık yola,bir peygamber vitesi, bir lifan vitesi derken indik düzlüğe,yol 2 şerit olduğu için açtım sis farlarını, zira çok sık hatalı sollama yapıyor dört tekerlekli varlıklar, bir de gurbetçi garibanlar var..savaş abinin tavsiyesiyle önce bolayıra çıktık bakla burnunu bulmaya, yalnış girmişim,yolun tak karşısıymış doğru yer, bastık oraya,akşam olmadan sahile inip,güzel bir çadır yeri bulduk.işin tuhafı herkez bize gülüyordu, çünkü bizim çadır karufarsa çadırı,onlarınki ise koca koca 2+1 çadırdı.komikti ve bir o kadar da eğlenceli.sonra gelibolu,dönüşte evreşe,bakalım dedik yolları dar mı evreşenin, dar falan değl, ıpıssız bir yer, kasaba evreşe..neyse aşağı yukarı yaptığımız yol 600 km.yine gideceğiz ama bu sefer erikliye.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Ömer abi fotoları bekliyoruz
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)