Aman abi Bora dan gelecek hayır hiç olmasın. 3 aydır akvaryuma mobilya yapıyor altın kaplama mdf bulamadı. Senede 3 tabaka yapıyor çünki firma. Getirtmek için 3 yıl önceden sıraya giriyorlar almak için.
Aman abi Bora dan gelecek hayır hiç olmasın. 3 aydır akvaryuma mobilya yapıyor altın kaplama mdf bulamadı. Senede 3 tabaka yapıyor çünki firma. Getirtmek için 3 yıl önceden sıraya giriyorlar almak için.
Tekirdağ-Çorlu
Şu ön cam nasıl sence?
http://www.sahibinden.com/cruiser-ch...XQQdisplayitem
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Pahalı değilmi abi daha uyguna orjinal camı vardı internette.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------
http://www.sahibinden.com/hepco_beck...XQQdisplayitem
Bu adam satıyordu 100 tl ye cam ı ama şu an ilanı yok sanırım ilanın süresi doldu ya da satıldı. Bir irtibata geçmek lazım.
Tekirdağ-Çorlu
Fiyat ayrı mesele, malzemeyi görmeden fiyat hakkında karar vermemek lazım bence!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Motoru bir güzel yıkatıp cilalattım bu akşam. Fırsat bu fırsat deyip bolca da fotosunu çektim
İlk olarak çantasız hali.
Canavar Lopez
Garajda çantaları ekledikten sonra ki fotolar bunlarda.
İşte Bisan Lifan Roadstar 250 cc V motor
Göstergeye Savaş abi ile birlikte mavi ışık eklemiştik onun da fotosunu ekledim.
Tekirdağ-Çorlu
zincirde tıkırtı var mı HOcam ?
-değiştirme VAkti Geliyor Haberin Olsun .
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Güle güle kirlet güzel olmuş ....
süleyman abi kim ne uğraştın o motoru parlatmaya gözünü alıyo insanın
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Zincirde bir tıkırtı yok ya bende. Tabi km 10000 oldu yavaş yavaş değiştirmek lazım motorun sağlığı açısından.
İyi bir yıkamacı buldum motoru 1 posta köpükle yıkadılar bir posta da cila diye bir ilaç attılar onunla yıkadılar. Duruladıktan sonra birde hava tuttular motora. Daha sonra bende aldım bezi elime başladım parlatmaya
Aslında birde cila olsaydı yapmışken onuda yapsaydım süper olacaktı
Tekirdağ-Çorlu
Tamam abi yarın ben müsaitim sen müsaitsen sana uğrarım.
Tekirdağ-Çorlu
çok güzel motor şu motorun üstüne biraz eğilinse ufak mod larla çok harika bir hale geliyor. motor kısmında siyah boyalı yerler var o kısımlarda krom kaplama olsaymış motor yanardı çok fena regal gibi.
Motor siyah boyalı değil ki. Tamamen nikelaj kaplı. Fotoğraflar gece çekildiği için bu parlaklık çıkmadı siyah olarak yansıdı makineye.
Tekirdağ-Çorlu
valla şahane diyorum, parayı toparlamaya çalışıyorum... ya sabır....
günaydın arkadaşlar.
ömer abi yolun açık olsun o zaman.bol eğlenceli vakitler
savaş abi formundasın bakıyorum.
süleyman bu sis farları etkileyici.eğer işlevsel olursa bende almak istiyorum.bu arada motorun yanıyor.kazasız belasız kullanman dileğiyle..
herkese keyifli sürüşler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)